Rafeek pisze:ja steryd 86 kg
Chodzi mi o te mięśnie i wystające żyły na rękach. A fe!
Sterydziarz to skrót myślowy.
![:] :]](./images/smilies/krzywy.gif)
Moderator: modTeam
moon pisze:Maly brzuszek tak, duzy - absulutnie nie!
Olivia pisze:O w życiu! Nie czułabym się bezpiecznie.
Olivia pisze:wystające żyły na rękach. A fe!
katerina pisze:Nie blondyn, absolutnie. Miesnie - tak, ale nie takie wypracowane na silowni, tylko nabyte na skutek aktywnego trybu zycia.
Olivia pisze:Chodzi mi o te mięśnie i wystające żyły na rękach. A fe
Yasmine pisze:Olivia napisał/a:
wystające żyły na rękach. A fe!
No tez mnie to odrzuca.
Nie dales fote klatyRafeek pisze:znaczy sie jak mam to traktowac...znaczy sie ze co...
chcesz powiedziec ze tyle lat na silowni i duuupa?
jamaicanflower pisze:dziwna to była dziewczyna, nazywali ją "Hanką Bez Przełyku", bo wskutek niefortunnego zakładu wypiła dwa kieliszki octu
I to i to jest ohydneRafeek pisze:o jest dopiero ochydne!
Rafeek pisze:w takim razie koles bez miesni:)
Te nabyte na skutek aktywnego ...i tak dalej hihiih jak jest chudzielec to mu wyjda , ale nie miesnie tylko sciegna, jak gruby to zatluszczony i nie mazeby byly widoczne...
O czym wy gadacie..aktywny tryb zycia i miesnie hahahh Jak bedzie bigal to mu urosna? najwyzej bedzie suchy jak wior ...i tyle bedzie mial z miesnia..
katerina pisze:Nie od biegania tylko tak wyglada, ale rowniez od: grania w siatkowke, grania w koszykowke, jezdzenia na rowerze (kiedy sie scigal), plywania i takich innych roznych. Oczywiscie, ze nie wywalilo mu tych miesni nie wiem jak, ale widac ich zarys po prostu.
Wiesz ale ja nie chce kogos tak rozrosnietego. To tez jest przesada. 40 w lapie to duuuza przesada...Haro pisze:Wiem, mam tak
moon pisze:A tak w ogole to jednak cos jest czasem w tych stereoptypach ze duzy facet daje jakby wieksze poczucie bezpieczenstwa kobiecie a z kolei faceci lubia male drobne kob ietki czesto bo im sie wlacza opiekunczosc
Rafeek pisze:ja mam zaledwie 41
Mi z cala pewnoscia nie.Haro pisze:I chyba o to chodzi.
Pewnie ze nie, ale i nie o tym temat. Tylko o tym co jakich facetow wolimy.Haro pisze:nie dla kogos to robie, ale dla siebie, bo sam sie czuje dobrze majac taka sylwetke. A o to sie powinno przeciez rozchodzic, nie o to, zeby sie "laski" ogladaly
lollirot pisze:zresztą, jak ktoś ma tle czasu na siłownię, to nie ma na inne rzeczy chyba, nie? np. książka, jakieś rozwijające zajęcia
lollirot pisze:i już wyglądasz dramatycznie, to co będzie dalej?
zresztą, jak ktoś ma tle czasu na siłownię, to nie ma na inne rzeczy chyba, nie? np. książka, jakieś rozwijające zajęcia
Widze ze tez pojecie masz o czym mowisz. Dziewczyny trzeba najpierw uswiadomic ze te 40cm w lapie na wysokim inaczej wyglada i na niskim inaczej. mam kumpla ktory ma 190cm wzrostu i 42cm w lapie. Po napieciu miesni facet wyglada jakby mial lape mniejsza ode mnie (ja mam 170cm).Rafeek pisze:ja mam zaledwie 41 i jak bede mial 45 to poczuje dopiero satysfakcej...jak znam zycie nie masz nawet wyobrazenia ile to jest te 40 w lapie hahahahah
Haro pisze:szczuply, z szybka przemiana materii, wysokim (do 185cm) brunetem o bardzo jasnych niebieskich oczach, z miesniami, ale naturalnymi, nie rozbudowanymi na silowni, ale np. na basenie
rozbudowane pośladki świadczą o większych mozliwościach frykcyjnychlarena pisze: zgrabna pupa
Blazej30 pisze:Ah widzę że tu same zwolenniczki przewagi charakteru nad urodą zaślinicie całe forum tylko nie po oczach, nie po oczach
Blazej30 pisze:larena napisał/a:
zgrabna pupa
rozbudowane pośladki świadczą o większych mozliwościach frykcyjnych <zerka na swoje>
więc czym powinien charakteryzowac się męski tyłeczeklarena pisze:nie napisalam tu ze maja byc rozbudowane tylko po prostu zgrabne
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 102 gości