Marycha rzadzi......

Dział poświęcony wszelkim tematom i zagadnieniom związanym ze zdrowiem bądź też z szeroko rozumianą urodą.

Moderator: modTeam

Awatar użytkownika
Yasmine
Weteran
Weteran
Postautor: Yasmine » 19 paź 2005, 21:41

a wiecie co mnie wkorza. Ci co pala(oczywiscie nie wszyscy, ale czesto tak jest), zakladaja jakies "Thc team" ciagle gadaja o paleniu, o tym,ze chcieliby,zeby trawa im rosla w ogrodku i sie nie konczyla. Mowia tylko o dobrych stronach, podniecaja sie na kazdym kroku,ze to takie oh i ah.
I twierdza,ze uniezaleznieni nie sa i ze to tylko raz na jakis czas <chory> .
Ja sobie lubie od czasu do czasu wypic, inni pala papierosy i czy to powod,zeby obwieszczac calemu swiatu jakie to super i same pozytywy przynosi ?
Awatar użytkownika
kinek
Entuzjasta
Entuzjasta
Postautor: kinek » 19 paź 2005, 22:49

ja nie widze samych plusow, ale widze w ch** minusow spozywania alko ale ten jest legalny... tylko dlatego ze 'sie przyjal'. na tym polega roznica miedzy nimi.

ty mozesz pić... ja nie chce pić, nie pije, ale chcialbym zapalic na legalu, kupic zawsze tyle samo ziela za jedna cene,,, rozne odmiany... a nie 'co jest' - z niewiadomego zrodla... albo 'z Niemiec' czyli z podworka w mojej okolicy... heh

ok moze pytanie. co zrobiliby ludzie jesli alko stalby sie teraz nielegalny.. prohibicja... hm?

link (chyab byl ale mozna doswiezyc): http://hyperreal.info/kanaba/go.to/sec/399
"... każdy kto wzniesie się... siebie... musi upaść na ziemię..."
Godlike mode ON
Awatar użytkownika
Sir Charles
Weteran
Weteran
Postautor: Sir Charles » 19 paź 2005, 23:55

3000GT pisze:teraz nie ma tak , ze podejdzie jakis małolat i koleś mu daje STUFF ... nie te czasy (teraz boi się ten co zdilował , a nie ten co kupił...

Kumpel ostatnio zalatwial pierwszy raz od nowego dilera, a tamten nie wiedzial dokladnie kto go polecil, wiec na spotkanie przyszedl z siekiera :D
soul of a woman was created below
Awatar użytkownika
Yasmine
Weteran
Weteran
Postautor: Yasmine » 20 paź 2005, 08:28

kinek, czyli co , jak byloby legalne to wiekszosc przestanie sie podniecac i nadawac o trawie 24 h ?
Jesli tak, to niech to moze jednak legalizuja, bo rzygac sie juz chce od tego gadania <belt1> .
3000GT

Postautor: 3000GT » 20 paź 2005, 08:49

kinek pisze:a wiecie co mnie wkorza. Ci co pala(oczywiscie nie wszyscy, ale czesto tak jest), zakladaja jakies "Thc team" ciagle gadaja o paleniu, o tym,ze chcieliby,zeby trawa im rosla w ogrodku i sie nie konczyla. Mowia tylko o dobrych stronach, podniecaja sie na kazdym kroku,ze to takie oh i ah.
I twierdza,ze uniezaleznieni nie sa i ze to tylko raz na jakis czas Chory .

krótko...buahahahahhahahaha...widze , ze nie czaisz pewnych żartów [ o tym iż trawa miała by rosnąc w ogródku (ehhhh niezle)] . Dwa : Wkońcu po to jest ten temat ! ... i po co sie bulwersujesz ?IMO Pegaz pisze o złych stronach , a Ty tylko przytakujesz , bo sama od siebie to nic sensownego nie mozesz dodac...tylko posty typu (popieram , itp)

Yasmine pisze:Ja sobie lubie od czasu do czasu wypic, inni pala papierosy i czy to powod,zeby obwieszczac calemu swiatu jakie to super i same pozytywy przynosi ?

a ktos mowił , ze to jest super :P ? (heh i tez nie mowil nikt , ze jak palisz MJ to jestes , cool i te inne) wez wrzuc na luz ... <belt1>

charlie81 pisze:Kumpel ostatnio zalatwial pierwszy raz od nowego dilera, a tamten nie wiedzial dokladnie kto go polecil, wiec na spotkanie przyszedl z siekiera Usmiechnij sie!

hehehehe o co niezle ... a jak Twoj kumpel na to zareagowal ? :D (tzn na obecnosc siekiery)

[ Dodano: 2005-10-20, 08:51 ]
Yasmine pisze:kinek, czyli co , jak byloby legalne to wiekszosc przestanie sie podniecac i nadawac o trawie 24 h ?

heh kto ma palic ten pali , a legalizacja bedzie dla niego dodatkiem ... heh a co w tym jest podniecajacego ? (powiedz mi)
Awatar użytkownika
Yasmine
Weteran
Weteran
Postautor: Yasmine » 20 paź 2005, 09:04

3000GT pisze:widze , ze nie czaisz pewnych żartów

to źle widzisz, bo mimo,ze wiem,ze zart to duzo w nim prawdy jest

3000GT pisze:heh a co w tym jest podniecajacego ? (powiedz mi)

No ja nie wiem co. I nie chce wiedziec. A piszac to wszystko odnosilam sie nie tylko do tego topicu. Mialam na mysli ludzi, ktorzy tak robia w moim srodowisku. Siedzialam wczoraj na lekcji i grupka jakis 5 czy 6 chlopakow w mojej klasie przez cala lekcje gadala o trawie i innych narkotykach. I to sie zdarza czesto. Czesto do moich uszu docieraja teksty typu : "ale sie zjaralismy, mowie Ci stary" , "wiesz jak sie wkor** od 5 dni szykujemy sie na jaranie, kase juz wszyscy maja, a jedna mowi,ze ona palic nie bedzie, no ja pier** ".
I nie dziw sie,ze mam dosc. Jak ktos sobie zapali ot, tak dla siebie, raz na jakis czas, ok jego sprawa, jak lubi to niech pali, nic mi do tego. Ale sa tacy, ktorzy ekscytuja sie tym maksymalnie, i mowia o paleniu, tak jakby bylo to ich cale zycie.
Awatar użytkownika
Krzych(TenTyp)
Weteran
Weteran
Postautor: Krzych(TenTyp) » 20 paź 2005, 10:08

TedBundy pisze:Głównie to Tuwim i Broniewski - rządzą!!

A dla mnie Staff Leopold :D
Pegaz pisze:Narażanie na uszkodzenie zdrowia..to jak sprzedawanie alkoholu metylowego.

Na główkę upadłeś ? :| Byś msiał spalić 8 kilo Hashu lub 12 kilo marihuany zeby umżeć . :D
Pegaz pisze:(polskie zielone to trzykrotnie gorszy syf

Zalezy od tego czy sie juz na tym znasz i co biezesz i jak traktuje cie Diler . Ba jak umiesz sobie sam zrobić to będzie kopało :P Np hashysz :D
Pegaz pisze:i oczywiście jak z alkholem gówniarze też by kupowali w tych sklepach..

Ej a mordka ci sie nie cieszyłą jak wyszedłes pierwszy raz z paczą szlug ze sklepu ?
Pegaz pisze:sprzedawali by i w tych sklepach i dealerzy..

Przecież ceny spadły by na łep, i z przysowiowego grama gdzie są 4-5 luf zależy też w jakim mieście jest tak naprawde 1/4 grama. Cena wacha sie od 20 do 40 zł. A powiedzmy ważony giecik kosztował by 15 - 20 zł. raczej dileży by zbankrutowali . :D
A ile ludzi by prace straciło :P
Pegaz pisze:troche wyobraźni..

:|
Pegaz pisze:bo to przecież takie fajne.

No pegaz wkońcu... Jak ja sie ciesze ze przyznałeś nam racje :D ;)
Pegaz pisze:Ma ponieważ jedno i drugie ma negatywne skutki..

Ale musisz przyznac ze alkochol 100 razy gorsze.
Pegaz pisze:wręcz to czy młodzi bedą palić zioło..

O! WŁASNIE I TO JEST PROBLEM ,
Pegaz pisze:A w moich stronach tak właśnie jest..

A mnie jeszcze o dowodzik proszą w pubach :D
Pegaz pisze:Z góry możemy założyć że każda legalna sprzedaż zioła doprowadzi do wzrostu liczby palących zioło nieletnich..i nie ma takich sposobów żeby temu zapobiec.

W pewnym okresie czaasu takale puźniej zauważymy, niesamowity spadek. Spójż na sprzedaż i konsumpcję alkocholu i papierosów.
Zresztą Marihuana nie uzależnia w takim stopniu jak nikotyna i alkochol :P
Yasmine pisze:Ja sobie lubie od czasu do czasu wypic, inni pala papierosy i czy to powod,zeby obwieszczac calemu swiatu jakie to super i same pozytywy przynosi ?

Yep, poza tym patrz jak sie fajnie kręci.
kinek pisze:co zrobiliby ludzie jesli alko stalby sie teraz nielegalny.. prohibicja... hm?

Czasy Ala Kapona i Eljota Nesa o ile sie nie myle :D
charlie81 pisze:Kumpel ostatnio zalatwial pierwszy raz od nowego dilera, a tamten nie wiedzial dokladnie kto go polecil, wiec na spotkanie przyszedl z siekiera

No takie jajca sie dzieją. <browar> Ja miałem już gnata pycelowanego w makówke.
Yasmine pisze:czyli co , jak byloby legalne to wiekszosc przestanie sie podniecac i nadawac o trawie 24 h ?

No bo zpowszednieje, a dlaczego aż tak cię to denerwuje ?
Yasmine pisze:i mowia o paleniu, tak jakby bylo to ich cale zycie.

Bo młodzi z braku perspektyw, nie maja co robić. Jest w nich taki potencjał ze wykożystują go w inny sposób. Wsumie szkoda ze tak jak mówisz namawiają innych.
Nie ładnie z ich strony. :D
H, man runs over a woman in his car, whos fault is?
Well...
Why is the man...
Driveing in the kitchen ?
Awatar użytkownika
Sir Charles
Weteran
Weteran
Postautor: Sir Charles » 20 paź 2005, 11:43

I nie dziw sie,ze mam dosc. Jak ktos sobie zapali ot, tak dla siebie, raz na jakis czas, ok jego sprawa, jak lubi to niech pali, nic mi do tego. Ale sa tacy, ktorzy ekscytuja sie tym maksymalnie, i mowia o paleniu, tak jakby bylo to ich cale zycie.

Kolejny raz wychodzi prawda o zakazanym owocu. Jak zakazane bylo drukowac Orwella to ludzie siedzieli po nocach i drukowali Orwella. Jak jest zakazane zioło to ludzi to podnieca po trzykroc bardziej. 1/3 ze jest zioło, 2/3 ze mozna isc za to siedziec :]
soul of a woman was created below
Awatar użytkownika
Pegaz
Weteran
Weteran
Postautor: Pegaz » 20 paź 2005, 12:15

3000GT pisze:heh kto ma palic ten pali , a legalizacja bedzie dla niego dodatkiem ...

Wiesz gdyby chodziły o tych co teraz palą i tylko oni by mieli czerpać kozysci z legalizacji to jak najbardziej.Ale to dotyczy osób które nie koniecznie mialy styczność z ziołem a tych mimo wszystko jest sporo i jeśli legalnie będą sobie mogli kupić to czemu mieli by tego nie zrobić?Gdyby szkodliwość marysi była równa szkodliwości alkoholu czy papierosów to nie miałbym nic przeciwko tego niestety nie jesteście mi w stanie wmówić.Ale niestety Marysia Bardzo często(choć nie zawsze)jest wstępem do tego co nazywacie twardymi narkotykami choć jak dla mnie wszystkie to jeden shit.

Krzych(TenTyp) pisze:Na główkę upadłeś ? Byś msiał spalić 8 kilo Hashu lub 12 kilo marihuany zeby umżeć .

Fajna śmierć..Ale smierć to mniejsze zlo niż koleś który upada coraz niżej i niżej..później
Krzych(TenTyp) pisze:Ej a mordka ci sie nie cieszyłą jak wyszedłes pierwszy raz z paczą szlug ze sklepu ?

To bez znaczenia :D chociaż pale odkąd jestem pełnoletni..alkohol wcześniej tak kupowałem i stąd wiem że legalna sprzeda doprpowadzi do tego ze młodzi będą szybciej zaczynali z ziołem..
Krzych(TenTyp) pisze:Przecież ceny spadły by na łep, i z przysowiowego grama gdzie są 4-5 luf zależy też w jakim mieście jest tak naprawde 1/4 grama. Cena wacha sie od 20 do 40 zł. A powiedzmy ważony giecik kosztował by 15 - 20 zł. raczej dileży by zbankrutowali .
A ile ludzi by prace straciło

Przepraszam alkohol legalnie mozna kupić ale też nielegalnie..fajki tak samo na dużo większa skale..więc zioło nie byłoby wyjątkiem..
Krzych(TenTyp) pisze:No pegaz wkońcu... Jak ja sie ciesze ze przyznałeś nam racje

Ale krzychu ja nigdy nie zaprzeczylem temu że po paleniu jest fajnie..gdyby jeszcze nie było skutków ubocznych..
Krzych(TenTyp) pisze:W pewnym okresie czaasu takale puźniej zauważymy, niesamowity spadek. Spójż na sprzedaż i konsumpcję alkocholu i papierosów.
Zresztą Marihuana nie uzależnia w takim stopniu jak nikotyna i alkochol

teraz przyłożyłeś do pieca...uzależnia i to kilkakrotnie bardziej :)
Krzych(TenTyp) pisze:No takie jajca sie dzieją. Ja miałem już gnata pycelowanego w makówke

Powód do dumy ? :)
Krzych(TenTyp) pisze:Bo młodzi z braku perspektyw, nie maja co robić. Jest w nich taki potencjał ze wykożystują go w inny sposób. Wsumie szkoda ze tak jak mówisz namawiają innych.
Nie ładnie z ich strony.

Tak bo lenistwo zwycięża...po co iść pracować skoro można się spalić..co z tego że na następnego wora będe musiał komuś zaje*ać kase..skoro są wszyscy winni temu że nie mam co robić to niech sie odwalą a ja se spale coś (za ich kase)..Wszyscy winni tylko nie ja..to najczęstsza bardzo logiczna argumentacja..
Ile jest wart świat pełen grubych krat?
Awatar użytkownika
DREADMAN
Uzależniony
Uzależniony
Postautor: DREADMAN » 21 paź 2005, 11:42

ستناد ً الى المادة من نظام مراقبة البنوك فقد تقرر مايلي :-

أن تكون ساعات العمل اليومي للبنوك بالنسب لتعامل ; مع الجمهو خلال شهر رمضان المبار من الساعه العاشر صباحاً وحتى الثاني ظهراً ، وتبدأ غرفة المقاص عملها اعتبار ً من الساعة العاشر والنصف صباحاً ، أما بخصوص ساعات العمل للفترة المسائ ة خلال هذا الشهر الكريم فإن على البنوك فتح بعض فروعها فترة مسائية لا تقل عن ساعتين بعد صلاة العشاء مباشرة .

وتقبلو تحياتي
list od mojego przyjaciela ktory mowi ze w polsce gandziocha powina byc zalegalizowana i ze fajny pomysl mamy z thc team :D
3000GT

Postautor: 3000GT » 21 paź 2005, 12:40

DREADMAN, , gdzies Ty sie podziewał <browar> \ mozesz przetłumaczyć 8)
Awatar użytkownika
Krzych(TenTyp)
Weteran
Weteran
Postautor: Krzych(TenTyp) » 21 paź 2005, 22:59

To czemu mi nie mówiłeś na gadulcu :P

[ Dodano: 2005-10-21, 23:00 ]
Allach AKBAR !

[ Dodano: 2005-10-21, 23:11 ]
Pegaz pisze:Przepraszam alkohol legalnie mozna kupić ale też nielegalnie..fajki tak samo na dużo większa skale..więc zioło nie byłoby wyjątkiem..

Przestało by to być opłacalne. Za dużo rabanu zeby trzymać gdzieś coś takiego co wali na kilometr.
1 piesek i po sprawie :P
Pegaz pisze:uzależnia i to kilkakrotnie bardziej

Prosze o dowód, może być w postaci źródła internetowaego. Dawaj mi tu ostatnio delirium marysiowe. Gdzie organizm nie może przyjmowac nic innego jak marysia.
NIe wmówisz mi ze np marichuana uzależnia tak jak papierosy. Ani alkochol.
Osobiście nie paliłem 3 tygodnie i żyje nawet o tym nie myśle. Jak ktoś mnie poczęstuje to se zajaram.
Tak bo lenistwo zwycięża...po co iść pracować skoro można się spalić..co z tego że na następnego wora będe musiał komuś zaje*ać kase..skoro są wszyscy winni temu że nie mam co robić to niech sie odwalą a ja se spale coś (za ich kase)..Wszyscy winni tylko nie ja..to najczęstsza bardzo logiczna argumentacja..

odwracasz kota ogonem. Mowie ze jest w nich potencjał więc coś robią tylko w złym kierunku, np szlajają sie albo siedzą oglądają tv, łażą po klubach.
Nie mają zainteresowań, w szkole im idzie całkiem nieźle, po prostu vegetują.
DREADMAN pisze:ستناد ً الى المادة من نظام مراقبة البنوك فقد تقرر مايلي :-

أن تكون ساعات العمل اليومي للبنوك بالنسب لتعامل ; مع الجمهو خلال شهر رمضان المبار من الساعه العاشر صباحاً وحتى الثاني ظهراً ، وتبدأ غرفة المقاص عملها اعتبار ً من الساعة العاشر والنصف صباحاً ، أما بخصوص ساعات العمل للفترة المسائ ة خلال هذا الشهر الكريم فإن على البنوك فتح بعض فروعها فترة مسائية لا تقل عن ساعتين بعد صلاة العشاء مباشرة .

وتقبلو تحياتي

Kiedyś szukałem translatora bo mojego brata stronkę klanowa zaatakował jakiś kolo z arabskiego kraju i taki napis widniał na stronie startowej. Niestety pomimo usilnych poszukiwań nieznalazłem. jedynie płatne :) oczywiście z agielskiego na arabski jest ale w drugą stronę E E ...

Well...

Why is the man...

Awatar użytkownika
DREADMAN
Uzależniony
Uzależniony
Postautor: DREADMAN » 24 paź 2005, 12:10

3000GT pisze:DREADMAN, , gdzies Ty sie podziewał <browar> \ mozesz przetłumaczyć 8)

hehe :) arabski fajny jezyk :D kolega pisze ze przyjedzie na palenie do mnie :D i ze fajny pomysl jest z tym ze mamy na forum thc team :D ze w Polsce mariuchlana powina byc zalegalizowana i ze mam problemy z wyjzadami do innych panstw :D z wiazku z jego pochodzenie m pyta sie czy mu zaproszenia nie wysle :) caLYLIST :d
Krzych(TenTyp) pisze:Kiedyś szukałem translatora bo mojego brata stronkę klanowa zaatakował jakiś kolo z arabskiego kraju i taki napis widniał na stronie startowej. Niestety pomimo usilnych poszukiwań nieznalazłem. jedynie płatne :) oczywiście z agielskiego na arabski jest ale w drugą stronę E E ...

wiesz krzych dla osoby nie znajacej jezyka wszystkie literki sa podobne :) ja tez nie czaje wszystkiego normalnie gadamy po angielsku :)
Marina
Bywalec
Bywalec
Postautor: Marina » 25 paź 2005, 13:23

Moi znajmoi palą codziennie ponieważ jak sami mówią "nudzi ich ta rzeczywistość"
Jak braknie im swojej kasy to ją pożyczają byle tylko sobie móc zapalić <pijak>
Nie cierpie Maryśki bo zniczszyła mój związek :( z własnego doświadczenia(niestety) wiem ,że z NIĄ nigdy nie wygrasz <zly3>

Nie bede się więcej rozpisywać na ten temat bo ciśnie nie mi się podnosi na sama myśl trawce... :]
Awatar użytkownika
Beggar
Pasjonat
Pasjonat
Postautor: Beggar » 25 paź 2005, 18:14

może dziś wieczorkiem baku baku? to się jeszcze okaże, zależy od humorku :P:P
Na przestrzeni lat całkiem inny typ....
Awatar użytkownika
Wstreciucha
Weteran
Weteran
Postautor: Wstreciucha » 26 paź 2005, 10:31

Marina pisze:Nie cierpie Maryśki bo zniczszyła mój związek z własnego doświadczenia(niestety) wiem ,że z NIĄ nigdy nie wygrasz

jeden z moich zwiazkow tez :( i to ten w ktorym on palil wiecej niz ja <aniolek2>
Od poltora roku nie pale :] wtedy nie moglabym sobie odmowic, teraz "ciagoty" mi sie zmienily
Zwiazkom w ktorych "rzadzi marycha" mowie NIE
Te same fakty dają jednym wiele do myślenia, innym tylko do gadania.
Awatar użytkownika
Krzych(TenTyp)
Weteran
Weteran
Postautor: Krzych(TenTyp) » 27 paź 2005, 00:05

hmm gdzie tam w związkach...
Ja sobie teraz pale rekreacyjnie , wole poryswoać :D

Well...

Why is the man...

Awatar użytkownika
Wstreciucha
Weteran
Weteran
Postautor: Wstreciucha » 27 paź 2005, 00:25

Krzych(TenTyp) pisze:hmm gdzie tam w związkach...
Ja sobie teraz pale rekreacyjnie , wole poryswoać :D

No nawiazalam tylko do przedmowczyni :P staram sie raczej pokazac na czym u mnie polega haslo "marycha rzadzi" :D Jak sobie przypale rekraacyjnie to w porzo, jak marych zaczyna rzadzic moim zyciem to kicham na maryche <aniolek2> moje zycie jakis czas rzadzilo sie marycha i jej "twardszymi" kumplami , a teraz ja rzadze swoim zyciem , dlatego jw <aniolek2>
Awatar użytkownika
Krzych(TenTyp)
Weteran
Weteran
Postautor: Krzych(TenTyp) » 27 paź 2005, 01:05

No ja też miałem takie przeżycia ...
Z tego sie wyrasta tak sądze ... No ale od czasu do czasu można ...
Chyba tu na foroom więkrzość ludzi jest normalnych i widzią życie takie jakie jest, a nie takie jak opisują...

Well...

Why is the man...

Awatar użytkownika
Wstreciucha
Weteran
Weteran
Postautor: Wstreciucha » 27 paź 2005, 01:15

Krzych(TenTyp) pisze:Z tego sie wyrasta tak sądze ...

Tez tak mysle, zawsze gdzies w nas dojrzewa prawda na nasz temat i tego co dla nas dobre .
Krzych(TenTyp) pisze:widzią życie takie jakie jest,

Polemizowalabym ... ale to juz nie bedzie na temat
Awatar użytkownika
Ted Bundy
Weteran
Weteran
Postautor: Ted Bundy » 27 paź 2005, 06:09

A ja tylko dodam - większość używek jest dla ludzi. Tylko trzeba umieć z nich korzystać...głupek to się nawet piwem zniszczy.....
http://www.facebook.com/LKSPogonLwow

Reaktywowany w 2009 r. Razem przywróćmy świetność tej historycznej drużynie!

http://www.piotrlabuz.pl/
http://michalpasterski.pl/
http://www.mateuszgrzesiak.pl/
Awatar użytkownika
Pegaz
Weteran
Weteran
Postautor: Pegaz » 27 paź 2005, 10:19

Marycha rządzi ale słabymi :D
Awatar użytkownika
Krzych(TenTyp)
Weteran
Weteran
Postautor: Krzych(TenTyp) » 27 paź 2005, 10:27

CO to za slogany... ??
Reklamerobicie czy co ?
Wstręciucha on coś do nas ma, ze niby słabi jestesmy ze palimy :P

Well...

Why is the man...

Awatar użytkownika
Wstreciucha
Weteran
Weteran
Postautor: Wstreciucha » 27 paź 2005, 10:30

Krzysiu ale on poniekad ma racje :D ja sie daje wszystkim i wszystkiemu za nos wodzic, taka naiwniara jestem <aniolek2> ;)
Awatar użytkownika
Pegaz
Weteran
Weteran
Postautor: Pegaz » 27 paź 2005, 10:36

Ne przejmujcie się :) mnie to naprawde obojętne czy wy palicie nie palicie czy co tam robicie to wasza prywatna sprawa..skoro wy wymyślacie hasla czemu ja mam tego nie robić.. <aniolek2>
Awatar użytkownika
Wstreciucha
Weteran
Weteran
Postautor: Wstreciucha » 27 paź 2005, 10:48

Pegaz pisze:Ne przejmujcie się

Ja sie nie przejmuje :] Palilam i bylo mi dobrze, przebrzmialo, nie pale i jest mi dobrze
Awatar użytkownika
Pegaz
Weteran
Weteran
Postautor: Pegaz » 27 paź 2005, 11:41

heh to juz cie nie rozumiem :) ale kto zrozumie kobiete temu konia z rzędem :) bez skojarzeń :D
Awatar użytkownika
Krzych(TenTyp)
Weteran
Weteran
Postautor: Krzych(TenTyp) » 27 paź 2005, 15:25

a mi jest dobże, tylko ostatnio z powodu powstania kaczogrodu, robi mi sie smutno :(
Wszyscy palacze będa mieli tak przesrane ze łochocho.
po prostu ROZPACZ !!

Well...

Why is the man...

Awatar użytkownika
Pegaz
Weteran
Weteran
Postautor: Pegaz » 27 paź 2005, 15:32

Nie martw się Krzychu..ziola nie zabraknie bo kaczory pewnie nieudolnie będa walczyć z tym problemem.
3000GT

Postautor: 3000GT » 27 paź 2005, 16:13

ziola nie zabraknie bo kaczory pewnie nieudolnie będa walczyć z tym problemem.

ta ... wkoncu cos pozytywnego na ten temat napisales :P

Pegaz pisze:Marycha rządzi ale słabymi

raczej , marycha rzadzi światem :D ... btw nigdzie nie slyszalem , zeby ktos byl slaby czy mocny psychicznie od palenia ganji ... jakas nowa teoria ?

Wróć do „Zdrowie i uroda”