I twierdza,ze uniezaleznieni nie sa i ze to tylko raz na jakis czas

Ja sobie lubie od czasu do czasu wypic, inni pala papierosy i czy to powod,zeby obwieszczac calemu swiatu jakie to super i same pozytywy przynosi ?
Moderator: modTeam
3000GT pisze:teraz nie ma tak , ze podejdzie jakis małolat i koleś mu daje STUFF ... nie te czasy (teraz boi się ten co zdilował , a nie ten co kupił...
kinek pisze:a wiecie co mnie wkorza. Ci co pala(oczywiscie nie wszyscy, ale czesto tak jest), zakladaja jakies "Thc team" ciagle gadaja o paleniu, o tym,ze chcieliby,zeby trawa im rosla w ogrodku i sie nie konczyla. Mowia tylko o dobrych stronach, podniecaja sie na kazdym kroku,ze to takie oh i ah.
I twierdza,ze uniezaleznieni nie sa i ze to tylko raz na jakis czas Chory .
Yasmine pisze:Ja sobie lubie od czasu do czasu wypic, inni pala papierosy i czy to powod,zeby obwieszczac calemu swiatu jakie to super i same pozytywy przynosi ?
charlie81 pisze:Kumpel ostatnio zalatwial pierwszy raz od nowego dilera, a tamten nie wiedzial dokladnie kto go polecil, wiec na spotkanie przyszedl z siekiera Usmiechnij sie!
Yasmine pisze:kinek, czyli co , jak byloby legalne to wiekszosc przestanie sie podniecac i nadawac o trawie 24 h ?
3000GT pisze:widze , ze nie czaisz pewnych żartów
3000GT pisze:heh a co w tym jest podniecajacego ? (powiedz mi)
TedBundy pisze:Głównie to Tuwim i Broniewski - rządzą!!
Pegaz pisze:Narażanie na uszkodzenie zdrowia..to jak sprzedawanie alkoholu metylowego.
Pegaz pisze:(polskie zielone to trzykrotnie gorszy syf
Pegaz pisze:i oczywiście jak z alkholem gówniarze też by kupowali w tych sklepach..
Pegaz pisze:sprzedawali by i w tych sklepach i dealerzy..
Pegaz pisze:troche wyobraźni..
Pegaz pisze:bo to przecież takie fajne.
Pegaz pisze:Ma ponieważ jedno i drugie ma negatywne skutki..
Pegaz pisze:wręcz to czy młodzi bedą palić zioło..
Pegaz pisze:A w moich stronach tak właśnie jest..
Pegaz pisze:Z góry możemy założyć że każda legalna sprzedaż zioła doprowadzi do wzrostu liczby palących zioło nieletnich..i nie ma takich sposobów żeby temu zapobiec.
Yasmine pisze:Ja sobie lubie od czasu do czasu wypic, inni pala papierosy i czy to powod,zeby obwieszczac calemu swiatu jakie to super i same pozytywy przynosi ?
kinek pisze:co zrobiliby ludzie jesli alko stalby sie teraz nielegalny.. prohibicja... hm?
charlie81 pisze:Kumpel ostatnio zalatwial pierwszy raz od nowego dilera, a tamten nie wiedzial dokladnie kto go polecil, wiec na spotkanie przyszedl z siekiera
Yasmine pisze:czyli co , jak byloby legalne to wiekszosc przestanie sie podniecac i nadawac o trawie 24 h ?
Yasmine pisze:i mowia o paleniu, tak jakby bylo to ich cale zycie.
I nie dziw sie,ze mam dosc. Jak ktos sobie zapali ot, tak dla siebie, raz na jakis czas, ok jego sprawa, jak lubi to niech pali, nic mi do tego. Ale sa tacy, ktorzy ekscytuja sie tym maksymalnie, i mowia o paleniu, tak jakby bylo to ich cale zycie.
3000GT pisze:heh kto ma palic ten pali , a legalizacja bedzie dla niego dodatkiem ...
Krzych(TenTyp) pisze:Na główkę upadłeś ? Byś msiał spalić 8 kilo Hashu lub 12 kilo marihuany zeby umżeć .
Krzych(TenTyp) pisze:Ej a mordka ci sie nie cieszyłą jak wyszedłes pierwszy raz z paczą szlug ze sklepu ?
Krzych(TenTyp) pisze:Przecież ceny spadły by na łep, i z przysowiowego grama gdzie są 4-5 luf zależy też w jakim mieście jest tak naprawde 1/4 grama. Cena wacha sie od 20 do 40 zł. A powiedzmy ważony giecik kosztował by 15 - 20 zł. raczej dileży by zbankrutowali .
A ile ludzi by prace straciło
Krzych(TenTyp) pisze:No pegaz wkońcu... Jak ja sie ciesze ze przyznałeś nam racje
Krzych(TenTyp) pisze:W pewnym okresie czaasu takale puźniej zauważymy, niesamowity spadek. Spójż na sprzedaż i konsumpcję alkocholu i papierosów.
Zresztą Marihuana nie uzależnia w takim stopniu jak nikotyna i alkochol
Krzych(TenTyp) pisze:No takie jajca sie dzieją. Ja miałem już gnata pycelowanego w makówke
Krzych(TenTyp) pisze:Bo młodzi z braku perspektyw, nie maja co robić. Jest w nich taki potencjał ze wykożystują go w inny sposób. Wsumie szkoda ze tak jak mówisz namawiają innych.
Nie ładnie z ich strony.
Pegaz pisze:Przepraszam alkohol legalnie mozna kupić ale też nielegalnie..fajki tak samo na dużo większa skale..więc zioło nie byłoby wyjątkiem..
Pegaz pisze:uzależnia i to kilkakrotnie bardziej
Tak bo lenistwo zwycięża...po co iść pracować skoro można się spalić..co z tego że na następnego wora będe musiał komuś zaje*ać kase..skoro są wszyscy winni temu że nie mam co robić to niech sie odwalą a ja se spale coś (za ich kase)..Wszyscy winni tylko nie ja..to najczęstsza bardzo logiczna argumentacja..
DREADMAN pisze:ستناد ً الى المادة من نظام مراقبة البنوك فقد تقرر مايلي :-
أن تكون ساعات العمل اليومي للبنوك بالنسب لتعامل ; مع الجمهو خلال شهر رمضان المبار من الساعه العاشر صباحاً وحتى الثاني ظهراً ، وتبدأ غرفة المقاص عملها اعتبار ً من الساعة العاشر والنصف صباحاً ، أما بخصوص ساعات العمل للفترة المسائ ة خلال هذا الشهر الكريم فإن على البنوك فتح بعض فروعها فترة مسائية لا تقل عن ساعتين بعد صلاة العشاء مباشرة .
وتقبلو تحياتي
3000GT pisze:DREADMAN, , gdzies Ty sie podziewał <browar> \ mozesz przetłumaczyć
Krzych(TenTyp) pisze:Kiedyś szukałem translatora bo mojego brata stronkę klanowa zaatakował jakiś kolo z arabskiego kraju i taki napis widniał na stronie startowej. Niestety pomimo usilnych poszukiwań nieznalazłem. jedynie płatneoczywiście z agielskiego na arabski jest ale w drugą stronę E E ...
Marina pisze:Nie cierpie Maryśki bo zniczszyła mój związek z własnego doświadczenia(niestety) wiem ,że z NIĄ nigdy nie wygrasz
Krzych(TenTyp) pisze:hmm gdzie tam w związkach...
Ja sobie teraz pale rekreacyjnie , wole poryswoać
Krzych(TenTyp) pisze:Z tego sie wyrasta tak sądze ...
Krzych(TenTyp) pisze:widzią życie takie jakie jest,
ziola nie zabraknie bo kaczory pewnie nieudolnie będa walczyć z tym problemem.
Pegaz pisze:Marycha rządzi ale słabymi
Użytkownicy przeglądający to forum: Agnieszka i 57 gości