Mam pytanko poniewaz chcialabym kupic mojemu chlopakowi str8 wode toaletowa ale nie wiem czy dlugo trzyma??
Moze ktos rowniez mial Mexx? dzieki:*
Moderator: modTeam
Po pierwsze to perfum akurat a nie woda toaletowa ;Pvipertomi pisze:woda toaletowa: hugo boss szary szybciej sie ulotni niz woda toaletowa: hugo boss szary-tester?
moon pisze:perfum
I tak jest, bo to chwyt marketingowy. Kliencie próbują zapach na sobie z testera, czyli musi się długo trzymać, żeby zachęcić klienta do kupna "normalnego" opakowania.moon pisze:Generalnie mowi sie ze testery sa mocniejsze i intensywniejsze od normalnych perfum.
moon pisze:Gosia... napisał/a:
już nie zniosę. W tym topicu manierycznie parę osób mówi "perfum" na perfumy, ludzie proszę ! Tak samo jak nie mówi się "kontrol" tylko kontrola.
A co mialam napisac?
Cytat:
Generalnie mowi sie ze testery sa mocniejsze i intensywniejsze od normalnych perfumy.
?![]()
Generalnie mowi sie ze testery sa mocniejsze i intensywniejsze od normalnych perfumów
a mam pytanie do forumowiczów. Na aukcjach allegro można dostać testery różnych perfum. Allegrowicze zapewniają, iż perfumy znacznie dłużej utrzymują swój zapach. Czy może ktoś z użytkowników forum mógłby to potwierdzić? Bardzo ciekawi i irytuje mnie ta sprawa
Candy Killer pisze:ytat:
a mam pytanie do forumowiczów. Na aukcjach allegro można dostać testery różnych perfum. Allegrowicze zapewniają, iż perfumy znacznie dłużej utrzymują swój zapach. Czy może ktoś z użytkowników forum mógłby to potwierdzić? Bardzo ciekawi i irytuje mnie ta sprawa
na allegro 2 razy w zyciu zakupilam i wiecej nie kupie,za kazdym razem podroba mimo ze sprzedawcy z masa pozytywnych opinii i teraz nie wiem czy ludzie sa tak durni ze nie rozpoznaja oryginalow od podrob czy to ja mialam pecha.generalnie na punkcie perfum mam fiola i poznam podrobe jesli znam oryginal:]wiec na allegro radze nie kupowac,tak samo z testerami..kupilam tester puma jamaica i zupelnie inaczej pachnial a po jakims czasie zaczal smierdziec alkoholem.
Noz cholera to literowka jest! A Gosia juz swoje o tym napisala i posty zdarzyli pokasowac nam! Daj ze spokoj! Wiem ze perfumy do cholery! <wsciekly> <wsciekly> <wsciekly>lollirot pisze:perfumy, do cholery. albo archaicznie perfuma ewentualnie.
Mi sie podoba tylko szary. Reszta Bossow srednio.lollirot pisze:uwielbiam ten zapach od zawsze
Gosia... pisze:Przesadzasz. Na pewno nie w 99%. Powiedziałabym w 60%.
moon pisze:Reszta Bossow srednio.
runeko pisze:Nabylam CK IN2U. Sliczne, cytrusowe, w sam raz na lato
Candy Killer pisze:i teraz nie wiem czy ludzie sa tak durni ze nie rozpoznaja oryginalow od podrob
c-f pisze:to jest bardzo przydatne dla tych,którzy chcą perfumy na allegro kupować :
runeko pisze:ale nabywajac tester w 99% nabywacie rzecz kradziona.
runeko pisze:Wiec skad one sie biora?
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 212 gości