Wybór antyperspirantu ( dobrego )
Moderator: modTeam
Mam ten sam problem:( stosowałam już WSZYSTKIEGO łącznie z tym etiaxilem itd. ale nic absolutnie nic mi nie pomogło do tej pory. Bylam u dermatologa, endokrynologa i gdzie się dało i nic. Powiedziano mi ze sie poce z przyczyn nerwowych.. lipa:( ale wiadomo ze na kazdego działa inaczej wiec zawsze warto sprawdzic...
- ksiezycowka
- Weteran
- Weteran
- Uzależniony
ja tam nie mam problemu z jakims nadmiernym poceniem sie ale co roz musze zmieniac antyperspiranty bo sie uczulam szybko;/ nivea stosowac nie moge bo szlag mnie trafia po prostu.rexona...najdluzej stosowalam i wszystko super jednak od kiedy wprowadzili jakies nowsze niby ulepszone to tez mnie uczulilo.teraz mam adidasa i jest ok.
natomiast cialo mi sie poci. ak jak dziewczyny mowily ze tez maja ten problem.ja zauwazylam ze takie problemy maja osoby ktore biora tabletki bo wiadomo ze wode zatrzymuja w jakims stopniu i ona wydostac jakos sie musi.a u siebie zauwazylam to jak przytylo mi sie troche:/ dlatego trza sie zabrac za siebie od wiosny porzadnie..aa sie pocic wtedy bede na tych aerobikach
aa zastanawialam sie nad takimi specyfikami jak panowie pisza i moze i bym sprobowala bo spod pach nie leje mi sie jakos szczegolnie ale czasami koszulka troche sie zwilzy
natomiast cialo mi sie poci. ak jak dziewczyny mowily ze tez maja ten problem.ja zauwazylam ze takie problemy maja osoby ktore biora tabletki bo wiadomo ze wode zatrzymuja w jakims stopniu i ona wydostac jakos sie musi.a u siebie zauwazylam to jak przytylo mi sie troche:/ dlatego trza sie zabrac za siebie od wiosny porzadnie..aa sie pocic wtedy bede na tych aerobikach
aa zastanawialam sie nad takimi specyfikami jak panowie pisza i moze i bym sprobowala bo spod pach nie leje mi sie jakos szczegolnie ale czasami koszulka troche sie zwilzy

FOLIO --> www.beautifullyexecuted.deviantart.com
- ksiezycowka
- Weteran
- Uzależniony
wiem wiem czytalam Twoj post ze masz od dziecka.
Ja jednak od dziecka nie mam i zauwazylam takie cos od czasu kiedy troche mi sie przytylo,a moja kuzynka zaczela sie bardziej pocic od kiedy bierze tabletki.
zawsze mozna na cos zwalic wine:)a co tak naprawde to powoduje to ja nie wiem
Ja jednak od dziecka nie mam i zauwazylam takie cos od czasu kiedy troche mi sie przytylo,a moja kuzynka zaczela sie bardziej pocic od kiedy bierze tabletki.
zawsze mozna na cos zwalic wine:)a co tak naprawde to powoduje to ja nie wiem
FOLIO --> www.beautifullyexecuted.deviantart.com
- Cold Princess
- Pasjonat
my tu o ciężkiej artylerii
etiaxil to jedyna rzecz która w ogóle u mnie działa!!
cena 45 niby dużo ale starcza mi nawet na 3 miechy bo nie musze nawet tak często jak jest napisane w ulotce stosować, wiec cena w sumie jest porównywalna z wszystkimi innymi badziewiami typu adidas a może i niższa
my tu o ciężkiej artylerii
etiaxil to jedyna rzecz która w ogóle u mnie działa!!
cena 45 niby dużo ale starcza mi nawet na 3 miechy bo nie musze nawet tak często jak jest napisane w ulotce stosować, wiec cena w sumie jest porównywalna z wszystkimi innymi badziewiami typu adidas a może i niższa
- ksiezycowka
- Weteran
Ok bylam dzis u dermatologa w kwestii wysypki, ale mam problem z poceniem sie to mi poradzila serie kosmetykow SVR spirial.
Spojrzlam w neta i ceny mnie rozwalily. 1 male mydelko ok. 35 zł. Cala seria tak kosztuje mniej wiecej choc mydelko najtansze.
Czy ktos zna,uzywal czy cos?Bo jak mam sie wykosztowac i nic ma to nie dac....
[ Dodano: 2007-06-06, 14:59 ]
Mysle zeby kupic wpierw to mydelko na razie. Powinnam tez dezodorant w kulce, ale drogi.
Moze narazie sprobuje ten antidral skoro nie drogi i dobry.
[ Dodano: 2007-06-06, 15:19 ]
[ Dodano: 2007-06-06, 15:20 ]

Spojrzlam w neta i ceny mnie rozwalily. 1 male mydelko ok. 35 zł. Cala seria tak kosztuje mniej wiecej choc mydelko najtansze.
[ Dodano: 2007-06-06, 14:59 ]
Mysle zeby kupic wpierw to mydelko na razie. Powinnam tez dezodorant w kulce, ale drogi.
Moze narazie sprobuje ten antidral skoro nie drogi i dobry.
[ Dodano: 2007-06-06, 15:19 ]
Aha...vkajot pisze:wrażliwej skórze nie ma nawet co próbować!!!
[ Dodano: 2007-06-06, 15:20 ]
Taaa.... tez uzywam tego przereklamowanego gowna.TFA pisze:Pod pachy uzywam tylko adidasow, dlugo trzymaja i zadego smrodu potem.

-
- Pasjonat
- Weteran
Rexona to tez szajs jakich niestety nie malo.Marissa pisze:dezodorant Rexony jest dużo lepszy od tego szajsu. Więc Rexone polecam.
My tu mowimy o osobach ktore na prawde maja problem z poceniem sie.
Aledermatolog ci lekow nie d ana to. Tylko moze polecic jakies preparaty. I o tym jest topic! Topic o tym czego kto uzywa pod pachy nazywa sie "antyperspiranty"soulvibrates pisze:to juz chyba tylko cos od dermatologa sie nadaje

moon pisze:to mi poradzila serie kosmetykow SVR spirial.
proponuję zajrzeć na forum wizażu,tam masz kopalnię kosmetyków i naprawdę wiarygodne oceny.
moon pisze:Moze narazie sprobuje ten antidral skoro nie drogi i dobry.
też go zaczęłam używać.
moon pisze:Marissa napisał/a:
dezodorant Rexony jest dużo lepszy od tego szajsu. Więc Rexone polecam.
hmm,ja mam ogromny problem z dobraniem dobrego dezodorantu.jakieś słodkie,kwiatowe zapachy w ogóle nie działają,antyperspirantów z kolei nie lubię.jak kupiłam rexonę,to byłam naprawdę zadowolona,bo ograniczała pocenie się i czułam się świeżo.niestety,ostatnio kupiłam i zrobiło mi się jakieś zakażenie-tzn.skóra cały czas mnie swędzi,jest trochę chropowata i zrobiły mi się jakieś dziwne ciemne plamy.ktoś wie,co to jest? <boje_sie>
Chaos is a friend of mine
- ksiezycowka
- Weteran
- Entuzjasta
Nie zawodzi 

http://www.facebook.com/LKSPogonLwow
Reaktywowany w 2009 r. Razem przywróćmy świetność tej historycznej drużynie!
http://www.piotrlabuz.pl/
http://michalpasterski.pl/
http://www.mateuszgrzesiak.pl/
Reaktywowany w 2009 r. Razem przywróćmy świetność tej historycznej drużynie!
http://www.piotrlabuz.pl/
http://michalpasterski.pl/
http://www.mateuszgrzesiak.pl/
-
- Pasjonat
moon pisze:Aledermatolog ci lekow nie d ana to. Tylko moze polecic jakies preparaty. I o tym jest topic! Topic o tym czego kto uzywa pod pachy nazywa sie "antyperspiranty"
chodzilo mi o to ,ze jesli ktos ma z tym naprawde wielki problem to juz chyba tylko jakies preparaty od lekarz amoga pomoc,bo wszystko to co znajduje sie w drogeriach jest na przecietna potliwosc...
moon pisze:Marissa napisał/a:
dezodorant Rexony jest dużo lepszy od tego szajsu. Więc Rexone polecam.
Rexona to tez szajs jakich niestety nie malo.
My tu mowimy o osobach ktore na prawde maja problem z poceniem sie.
Ja też mam problemy z poceniem się

Dla mnie na razie pomaga Rexona, a potem to nie wiem.
Też miałam taki problem, nie mogłam normalnej bluzki założyć bo zaraz plamy miałam pod pachami:/ Poszłam do dermatologa. Dała mi taki antybiotyk "Antidral". Bardzo dobry. W kulce, jak antyperspirant. Smarujesz na noc, rano zmywasz i bierzesz normalny antyperspirant. Na początku codziennie się smarowałam, potem co 2, 3 dni, a później to już raz na jakiś czas. Naprawdę skuteczne. Tylko ten zapach... Jakbym spirytus waliła;) Ale polecam.
Kto pyta jest głupcem przez 5 min, kto nie pyta jest nim przez całe życie....
- ksiezycowka
- Weteran
A zadnych podraznien?c-f pisze:ja używałam rano tylko-ograniczył pocenie i pot był przez cały czas(do wieczora)bezwonny,ale nie są to jakieś super efekty.ale to podobno na noc też trzeba stosować i dopiero wtedy będzie działać jak powinno.
a uzywam aktualnie rexony i cos nie bardzo mi pasuje. wolałam poprzedni (juz nie pamietam nazwy - chyba FA - w kazdym razie taki gruby, krótki z zieloną nakrętką heh)
KURNA MAĆ TO NIE JEST TOPIC POD TYTUŁEM CO UŻYWASZ POD PACHYTedBundy pisze:Adika czarnego, za 15 złNie zawodzi

A mi chodzi o to ze nie ma takich lekow. A lekarz moze co najwyzej polecic cos z preparatow aptecznych, ale to tez sa po prostu kosmetyki.soulvibrates pisze:awde wielki problem to juz chyba tylko jakies preparaty od lekarz amoga pomoc
Skoro Ci pomaga tznze nie masz i nie wiesz chyba czym sa.Marissa pisze:Ja też mam problemy z poceniem się
Dla mnie na razie pomaga Rexona, a potem to nie wiem.
To nie jest antybiotyk! Antybiotyki sa na recepte!lucy pisze:Dała mi taki antybiotyk "Antidral".
Nie.madziorka.m pisze:a czy on jest tylko na recepte?