uwielbam takie podejscie i argumentacjeewka_666 pisze:nie cierpie rozunigdy bym nie zalozyla nic rozowego
a widzac faceta ktory nosi cos rozowego uwazam go od razu za idiote albo geja
nie wiem jak mozna nosic taki kolor
Różowy kolor dla mężczyzn
Moderator: modTeam
People are all the same
And we only get judged by what we do
Personality reflects name
And if I'm ugly then
So are you
And if I'm ugly then
So are you
ewka_666 pisze:dziwne ze w tym wieku jeszcze pamietasz takie bajki albo moze jeszcze je ogladasz
Ja ogladam namietnie a jak leca muminki to prawie sikam z wrazenia i uciechy.Ze nie wspomne o Reksiu

"Babcia Weatherwax nigdy się nie gubiła.
Zawsze doskonale wiedziała, gdzie się znajduje,
czasem tylko nie była pewna, gdzie jest wszystko
inne."
inne."
w tym wieku pewnie powinnam byc juz wkur.wiona na caly swiat i z zaceta mina spogladac na ludzi, ale moja droga NIE. uwielbiam bajki a smerfy szczegolnie i nie wiem co w tym smiesznego.ewka_666 pisze:dziwne ze w tym wieku jeszcze pamietasz takie bajki albo moze jeszcze je ogladasz
People are all the same
And if I'm ugly then
So are you
And if I'm ugly then
So are you
ewka_666 pisze:tarantula tak mi przykro ze sikasz z warazenia, musi byc ci z tym naprawde trudno
foxy_lady nie nie powinnas taka byc tylko nie sadzilam ze osoby w tym wieku jeszcze ogladaja bajki, ja skonczylam ogladac bajki jak mialam 6 lat czyli jak poszlam do szkoly, osobiscie nigdy nie lubilam bajek
14 lat to max jakie Ci daje.
Swoja droga...przypomnialo mi sie ,ze po domku chodze w rozowych pluszastych kapciuchach

inne."
inne."
- Candy Killer
- Uzależniony
hehe swoja droga ktos kiedys pwoiedzial ze czlowiek dorosly smiejacy sie z bajek jest naprawde szczesliwym czlowiekiem:) ja tam bajki lubie tez:D i kolor delikatnego rozu tez;P zeby nie bylo ze OT sie zrobil;P hehe
FOLIO --> www.beautifullyexecuted.deviantart.com
Słyszałem, że małym dzieciom rodzice zabraniają oglądać smerfy czy muminki, bo one tam bez gaci chodzą. :lol:
ewka_666, może zbyt skrytykowała różowość, ale to jej zdanie. Nikt tu przecież nie pisze dlaczego dokładnie czuje chęć czy niechęć do różowych ubrań.
ewka_666, "Skąd: Pałac szatana" - nie zauważyliście że ona być może znaa jeden normalny kolor? Niech pomyślę jaki?
ewka_666, może zbyt skrytykowała różowość, ale to jej zdanie. Nikt tu przecież nie pisze dlaczego dokładnie czuje chęć czy niechęć do różowych ubrań.
ewka_666, "Skąd: Pałac szatana" - nie zauważyliście że ona być może znaa jeden normalny kolor? Niech pomyślę jaki?
- Candy Killer
- Uzależniony
wlasnie o tym palacu szatana mialam napisac;)wyjales mi to z ust;)
FOLIO --> www.beautifullyexecuted.deviantart.com
tarantula no to sie pomylilas bo jestem troche starsza, chociaz majac 14 lat i tak nie ogladalam bajek i nie nosilam rozowych ciuszkow
Dobra sorry masz 14,5.
inne."
inne."
Tak sobie ogladam zdjecia, to zauwazylem tez ze duzo zalezy od rodzaju ciuszkow a nie tylko koloru, bo to np. zajebiscie mi sie podoba: http://img.epuls.pl/clubs/pictures/173/173806_l.jpg ale jeste jeden warunek: tylko na brunetce ! na blondynce juz by mi sie nie podobalo.
Ostatnio zmieniony 19 lip 2006, 15:39 przez TFA, łącznie zmieniany 1 raz.
Ręce me do szabli stworzone, nie do kielni.
ewka_666 pisze:foxy_lady nie jestem zbnuntowana, wkurzona na caly swiat i zakompleksiona, ja tylko wyrazam swoje osobiste zdanie ale caly czas sie przekonuje ze na tym forum nie mozna byc odmiencem i miec wlasnego zdania bo od razy wiekszosc najazdza na taka osobe
cicho !
dziewczyna moze ma i troche racji. juz dajmy spokoj.

[ Dodano: 2006-07-19, 15:39 ]
TFA, bo cycki widzisz i fajna laske

People are all the same
And if I'm ugly then
So are you
And if I'm ugly then
So are you
Takze podsumowujac rozowy dla mnie musi byc polaczony z elegancja, a nie cukierkowo-slodziutkim stylem a'la misie, postacie z kreskowek, serduszka, kroliczki i inne pierdolki.
[ Dodano: 2006-07-19, 15:41 ]
wcale nie
podoba mi sie ten komplecik po prostu, ale ona tez niczego sobie 
[ Dodano: 2006-07-19, 15:41 ]
foxy_lady pisze:TFA, bo cycki widzisz i fajna laskesam przyznaj.
wcale nie
foxy_lady pisze:a dla mnie jest za wiele rozu
Nom, na ulicy mogloby to wygladac zupelnie inaczej i troche krzykliwie, ale np. sama marynareczka i do tego biale spodnie juz by byly git, bo same rozowe spodnie bez tej marynary w takim ciemnym odcieniu rozu jak na tej focie by chyba do niczego nie pasowaly
[ Dodano: 2006-07-19, 15:57 ]
no i ciemne wlosy, inaczej nie zdzierze