Dziewczyny pozbadzmy sie jakichkolwiek kompleksow !!

Dział poświęcony wszelkim tematom i zagadnieniom związanym ze zdrowiem bądź też z szeroko rozumianą urodą.

Moderator: modTeam

Awatar użytkownika
ksiezycowka
Weteran
Weteran
Postautor: ksiezycowka » 25 sty 2006, 00:22

Gosia... pisze:pytanie do starszych dziewczyn kiedy sie wam uksztaltowala ostateczna figura??

Chyba nie ma czegoś takiego. Tzn mozna praktycznie wagi nie zmieniac odkad sie np te 17lat skonczylo, ale przeca to i tak sie zawsze po urodzeniu dziecka zmienia.

Gosia... pisze:ale takie zycie -trzeba sie pogodzic z tym, co sie ma

O ile sie to ma ;P
Bo gdybym miała z 6 par spodni to bym o zakupach nawet nie myslałą. Ale majc te 2-3 to jednak jest pewien problem ;P A w szafce jeszcze ze 4 które moglyby byc dobre :/
Awatar użytkownika
mikaaa
Maniak
Maniak
Postautor: mikaaa » 25 sty 2006, 00:26

eh patrzac na te słynne panie stwierdzam ze 10 razy lepiej wygladam bez makijazu niz one...
jestem piekna.... ( nie myslec ze zarozumiała bo grunt to w to uwierzyc i działa )

<aniolek>

O ile sie to ma jezor2
Bo gdybym miała z 6 par spodni to bym o zakupach nawet nie myslałą. Ale majc te 2-3 to jednak jest pewien problem jezor2 A w szafce jeszcze ze 4 które moglyby byc dobre :/

no musze powiedzic ze ubior robi duzo w wygladzie, moze dlateg ze jak sie człowiek czuje łądnie i pewnei w tym co ma to i smaopoczucie lepsze i wrazenie inne , sama nie wiem ale cos w tym jest
you touch me
in special places...
Awatar użytkownika
Dzindzer
Moderator
Moderator
Postautor: Dzindzer » 25 sty 2006, 01:07

rafii pisze:to fakt ja mialem na mysli wlasnie te barwy "wojenne"

ta mam taka na osiedlu, po bułeczki wystrojona, wypachniona( na 5 osób by starczyło tego co ona sobie na raz leje) z makijazem iscie wieczorowym, lub godnym sceny teatralnej, to nic, ze jest 10 rano, to nic, ze nerki jej marzna na mrozie panna zawsze przeciez musi byc elegancka, musi byc przecież Dama <hahaha>
mikaaa pisze:no musze powiedzic ze ubior robi duzo w wygladzie

to prawda
raz, że ubiorem mozna cos podkreślic uwydatnic, cos innego zatuszowac.
Poza tym jak sie czujemy piekne to kwitniemy. wiem to po swoich fotach, ale po buzi. zakryłam reszte i na tych na których według mnie byłam ubrana super wygladamn jakby ładniej, tak bardziej "olsniewajaco"
Awatar użytkownika
Yasmine
Weteran
Weteran
Postautor: Yasmine » 25 sty 2006, 07:57

mikaaa pisze:patrzac na te słynne panie stwierdzam ze 10 razy lepiej wygladam bez makijazu niz one...
jestem piekna....

no i o to mi w tym chodzilo 8)

:D
Awatar użytkownika
TFA
Weteran
Weteran
Postautor: TFA » 25 sty 2006, 19:09

Te zdjecia to sciema :) oba zdjecia byly przerabiane, a te pierwsze bardziej niz drugie, a Charlize Theron to wylapali jak specjalnie musiala przytyc do jednego filmu gdzie grala wlasnie potwora w filmie "Monster".
Ręce me do szabli stworzone, nie do kielni.
Awatar użytkownika
rafii
Entuzjasta
Entuzjasta
Postautor: rafii » 25 sty 2006, 19:15

TFA pisze:Te zdjecia to sciema oba zdjecia byly przerabiane, a te pierwsze bardziej niz drugie, a Charlize Theron to wylapali jak specjalnie musiala przytyc do jednego filmu gdzie grala wlasnie potwora w filmie "Monster".

<poklony> wreszcie ktos kto uwaza ze te djecia to fotomontarz albo celowe dzialanie <diabel>
"polakom gratulujemy .... mnie ;)"
Awatar użytkownika
Dzindzer
Moderator
Moderator
Postautor: Dzindzer » 25 sty 2006, 19:18

TFA dobry masz podpis
przylazłes by nas w kompleksy w pedzic
poszedł, sio sio <hahaha>
Awatar użytkownika
Yasmine
Weteran
Weteran
Postautor: Yasmine » 25 sty 2006, 20:08

TFA pisze: Charlize Theron to wylapali jak specjalnie musiala przytyc do jednego filmu gdzie grala wlasnie potwora w filmie "Monster".

ale nie nie chodzi o grubosc tylko o cere i ogolnie twarz :>
Awatar użytkownika
runeko
Weteran
Weteran
Postautor: runeko » 26 sty 2006, 02:23

Wlasnie...twarz...ja tam bardzo lubie swoja twarz. Mam maly nosek i wydatne usta :D A co do ciala. No wiadomo, zawsze kazdy znajdzie jakies tam mankamenty(ja na przyklad codziennie uzywam kremu od cellulitisu, mimo, iz owego nie posiadam- tak zapobiegawczo bo kiedys bylam grubsza niz jestem teraz-no teraz jestem tzw. normalna). Jak tylko zaczynam mowic cos zle na temat swojego ciala to maz zawsze stwierdza to samo-'Pingwinku moj, ja kocham Twoje cialko'. I Pingwinica czuje sie lepiej :D
Pare dni temu polozyl glowe miedzy moimi udami i powiedzial: 'Jak mialbym umrzec to wlasnie tutaj ,na Twoich udkach' Ahhh....jakie to bylo wzruszajace.
Ainsi sera, groigne qui groigne.
Grumble all you like, this is how it is going to be.
Awatar użytkownika
Julia Kulpa
Zaglądający
Zaglądający
Postautor: Julia Kulpa » 04 lut 2006, 18:46

Kompleksy wynikają z braku akceptacji siebie pewnie a swoją drogą widziałam kiedyś w gazecie zdjęcia gwiazd bez makijażu, aż się za głowe złapałam. Dziewczyny głowa do góry każdy ma w sobie to coś, choć sama też nie jestem bezkompleksowa ale z tym walcze.

Wróć do „Zdrowie i uroda”