antyperspiranty a rak piersi
Moderator: modTeam
- aniulka102
- Entuzjasta
- Weteran
Ja pije soczki i jem dodatkowo beta karoten, ktory
i
polecany jest przy zazywaniu srodkow antykoncepyjnych.
chroni organizm przed niekorzystnym wpływem wolnych rodników, które wywierają szkodliwy wpływ na błony komórkowe i podział komórek. Obecność w preparacie witaminy E zapobiega nadmiernej oksydacji powstającej witaminy A, nienasyconych kwasów tłuszczowych i lipidów. Opóźnia wspólnie z witaminą A procesy starzenia, zmniejsza ryzyko choroby niedokrwiennej serca, występowania miopatii i zaburzeń neurologicznych o charakterze zwyrodnieniowym
i
Stosowanie Beta-karotenu może zapobiegać chorobom nowotworowym: zmniejsza prawdopodobieństwo wystąpienia raka pęcherza, przełyku, żołądka, jelit i prostaty powstrzymując proces rakowacenia komórek. Redukuje również ujemne skutki radioterapii i chemioterapii.
polecany jest przy zazywaniu srodkow antykoncepyjnych.
Yasmine pisze:Ja pije soczki i jem dodatkowo beta karoten, ktory
i ja tez i ja tez
a co do tematu to moze troche w tym prawdy, powniewaz nie dawno sama miałam problemy , gdyz miałam powiekszone węzły chłonne i nic nie pomagało wiec sie wystraszyłam... miałam zrobione usg piersi ale nic nie wykazało a doktor mnie uspokoił i mowi że to moga wywyołać antyperspiranty i ze nalezy używac tylko tycvh sprawdzonych..
you touch me
in special places...
in special places...
- aniulka102
- Entuzjasta
- Weteran
- Entuzjasta
aniulka102 pisze:kubus ma dzialanie poprawiajace kolor skory porownywalne do soku wycisnietego z marchewki, ale dzialanie antynowotworowe o wiele mniejsze niestety (wlasciwie to nie wiem jaki jest stosunek konkretnie o ile mniejsze, musze dowiedziec sie od lekarza)
aniulka102, masz słuszne przekonanie!!!
<aniolek2>
Polecam serwis dla zaginionych i znalezionych zwierzaków http://zaginiony-znaleziony.pl/
- aniulka102
- Entuzjasta