kina pisze:podobno jestem jedynym facetem, któremu poprawiają humor maratony po sklepach z żoną
ajjj, pozazdrościć żonie ;P
Moderator: modTeam
lollirot pisze:kina pisze:podobno jestem jedynym facetem, któremu poprawiają humor maratony po sklepach z żoną
ajjj, pozazdrościć żonie ;P

![:] :]](./images/smilies/krzywy.gif)

Yasmine pisze:moon napisał/a:
A drogie?
159 zl

sa z mieciutkiej skorki, ocieplane na szpilce
Ja juz bylam zdesperowana, bo to byly jedne z niewielu ktore mi nie odstawaly. A generalnie to jeden z moich najdrozszych zakupow na jakies pojedyncze rzeczy, kiedys kupilam plaszcz za 550zl no i te buty za 375. Ogolnie wiem, ze ejstem rozrzutna i lubie ladne rzeczy coz poradzic 

Yasmine pisze:A ja to w sumie chyba nie mam drozszej rzeczy do ubrania, jak za 150 zl.
jak nie to bieduje i bazuja na tym co mam, ale generalnie nie jestem maniaczka ktoa musi kupic byle co bo tak, raczej wybieram rzeczy z rozwaga, w sumie zawsze mi cos nie pasuje i szukam dluugo zanim cos kupie, albo z kolei od razu sie zakochuje i wiem, ze musze to miec
Coz Andrew pisze:jak Wy to robicie !??
Może dlatego to wszystko, że jestem taką gwałtowną w ruchach osobą? ![:] :]](./images/smilies/krzywy.gif)
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 373 gości