Dziwne? Głupie? Szczenięce?
Moderator: modTeam
Myślę, że dbanie o swój wizerunek jest sprawą indywidualną. Znam dziewczyny, które są powiedzmy przeciętne, nie wyróżniają się z tłumu, nie muszą być metalami ani punkami i niestety nie myją również włosów. To straszne jak można o siebie nie dbać. Osobiście myję głowę co 2 dni (mi się szybko włosy przetłuszczają, ale jakoś ze smaluszkiem nie chodzę ściejkającym po włosach), a myję się cała 2 razy dziennie. Tak więc wszystko zależy od człowieka.
- ksiezycowka
- Weteran
- Weteran
- Weteran
osobicie nie czuje nigdy czegos takiego jak nienawisc. zlosc. chyba ze na siebie. zwykle jest to zmieszanie typu jak ten ktos moze robic cos takiego. po prostu niektorych rzeczy/ludzi/zachowac nie rozumiem
typu mijam kolesia a on mnie z łokcia i "co censored przyjebac ci w leb najduchu jebany?". to akurat znam z autopsji. tacy ludzie zyja na moim osiedlu. mianowicie jeden, ktory chce lac kazdego jak sie napije. po prostu... rece opadaja (to byl maly offtopic, sorki ponioslo mnie)
typu mijam kolesia a on mnie z łokcia i "co censored przyjebac ci w leb najduchu jebany?". to akurat znam z autopsji. tacy ludzie zyja na moim osiedlu. mianowicie jeden, ktory chce lac kazdego jak sie napije. po prostu... rece opadaja (to byl maly offtopic, sorki ponioslo mnie)
- ksiezycowka
- Weteran
- Weteran
AiWen pisze:Chciałabym wiedzieć co sądzicie o osobnikach tzw. metalach. Panowie jak postrzegacie kobietę odzianą w czarne ubrania (dopuszczalne inne ciemne kolory) wyposażona dodatkowo w glany?
Nie oceniamy na tej podstawie..mam znajomych różnie odzianych i żadni nie są gorsi..może poza łysymi który zdaje się nie wiedzą po co bozia rozumem obdarzyła..
Ile jest wart świat pełen grubych krat?
- ksiezycowka
- Weteran
- Weteran