mam problem
Moderator: modTeam
Olka zobacz ja z marszu dzis byłam u gina i mam w czwartek USG . Nie zachowuj sie jak księżniczka tylko migiem do gina on cię nie zje , ale moze pomóc zowiać obawy atak ty męczysz Się i przy okazjji nas bo my nie jesteśmy lekarzami , a oczekujesz abyśmy poztawili diagnozę . Schowaj dumę do kieszeni i do ginekologa marsz . A tak na marginesie gdybyś nie spała ze swoja sympatią to byś nie miałą tego typu problemów , chciałaś tego to teraz musisz zrobić to i isc do lekarza . Byś sie wstydziła . kermit ma racje nie ty pierwsza ani ostania u ginekologa , to raz a dwa marudzisz jak babcia a masz kobieto mało lat . <boje_sie> starch ma wilekie oczy , ale nie az tak aby robic z siebie taka kobietką .
Aneczka
czesc..i juz po moim problemie:) bylam u ginekologa i wszystko jest ok. Pani doktor powiedziala tylko ze mam niewielkie tyłozgięcie. Przepisała mi tez leki na przywrócenie cyklu.Nazywają sie Cyclo-Menorette mam je brac przez 3 miesiące a pozniej inne. Mam takie pytanie czy te tabletki mogą slużyć tez jako antykoncepcyjne??
- ksiezycowka
- Weteran
- Weteran