uzaleznienia
Moderator: modTeam
- ksiezycowka
- Weteran
kattia pisze:Moze ktos zna jakis sposob na calkowite pozbycie sie tego nalogu??
Nie ma niestety
Na fizyczne objawy odstawienia, które ja dośc cieżko znosze świetny jest Niquitin.
Ale na psychiczną chęc sięgnięcią nie ma rady
Ja bym chciala dojsc do stanu, w którym nie bylabym niewolnikiem tego, ale mogła palić kiedy zechcę np w pubie do piwa a potem miesiąc nie.
Kattia pisze:Moze ktos zna jakis sposob na calkowite pozbycie sie tego nalogu??
Musisz mieć motywację. Twoj facet może np. wypowiedzieć takie zdanie: "jeśli mnie kochasz to rzuć to w cholerę!". i co?nie bedzie motywacji?:) albo np znalezienie zajecia/pracy gdzie palenie byloby zabronione. Moj father miał właśnie taką, postawili ultimatum 'albo Pan rzuci albo wylatuje". I rzucił...
Polecam serwis dla zaginionych i znalezionych zwierzaków http://zaginiony-znaleziony.pl/
moon pisze:świetny jest Niquitin
mnie niestety po nim sie trzesa rece i generalnie jestem nie do zycia. Poki sa wakacje i jest cieplo to jakos sie trzymam i mam calkiem silna wole, bo w gorace dni zawsze latwiej sie nie pali, ale boje sie powrotu na uczelnie

[ Dodano: 2005-08-29, 14:55 ]
cubasa pisze:usisz mieć motywację. Twoj facet może np. wypowiedzieć takie zdanie: "jeśli mnie kochasz to rzuć to w cholerę!"
Cubasa, to jest tak, ze moj facet rzuca razem ze mna. Oboje mamy chwile zwatpienia i checi zaciagniecia sie papieroskiem nijak pozbyc sie nie mozemy

KC Skarbie!
- ksiezycowka
- Weteran
Gdybym teraz miała posć znów do LO, do kolejnej klasy też bym nie wyrobiło pewnie. Ale zmiana otoczenia może coś zdiałac więc się nie łamię
Spoko będe przesyłac pozytywne fluidy żeby Ci się udało
[ Dodano: 2005-08-29, 14:58 ]
Najgorsze co może byc.
Moja odpowiedź "Skoro mnie kochasz to czemu chcesz abym porzuciła całkowicie cos co sprawia mi radość?"
kattia pisze:bo cos mam wrazenie ze mi sil nie starczy
Spoko będe przesyłac pozytywne fluidy żeby Ci się udało

[ Dodano: 2005-08-29, 14:58 ]
cubasa pisze:"jeśli mnie kochasz to rzuć to w cholerę!"
Najgorsze co może byc.
Moja odpowiedź "Skoro mnie kochasz to czemu chcesz abym porzuciła całkowicie cos co sprawia mi radość?"
"Skoro mnie kochasz to czemu chcesz abym porzuciła całkowicie cos co sprawia mi radość?"
Moja odpowiedź: "Kochanie, to nie jest żaden argument. Dobrze wiesz, że to szkodzi zdrowiu. Pomyśl o przyszłości. Jeżeli nie zrobisz tego dla mnie to zrob to dla naszych dzieci" <aniolek2>
Polecam serwis dla zaginionych i znalezionych zwierzaków http://zaginiony-znaleziony.pl/
- ksiezycowka
- Weteran
odp: "Kochanie spokojnie. Widze, że papierosy pogarszają ci nastrój. Nie zostawię Cie! Bo chce mieć z Tobą dzieci! Ale jak one będa wyglądać?:) Nie chcialbym, by nie były w pełni zdrowe.
Pomogę ci rzucić. Razem rzucimy"
Pomogę ci rzucić. Razem rzucimy"
- ksiezycowka
- Weteran
odp:"Kochanie wiec zrob to tylko dla swoich dzieci. Pamietam rozmwialismy niedawno, mowilas ze chesz mieć 5 maluszków. No i jak one beda wyglądać? Poza tym wiem, że ojcu twoich dzieci nie bedzie sie podobalo to ze palisz i ktokolwiek by nim byl - Ja czy Ktoś inny. Na razie jesteś moja
"
[ Dodano: 2005-08-29, 15:41 ]
Mikaaa, a od dawna paliłaś?
[ Dodano: 2005-08-29, 15:41 ]
Mikaaa, a od dawna paliłaś?
- ksiezycowka
- Weteran
odp: "Dobrze Piękna. Zakopmy nasze topory
To co może fajkę pokoju?:D <pijemy> a potem <sex2>?"
<aniolek2> <aniolek2>
<aniolek2> <aniolek2>
- Krzych(TenTyp)
- Weteran
- Weteran
No tak, z muzyka tez tak mam. Uwielbiam sluchac muzyki, najlepiej najglosniej jak sie da (za co sasiedzi chyba mnie nie kochaja
) Aktualnie slucham od jakis 4 dni bez przerwy atb - humanity, polecam, bo fajne
No i chyba uzaleznilem sie od zasypiania przy muzyce, bo jak mi nic nie gra, to jakos tak dziwnie i zasnac nie moge..

She's my angel, she's my lover, she's my very best friend... KC
- ___ToMeK___
- Uzależniony
po przeczytaniu postu Yasmine przypomniala mi sie wspollokatorka mojej dziewczyny w ubieglym roku akademickim. Ta to dopiero wyczulona byla. Przeszkadzalo jej nawet ciche "cykanie" zegara 
0101010001101111011011010110010101101011001000000100011101100101011100100110101101100101
-.-. .. . -.- .- .-- --- ... -.-. / .--. .. . .-. .-- ... --.. -.-- -- / -.- .-. --- -.- .. . -- / -.. --- / .--. .. . -.- .-.. .- / ---... .--.
-.-. .. . -.- .- .-- --- ... -.-. / .--. .. . .-. .-- ... --.. -.-- -- / -.- .-. --- -.- .. . -- / -.. --- / .--. .. . -.- .-.. .- / ---... .--.
- ksiezycowka
- Weteran
Zalezy jak rozumiec uzaleznienie - ja np censored dostaje jak nie mam dostepu do netu w domu bo nie mam co robic, ale z drugiej strony nic sie nie dzieje zlego, bo dam rade wytrzymac brak netu. po prostu zabija mi nude, nie wydaje mi sie ze bym szalal bez niego, tylko censored mnie ze nie mam co robic jak go nie mam, a to roznica dla mnie.
Od jedzenia dobrego - tez nie jestem uzaleniony, jem co jest
Czasem mam jakies ekstra zachcianki ale tez sie nic nie stanie jak tego nie bedzie.
Natomiast silnie czuje brak mozliwosci pocwiczenia hantelkiem, strasznie mi brakuje bolu w lapach
chyba sie od tego uzalezniam?
No i codziennie mysle o rowerze(niestety ni mam) chcialbym censored moc codziennie po 203 godzinki pojezdzic
Od jedzenia dobrego - tez nie jestem uzaleniony, jem co jest
Natomiast silnie czuje brak mozliwosci pocwiczenia hantelkiem, strasznie mi brakuje bolu w lapach
No i codziennie mysle o rowerze(niestety ni mam) chcialbym censored moc codziennie po 203 godzinki pojezdzic

"Jest taka cierpienia granica, za ktora sie usmiech pogodny zaczyna...Hyhy "
hyhy e(L)o
hyhy e(L)o