Biust - jak powiekszyc?

Dział poświęcony wszelkim tematom i zagadnieniom związanym ze zdrowiem bądź też z szeroko rozumianą urodą.

Moderator: modTeam

Awatar użytkownika
rrq
Entuzjasta
Entuzjasta
Postautor: rrq » 30 cze 2005, 11:08

Dla mnie piersi idalne to piersi kobiety które dotykam tylko ja :-D

A tak konkretniej to lubie jak pierś miesci sie w dłoni (mam normalną dłoń nie taką jak drwal)
Awatar użytkownika
Kamela12
Maniak
Maniak
Postautor: Kamela12 » 05 lip 2005, 14:18

rrq pisze:Dla mnie piersi idalne to piersi kobiety które dotykam tylko ja :-D

A tak konkretniej to lubie jak pierś miesci sie w dłoni (mam normalną dłoń nie taką jak drwal)

To samo mówi mój Krzyś o moich piersiach : "takie w sam raz do rączki" :)))) Więc coś w tym jest, bo to zajebisty facet :)
I don`t like to hear I`m wrong when I`m right...
Awatar użytkownika
zaqqaz
Uzależniony
Uzależniony
Postautor: zaqqaz » 05 lip 2005, 15:11

rrq pisze:Dla mnie piersi idalne to piersi kobiety które dotykam tylko ja :-D
)

Zgadzam się w 1000% !!
A tak na marginesie napisze, że nie znam kobiety która byłaby zadowolona z rozmaru bądź kształtu swoich piersi.
Joanna
Zaglądający
Zaglądający
Postautor: Joanna » 08 lip 2005, 16:17

Jezu, Orbital! Mamy XXI wiek, a ty takie średniowieczne metody proponujesz?!? Łojoj...
Biust mały jest piękniejszy nawet niż duży, więc najlepiej cieszyć się małym rozmiarem, a nie szukać pomocy na jego powiększenie! :) Wiem, bo sama mam malutki naprawdę i jestem z niego dumna!:D
Awatar użytkownika
Pegaz
Weteran
Weteran
Postautor: Pegaz » 08 lip 2005, 17:54

Kitty_girl pisze:Podobno człowiek potrzebuje pierwszych 3 sekund aby ocenić drugiego

7s:]
Wszystkie piersi poza męskimi sa świetne :D
a ja lubie najbardziej takie w rączke..:P
Ile jest wart świat pełen grubych krat?
Scrufy
Początkujący
Początkujący
Postautor: Scrufy » 10 lip 2005, 23:45

Nie wiem czy moja opinia tutaj komuś pomoże ale warto sprubować:))
Spotykałem się z kilkoma dziewczynami. Jedne miały małe inne duze piersi. Ale powiem wam że teraz jestem z dziewczyną która ma mniejszy biust. I co z tego?? Myślicie ze przez to jest mniej atrakcyjna?? Że mi się mniej podoba?? Jestem zakochany po same uszy już od 2 lat:)) I za nic bym Mojego Słoneczko nie zamienił. Bo po prostu biust nie ma aż takiego znaczenia jak myślicie. Są inne ważniejsze rzeczy w życiu. Uwierzcie w siebie!!! A jeśli ktoś sie z tym nie zgadza to trudno. Pozdrawionka dla wszystkich. Scrufy

Wróć do „Zdrowie i uroda”