GŁÓWNIE DO KOBIET - NADMIERNE OWŁOSIENIE...
Moderator: modTeam
www.afrodytasalon.pl
dostalam to ostatnio na maila, promocje byly bardzo kuszace np 180 zł pachy. jeszce to pzremysle
dostalam to ostatnio na maila, promocje byly bardzo kuszace np 180 zł pachy. jeszce to pzremysle
Dzisiaj poszlam na depilacje rak woskiem po raz pierwszy.
Wcale nie bylo jakiegos strasznego bolu, niedrogo a efekt jest niesamowity.
Zaluje ze wczesniej sie na to nie skusilam. Zobaczymy za ile mi odrosna. Kosmetyczka powiedziala ze po 4-6 zabiegach przestana rosnac wcale. Pozyjemy zobaczymy <browar>
Wcale nie bylo jakiegos strasznego bolu, niedrogo a efekt jest niesamowity.
Zaluje ze wczesniej sie na to nie skusilam. Zobaczymy za ile mi odrosna. Kosmetyczka powiedziala ze po 4-6 zabiegach przestana rosnac wcale. Pozyjemy zobaczymy <browar>
gracja pisze:ile zaplacilas? ciekawa jestem jak sie roznia ceny..
25zł
szkoda ze nie spytalam sie o nogi bo przed wakacjami chyba sobie jeszcze fundne...
no to maszeruj do kosmetyczki. Mnie tez zaczely wkurzac wlosy na rekach a dzisiaj chodze i tylko sie glaszczeYasmine pisze:za to strasznie denerwuje mnie taki ciemniejszy meszek nad pepkiem

ja jak narazie woskowalam tylko nogi i tylko raz-zaplacilam 65 zl.niestety wlosy-na calym ciele rosna mi bardzo szybko(to chyba przez nadmiar meskiego hormonu
).po woskowaniu juz za tydzien zaczynaly mi odrastac wloski:/.niestety nie stac mnie na to zeby chodzic do kosmetyczki na woskowanie co 1-2 tyogdnie,a golic nie chce juz,boz tym jest juz w ogóle masakra-golilam wieczorem a rano juz mialam szorstkie nogi
.najgorzej zaluje tez ze zgolilam wlosy pod pepkiem
.co tu duzo mowic-świat został stworzony bardzo nie fair
mezczyzni jakos nie musza sie martwic przed wyjsciem nad wode czy jego nogi i bikini sa gladkie i czy przypadkiem nie pojawil sie jakis ciemny wlosek.przewalone mamy kobietki:)

mam depilator i powiem jedno- jak go używałam pierwszy raz, to musiałam sie upić, zeby znieść ten ból. przy kolejnych razach piłam juz mniej
ale i tak, odrastają, co nie odrośnie to wrasta pod skórę i robią sie czerwone bolące krostki. Laserem się boje, bo to mi pachnie (nie wiedzieć czemu) rakiem. maszynką można się nieźle zaciąć. Krem- co za lipa, jeszcze gorzej niż z maszynką, dostałam uczulenia. Na dodatek te włoski diabelnie szybko odrastają no i jest problem. łączę więc wiele metod;) co nie wyrwę to "zetnę" <aniolek2>

fifi pisze:co nie wyrwę to "zetnę"
witam w klubie

Non! Rien de rien... Non ! Je ne regrette rien !
guli pisze:gosia napisał/a:
a potem depilator kupuje - i spokoj na 4 tyg
Ech w to to nie wierz, aż tak dobrze to nie będzie:( Poza tym do depilatora też trzeba zapuścić niezły busz
Wiesz, ale ja mówiłam o takim dobrym depilatorze. Te najnowsze naprawdę są dobrze rekomendowane i skutecznie, tylko, ze drogie jak cholera. Gwaracnja jakosci albo autentyczny zwrot kasy. Ten depilator co ja chce trzyma sie w lodoce i faktycznie dziala do 4-5 tyg.
I don`t like to hear I`m wrong when I`m right...
Elspeth pisze:a skad wiesz? probowalas? ja tez myslalam ze z depilatorem bedzie tak fantastycznie ze raz na miesiac starczy ale niestety. Ale sama sie przekonasz jak to z Toba bedzie. Zycze Ci zebys nie musiala uzywac go czesciej niz raz na 4 tygodnie
Napisalam juz wyzej, ze jak nie bedzie tak jak chce -to zwroce. dopytywalam sie - zwracaja cala kase.
I don`t like to hear I`m wrong when I`m right...
gosia pisze:Elspeth pisze:a skad wiesz? probowalas? ja tez myslalam ze z depilatorem bedzie tak fantastycznie ze raz na miesiac starczy ale niestety. Ale sama sie przekonasz jak to z Toba bedzie. Zycze Ci zebys nie musiala uzywac go czesciej niz raz na 4 tygodnie
Napisalam juz wyzej, ze jak nie bedzie tak jak chce -to zwroce. dopytywalam sie - zwracaja cala kase.
W cuda nie wierze. Pojdziesz do pani i powiesz ze wlosy Ci odrastają po 2 tygodniach a nie po 4 jak chcialas, a pani wyciagnie pieniazki spod lady i odda.
gosia pisze:Wiesz, ale ja mówiłam o takim dobrym depilatorze. Te najnowsze naprawdę są dobrze rekomendowane i skutecznie, tylko, ze drogie jak cholera.
Ich jakosc polega na tym, ze moze mniej boli, bo maja np.nakładkę masującą i chłodzą, ale gwarancji, ze włosy nie beda wrastac nie da Ci depilator nawet za 2000 zl. Zauwaz, ze coraz mniej osob uzywa depilatora, a ich 'slawa medialna' lekko przycichła
gosia pisze:Wiesz, ale ja mówiłam o takim dobrym depilatorze. Te najnowsze naprawdę są dobrze rekomendowane i skutecznie, tylko, ze drogie jak cholera. Gwaracnja jakosci albo autentyczny zwrot kasy. Ten depilator co ja chce trzyma sie w lodoce i faktycznie dziala do 4-5 tyg.
Piszę po niejakim doświadczeniu (nie na własnej skórze) moja żona zajechała już kilka depilatorów, wszystkie działają na identycznej zasadzie - wirujące pensety wyrywają włoski. Cena zależy głównie od jakości silnika i użytych materiałów, są plastikowe, stalowe, tytanowe. To czy wyrwany włos odrasta 2 czy 4 tygodnie nie zależy od depilatora, tylko od cech osobniczych. W lodówce trzyma się tylko nasadkę która chłodząc ciało ma zmniejszać ból. I pamiętaj, że przed depilacją włoski muszą mieć pewną odpowiednią długość bo inaczej pensety ich nie złapią.
Grzeczne dziewczynki idą do nieba
Niegrzeczne na ziemi mają swój raj
Niegrzeczne na ziemi mają swój raj
ja sobie nie wyobrazam uzywania depilatora.kiedys probowalam,ale po przejechaniu 5 cm nogi myslalam ze umre i stwierdzilam że co to to nie:)juz wole raz pociągnąć plaster i przynajmniej mam 10cm wyrwane:)jedno co mnie denerwuje w plastrach to czas - godzina to minimum-masakra 
W walce o lepsze życie czas mija mi. Od narzekania nie wyzdrowiał jeszcze nikt. Załamałeś się - to wykopałeś sobie grób. Chcesz odpoczywać, to nie czekaj tylko coś w tym celu rób
- ksiezycowka
- Weteran
Niestety, żeby być piękną trzeba pocierpieć
Ja się na razie zastanawiam jak i czym wygolić okolice bikini, żeby obszar owłosienia się nie rozprzestrzeniał na uda 9bo niestety już się to zaczyna), i żeby to w miarę jakoś wyglądało (bez czerwonych krostek)...

"Jeśli traktujesz życie ze śmiertelną powagą, nie licz na wzajemność" [A. Mleczko]