moon pisze:Kochan to takie bardzo znane powiedzenie.
A ja jak mam ochotę to będę go sobie używać i nie widze w tym niczego z czego można się śmiać.
moon pisze:Normalna miesiączka jest regularna
A moja nie byla? 90 dni ;P
Sama dobrze wiesz - że cykl miesiączkowy nie trwa 90 dni - a jeżeli u Ciebie trwał to normalny nie był - i przyjmij to raz na zawsze do swojej wiadomości... Bo jeśli tego nie pojmujesz to ja już po prostu zwątpiłam w sens tłumaczenia Ci czegokolwiek.
Nie dziwię się jednak temu, że jesteś uparta i wmawiasz, że to jest normalne mieć takie długie cykle - ponieważ to jest tak jak z ludźmi, którzy cierpią na bardzo poważne zaburzenia psychiczne - po prostu za wszelką cenę próbują innym wmówić, że nie są chorzy - nawet jeśli wszyscy dobrze wiedzą, że jest inaczej...
moon pisze:A nawet jesli nie do konca to pojmij zawartoscia swojej czaszki ze neiktorzy moga juz tak miec po prostu, bo tacy sa. I choc w takie cos jest bardzo rzadkie to jednak sie zdarza.
Po raz kolejny unosisz się bez powodu - w dodatku nie mając racji. I po raz koleny używasz obraźliwych (chyba wobec siebie) stwierdzeń typu "zawartością czaszki"....
Nie wiem czy w szkole podstawowej albo średniej chodziłaś na biologię, ale jeśli chodziłaś to na pewno czytałaś na czym polega cykl miesiączkowy u kobiety - i wciskanie ludziom takich ciemnot, że normalnie zdarza się, że ktoś ma okres co 90 dni - to jest po prostu

- tym bardziej, że nie mając o czymś pojęcia piszesz coś tak jakbyś była tego pewna...
Nie mam zamiaru tłumaczyć Ci przebiegu cyklu miesiączkowego - bo to normalnie myślący człowiek zna od podstawówki - ale radzę się dokształcić trochę.
Z mojej strony koniec tematu.
Kazdy problem ma rozwiazanie.
A jesli nie ma rozwiazania to nie ma problemu