zel na wlosy ?
Moderator: modTeam
śmiejcie się, śmiejcie!
zero tolerancji!
słowa potrafią ranić, wiecie?
więc nie bądzcie okrutni...
Zwierzyłem się ze swoich problemów, bo wydawało mi się, że uzyskam tu pomoc, wsparcie...
Wydawało mi się, że jesteście sympatyczni... Tzn nadal tak myśle
Przykro mi, że nie wierzycie w to, co pisze, że wyśmiewacie mnie

Zwierzyłem się ze swoich problemów, bo wydawało mi się, że uzyskam tu pomoc, wsparcie...

-SrAmSoN- pisze:śmiejcie się, śmiejcie!zero tolerancji!
jakos mnie te slowa nie przekonuja
People are all the same
And we only get judged by what we do
Personality reflects name
And if I'm ugly then
So are you
And if I'm ugly then
So are you
Hmmm reasumujac ... myjesz wlosy co 3 tygodnie ... czyli kapiesz sie pewnie rowniez raz na 3 tygodnie ... jak opisywales masz problem z dziewczynami, a wiec powiem ci jak wygladasz w ich oczach.
Brudne tluste posklejane wlosy. Kupa kij wie czego pod paznokciami, w cholere woskowiny w uszach, zebow pewnie niewyjesz w ogóle czyli po prostu "pieknie pachnacy" oddech, smierdzi od ciebie pewnie rowniez strasznie jak z twojich ust. Nawet jesli znalazl bys dziewczyne ktora zainteresowala i zakochala by sie w twojim wnetrzu niewytrzymala by z toba dluzej niz tydzien z powodu twojego braku higieny ...
Opisywales tez sytuacje ze calowales sie z dziewczyna na imprezie ... mam nadzieje ze piles duzo wodki moze to troche odkazilo twoja morde ... co niezmienia jednak faktu ze dziewczyna po skosztowaniu twojego obiadu sprzed 2 tygodniu ktory juz miedzy twojim zebami zaczal fermentowac po prostu uciekla i teraz woli sie do tego nieprzyznawac ... dziwie sie jej ze niezrzygala ci sie do ust ...
chociarz z twojim podejsciem do higieny pewnie bys pomyslal ze to zaproszenie do lozka ^^ :O
Brudne tluste posklejane wlosy. Kupa kij wie czego pod paznokciami, w cholere woskowiny w uszach, zebow pewnie niewyjesz w ogóle czyli po prostu "pieknie pachnacy" oddech, smierdzi od ciebie pewnie rowniez strasznie jak z twojich ust. Nawet jesli znalazl bys dziewczyne ktora zainteresowala i zakochala by sie w twojim wnetrzu niewytrzymala by z toba dluzej niz tydzien z powodu twojego braku higieny ...
Opisywales tez sytuacje ze calowales sie z dziewczyna na imprezie ... mam nadzieje ze piles duzo wodki moze to troche odkazilo twoja morde ... co niezmienia jednak faktu ze dziewczyna po skosztowaniu twojego obiadu sprzed 2 tygodniu ktory juz miedzy twojim zebami zaczal fermentowac po prostu uciekla i teraz woli sie do tego nieprzyznawac ... dziwie sie jej ze niezrzygala ci sie do ust ...
-SrAmSoN- pisze:Mona Lisa pisze::546: Co trzy tygodnie?!!!!!!!!!!!!! :563:
no jak mi sie włosy nie budzą to po co mam myć częściej??
starczy co 3 tygodnie! włosy są mocne, lśniące, przyjemne
nie wiem o co chodzi wam!
Sramson, ze swoimi tłustymi włosami, penisem 8 centymetrowym i wieczną nieudolnością jesli chodzi o kobiety stajesz się naprawdę nudny.Zaprezentuj siebie albo przestań mnie drażnić.
natasza pisze:Sramson, ze swoimi tłustymi włosami, penisem 8 centymetrowym i wieczną nieudolnością jesli chodzi o kobiety stajesz się naprawdę nudny.Zaprezentuj siebie albo przestań mnie drażnić.
biuti biuti biuti :509:
People are all the same
And if I'm ugly then
So are you
And if I'm ugly then
So are you
- Sir Charles
- Weteran
Ja radze kupowac kosmetyki do wlosow w salonach fryzjerskich, wtedy nie ma takich problemow. Fryzjer powinien je dobrac do okreslonego typu wlosow i pokazac jak sie tego uzywa. Teraz jest juz wiekszy asortyment niz szampon, odzywka, zel!!! Kazde wlosy da sie ulozyc dobrze, tylko musza byc dobrze sciete (fryzura dobrana do czlowieka ale i do specyfiki wlosow) i musza byc odpoiwednio traktowane kosmetykami.
"a miłość tylko jedną można wszędzie spotkać
przed grzechem i po grzechu zostaje ta sama"
przed grzechem i po grzechu zostaje ta sama"
- Lady_Jesika
- Uzależniony
- Weteran
ble :563:
mialem kiedys w klasie chlopaka ktory zamiast myc glowe to codziennie nakladal kolejna warstwe zelu.... :563:
a potem uslyszalem rozmowe bab:
-czesc, OOoooo... jakia fajna mash fryzure!!! co zrobilas?
-nic, nie kcialo mi sie umyc...
lol
wtedy wymieklem
nie lubie zelu
co najwyzej kuzynka fryzjerka mi troche wcisna na impre ale nie przepadam...
ble :563:
mialem kiedys w klasie chlopaka ktory zamiast myc glowe to codziennie nakladal kolejna warstwe zelu.... :563:
a potem uslyszalem rozmowe bab:
-czesc, OOoooo... jakia fajna mash fryzure!!! co zrobilas?
-nic, nie kcialo mi sie umyc...
lol
wtedy wymieklem
nie lubie zelu
co najwyzej kuzynka fryzjerka mi troche wcisna na impre ale nie przepadam...
Zamykam oczy i udaje ze nie widze...
Zatykam uszy i udaje ze nie slysze...
Zamykam serce i udaje ze nie czuje...
To nie jest yba najlepsza modlitwa...
.:LZY:.
Zatykam uszy i udaje ze nie slysze...
Zamykam serce i udaje ze nie czuje...
To nie jest yba najlepsza modlitwa...
.:LZY:.
- Lady_Jesika
- Uzależniony
- Weteran
Lady_Jesika pisze:nie lubie facetow ktorzy zeluja wlosy.tzn nie pzreszkadza mi to,niektorym pasuje ale tacy faceci nie sa w moim typie.ja lubie bardzo krociutkie wloski,naturalne
Charlie,z takimi wloskami jak piszesz podobalbys sie mojej mamie
Wow - fajnie
- Lady_Jesika
- Uzależniony
- Weteran
- Uzależniony