Silikonowy biust
Moderator: modTeam
tak z reka na sercu powiedzcie mi dziewczyny KTORA Z WAS DBA O BIUST ?
Szczerze to masaże miałam wtedy jak miałam chłopaka a obecnie smaruje je kremem z Avonu który ma ujędrniać biust.
"Wczuj się w smutek usychającej gałązki, gasnącej gwiazdy i konającego zwierzęcia,
lecz przede wszystkim odczuj ból i smutek człowieka"
lecz przede wszystkim odczuj ból i smutek człowieka"
20latek napisał:
Wypraszam - nie sobie, ale mojej ewentualnej przyszłej Pani - o gustach w pewnych porządnych sferach, do których zaliczam to forum się nie dyskutuje, a przynajmniej nie w ten sposób.
:562:
Jasne, że nie wybieram kobiet wg kryterium wielkości biustu, ale sceny z "Płk. Kwiatkowskiego", w których Konradt płakał na widok piersi Pani Dencewicz rozczuliły i rozmarzyły mnie bez reszty. :567:
I żeby nie było nieporozumień - miałem dotychczas do czynienia z różnej wielkości kobiecymi piersiami i żadnej z nich nie zostawiałem niedopieszczonymi.
Jednym słowem rajcują mnie niezmiernie kobiece piersi :diabel2:
ja uwielbiam malutkie cycuszki takie co idealnie sie w raczce mieszcza ,duze piersi blleeeee to jak by krowe doic a nie piescic kobiete
Wypraszam - nie sobie, ale mojej ewentualnej przyszłej Pani - o gustach w pewnych porządnych sferach, do których zaliczam to forum się nie dyskutuje, a przynajmniej nie w ten sposób.

Jasne, że nie wybieram kobiet wg kryterium wielkości biustu, ale sceny z "Płk. Kwiatkowskiego", w których Konradt płakał na widok piersi Pani Dencewicz rozczuliły i rozmarzyły mnie bez reszty. :567:
I żeby nie było nieporozumień - miałem dotychczas do czynienia z różnej wielkości kobiecymi piersiami i żadnej z nich nie zostawiałem niedopieszczonymi.
Jednym słowem rajcują mnie niezmiernie kobiece piersi :diabel2:

a co wy macie z tymi malymi biustami??Moda jest taka czy co
?Ja tam wole takie w sam raz,ani za male ani za duze :-) wg danych fabrycznych ten model to C albo inaczej trójeczka
nie mylić z pewnym samochodem 
Prędzej na wiosnę zamilkną ptaki, niż kobieta oprze się czułym zalotom młodego mężczyzny.
Owidiusz
Owidiusz
Luca pisze:a co wy macie z tymi malymi biustami??Moda jest taka czy co?Ja tam wole takie w sam raz,ani za male ani za duze :-) wg danych fabrycznych ten model to C albo inaczej trójeczka
nie mylić z pewnym samochodem
ja też lubię tą literę
When you dream there are no rules. People can fly, anything can happen. (...)
You may think you can fly, but you'd better not try. People can fly

You may think you can fly, but you'd better not try. People can fly

Hmmm ja generalanie zwolenniczka silikonu nie jestem, ale patrzac na swoj biust chetnie bym go zmienila i to radykalnie. Nie znosze go . I mimo ze moj luby uwaza go za najpiekniejszy na swicie to dla wlasnej sastysfakcji poddalabym sie takiej operacji. Wlasnie namawiam babacie i mame, zeby mi na 18 zasponsorowaly 
Ostatnio zmieniony 20 paź 2004, 22:38 przez alzacja, łącznie zmieniany 1 raz.
Taaa łatwo powiedziec kiedy nie jest sie wlascicielka TAKIEGO biustu. Mam na jego punkcie ogromne kompleksy. I nie zamierzam czekac jeszcze tylu lat, zebym bez skrepowania mogla zalozyc obcisle bluzki, kostium kapielowy albo duzy dekolt. Poza tym moja obsesja nie dotyczy jego ksztaltu
Ale dzieki za wsparcie :564: