Moderator: modTeam
moon pisze:
Lawrence>Ile ma wzrostu i ile waży?Jakieś wymiary?To byśmy ocenili czy przesadzasz czy ona przegina.
moon pisze:No to Ty przesadzasz i ona tez.
Teraz jest ok.
Ja przy swoich 160 cm najchetniej tak 45 bym wazyla. I za chudzielca bym sie nie uwazala.
Jak schudnie do 50 kg to sie zacznij martwic
czarnaczuprynka pisze:Fajnie, że został utworzony kolejny dział. W tytule jest zdrowie, więc myślę, że temat wybrałam odpowiedni. Chciałabym tutaj poruszyć problem związany z odżywianiem(anoreksja, bulimia :563: itp.). Dotyczy on też mnie. Wprawdzie nigdy się nie głodziłam ani nie klęczałam przy kiblu, ale nieraz jedzenie miało dla mnie smak grzechu. A co Wy sądzicie o zaburzeniach odżywiania??
qbejs pisze:moon, wiesz jak chcialbym...ale jakos komentarze ludzi i ich spojrzenia nie daja siebie zaakcpetowac....
E tam taka chuda szczapa co się przewróci jak wiatr dmuchnie hahah. Pewnie że grubszego:) Jak mam sie przytulić do kogoś kto jest przeraźliwie chudy?:Pqbejs pisze:Dziewczyny...krótka piłka -> wolicie grubszego czy chudzego....macie tylko te dwie opcje...
qbejs pisze:AlicE!...bo naprawde ja mam juz dosc ciaglych zartow, drwin, dawania nadzieji i potem smiania sie ze mnie
ja tez sie wstydzilam a musialam caly rok chodzic bo w szkole nas zmuszali:P nie martw sie, nikt nie zwroci na Ciebi uwagi. Mozesz np. wybrac pore jak jest mało ludzi, np. wczesnie rano albo w poludnie, jak wszyscy pracuja i sa w szkolach:P Jakos by sie zaradziło temu problemowi:P Ja tam kocham pływać i chętnie będe jeździć w wakacje. Z ludźmi którzy mnie lubią za to jaka jestem a nie jak wyglądam:P Moze sie uda, chociaz raz;(qbejs pisze:AlicE!, chetnie bym poszedl na basen tylko, ja nie zdejme koszulki przy obcych ludziach bo sie mega wstydze wiec basen odpada
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 126 gości