"Psuja" sie te firmy ...z rimmela nic nie kupie bo badziewne kosmetyki maja jak dla mnie..choc niektore cienie sa fajne.
z maybelline to tylko tusze za to z Astora nic nie kupuje bo nie mam zaufania do nich w ogole. za To revlon,max factor i l'oreal moge kupowac niemal w ciemno nigdy sie nie zawiodlam z wyjatkiem jednego razy gdy kupilam tusz z l'oreala architect ten nowszy w ciemnym opakowaniu..sypal sie straszliwie.
A podklady z tych 3 firm sa dobre i wydajne.
Jaki podkład?
Moderator: modTeam
- Candy Killer
- Uzależniony
FOLIO --> www.beautifullyexecuted.deviantart.com
dobry puder nie jest zły polecam goldenrose przestępna cena i super wygląd masz 8 odcieni od wybory nie polecam 7 po niej wyglądasz jak bys była btrudna ale za to 8 bosko:) fluid to eveline ale sama nie używam
wolę puder tylko z góry mówię puder brudzi ubrania jak bys miała jakies kurtki albo golfy wiem coś o tym 
paula16
- madzialenka
- Bywalec
Purple Lips pisze:Mam cere mieszana. Jaki podkład badz puder polecacie?i co jest lepsze fluid czy puder?
do cery tlustej, mieszanej dobry jest tez podklad firmy yves rocher seria colours natures nazywa sie aksamitny, wiem bo testowalam tam wiekszosc kosmetykow (taka praca
![:] :]](./images/smilies/krzywy.gif)
Only You
a dziewczyny skoro juz mowa o podkladach roznego rodzaju, to czy ktoras z Was uzywa tego nowego podklau z normaderm vichy? pytam bo troche sporo on kosztuje ponad 60 zl a nie chcialabym sie zawiesc.. dodam ze uzywam kremow z tej serii na dzien i na noc (mam troszke problemy ze skora, ale nie jest to jakis tradzik czy co, ot takie zaskorniki troche no i swiecenie, czasem jakis pryszcz przed okresem:? )i jestem bardzo zadowolona wiec domniemam ze podklad tez moze bedzie dobry.. ale pewna nie jestem wiec moze ktoras cos wie o tym?