jamaicanflower pisze:Dlaczego Nie odbieraj mi nadziei!
Hmmm...Może masz racje,może tak mi sie wydaje bo modelki które prezentują te suknie są przeważnie wysokie (jak to modelki

Druga kiecka od Elspeth całkiem,całkiem,taki "romantyczny" styl
Moderator: modTeam
jamaicanflower pisze:Dlaczego Nie odbieraj mi nadziei!
OneLove pisze:Hmmm...Może masz racje,może tak mi sie wydaje bo modelki które prezentują te suknie są przeważnie wysokie (jak to modelki) Ja mam 160 cm i wiem,że bym w takich kroju kiepsko wyglądała.
OneLove pisze:Druga kiecka od Elspeth całkiem,całkiem,taki "romantyczny" styl
jamaicanflower pisze:Ja mierzę około 152 cm
pani_minister pisze:OneLove napisał/a:
to już jej pewnie nie bedzie
Obfotografuj i uszyj potem
OneLove pisze:jamaicanflower napisał/a:
Ja mierzę około 152 cm
Wygrałaś <browar> . A myślałam ,że "większych" kurdupli ode mnie nie ma
Magiczna pisze:jamaicanflower napisał/a:
a te rękawki przeurocze
a ktore, bo ja zadnych nie widze
gracja pisze:sukienka podobna do kiecki mojej siostrytylko właśnie ten dół był nieco węższy.
gracja pisze:Przy okazji -
jamaicanflower pisze:Przy okazji, to Gracja mogłaby ujawnić wzrost swej siostry i cenę kieckowego marzeniaBóg zapłać!
Magiczna pisze:ach o bolerko ci chodzi
gracja pisze:Gracja ujawni.![]()
gracja pisze:Ona jest większa
gracja pisze:A kiecka z kolekcji Cymberline, szyta na miarę, w katalogu 3 tys, my płaciliśmy z poprawkami 2 800, bo z polecenia
gracja pisze:Muszę poszukać oryginalnego wzoru.
jamaicanflower pisze:czy kwiaty we włosach muszą się zgadzać z wiązanką pani młodej i druhenI czy obowiązuje swego rodzaju bon ton dotyczący ubioru w ten dzień
Głupio byłoby popełnic gafę
Joasia pisze:Mi szkoda kwiatków do wiązanki bo je pewnie obskubię z nerwów
gracja pisze:Druhen? to Ty ich 12 chcesz mieć?
gracja pisze:Nic nie jest zakazane, ale jak we włosach będziesz mieć róże, a w ręku lilie - to jak kwiatek do kożucha![]()
złotooka kotka pisze:Wszystkim radze naprawde wyluzowac, bo moza sobie niepotrzebnie zepsuc piekna chwile
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 98 gości