....nooo...niedługo stodnióFfka i trza jakoś wyglądać do ludzi a nie jak półdupek zza krzaka
acha...a co do tych aktywarorów...to słyszałam że sprzedawane są w jednorazow\ych saszetkach.wiecie może ile taka jedna kosztuje?
Moderator: modTeam
~*~/LiBrA~*~ pisze:...to słyszałam że sprzedawane są w jednorazow\ych saszetkach.wiecie może ile taka jedna kosztuje?
~*~/LiBrA~*~ pisze:czy taki systen rożni się od np. chodzena co 4-5 dni na 10-15 minut?jeśli tak to który jest skuteczniejszy?
Maverick pisze:Pragnalbym niesmiale przypomniec iz wedle starego obyczaju opalone byly tylko chlipki i sluzace ew bo w polu pracowaly. Panie chodzily blade pod parasolami starannie ukrywajac cialo przed promieniami slonecznymi. To a propo skwareczkow.
Imperator pisze:Moja dziewczyna ładnie wychodzi na zdjęciach, ładnie wygląda
a jak dla mnie opalona (nie spalona)dziewczyna zawsze bedzie wygladac duzo lepiej niz jak by miala byc blada
moon pisze:Ale nie każdemu twarz trupa pasuje - to fakt.
Maverick pisze:No ale z tymi oczami to przesada byla
krzyniu pisze:no wlansie co sadzicie o opalaniu sie w solarium facetów
no ja nigdsdy nie bylem sie nawet nie wybieram choc moze powinienem nie uwazacie ze lekko opalony lepiej wyglada znacyz napenwo ale czy to nie jest dla was nie meskie
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 84 gości