Zgadza sięMijka pisze:To nie ja byłam przypadkiem osobą polecającą? Bo pamiętam, że używałam peelingu, ale w saszetce właśnie.
Dobra kupię jutro drobnoziarnisty na próbę. Niecałe 8 zł to nie majątek.
Moderator: modTeam
Olivia pisze:Do tego i tak używaj kremu nawilżającego oraz zwilżaj powietrze w mieszkaniu.
Yasmine pisze:ale nie wiem co jeszcze mogę zrobić.
Yasmine pisze:Kremy już przerobiłam różne. Ten daje w miarę radę http://kamilanet.bazarek....tml#description
Nemezis pisze:Ja mam teraz koszmar z wysuszoną skórą na dłoniach.
Nemezis pisze:Ja mam teraz koszmar z wysuszoną skórą na dłoniach. Co zimę mi się tak robi, ale w tym roku jest tragedia, która zaczęła się wraz z tymi mrozami wielkimi. Wszystko mnie piecze, nawet moje ulubione emolium nie daje rady. Jak skóra zaczyna delikatnie pękać to maść elocom jest dobra - ale nie nawilża tak jak trzeba.
Nemezis pisze:Jest duży wybór, są dobre i delikatne zarazem. Można kupić chyba tylko w aptece
.
Mijka pisze:nie testowałam tego, czy on ma jakieś flitry? Bo nie mogę się doszukać w opisie.
księżycówka pisze:I w miarę daje radę, bardzo fajny jest, ale na Twoją suchą skórę pewnie za słaby.
księżycówka pisze:Ja nawet nigdy nie musiałam stosować nic specjalnego na zimę. Zresztą zimy już nie ma, przedwiośnie mamy
To akurat dla mnie badziewMijka pisze:ten balsam z klonem
księżycówka pisze:Włosy - Loreal (farby
księżycówka pisze:Perfecta (peelingi, maseczki)
księżycówka pisze:Ja nawet nie widzę sensu w oddzielnych kremach na noc.
To jak moje.SaliMali pisze:włosy mam cienkie, przetłuszczające się(myję codziennie), często suszone suszarką
Mijka pisze:który zapewni mi taki efekt jak przy moim patencie używania dwóch różnych
Mijka pisze:ale nie pogrubia, więc jeśli ktoś nie potrzebuje pogrubienia, to może będzie bardziej zadowolony. Efekt na rzęsach jest bardzo naturalny, ale ja lubię mocno podkreślać rzęsy, dlatego więcej nie kupię.
Mijka pisze:
Max Factor Masterpiece Eyeliner we flamastrze
Dzindzer pisze:Zdradź mi ten patent, proszę
Dzindzer pisze:A chcę czegoś co daje efekt mocno czarnych wyraźnych rzęs
Dzindzer pisze:Znasz może inny tego typu
Mijka pisze:Olay Complete krem odżyczo-nawilżający na dzień, skóra sucha/normalna - naprawdę ciężko jest mi znaleźć krem, o w miarę prostym składzie, z filtrem min. 15. Mam wrażliwą cerę, i szczególnie w zimie, brak filtru powoduje pękanie naczynek Jestem zadowolona, już używałam tego kremu, także wiedziałam, co kupuję. Ale to jeszcze nie ideał kremu, nie znalazłam ani idealnego kremu, ani podkładu jak na razie.
Mijka pisze:serii Age Defying
Dzindzer pisze:Nie wiem czemu, ale zawsze mi się kojarzył, ze to dla starszych niż ja
Dzindzer pisze:I jestem tak w miarę zadowolona
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 38 gości