Marycha rzadzi......

Dział poświęcony wszelkim tematom i zagadnieniom związanym ze zdrowiem bądź też z szeroko rozumianą urodą.

Moderator: modTeam

Awatar użytkownika
Pegaz
Weteran
Weteran
Postautor: Pegaz » 30 wrz 2005, 20:32

Krzych(TenTyp) pisze:Aż wkońcy znikniesz

Powiedzmy że będziesz wegetował jak rosnaca marysia :D
Krzych(TenTyp) pisze:I zeby mieć takich pobratyńców to by był aj na ziemi

A gdy nie mieli możliwośći zaspokojenia swojego uzaleznienia byli jak zwierzęta..nie obrażając zwierząt.
Krzych(TenTyp) pisze:No to walnę tobie referat.

Ja mówie o skutkach stwierdzonych w wyniku sekcji zwłok żadne referaty poważnych osób nie potwierdzą tego..papierosy ponoć nawet są na coś pozytywne tyle że wyrządzają wiele innych szkód..
Gdyby marysia to był tylko ten odjazd calkiem miły niezaprzeczalnie to sam bym palił ale pamiętaj o tym jakie zniszczenia zioło robi w twojej psychice i ciele..serce płuca..
Wiesz że jeden joint pod względem syfu jaki w sobie zawiera równa się paczce fajek?pomijam tu thc.. <aniolek2>
Ile jest wart świat pełen grubych krat?
Awatar użytkownika
Beggar
Pasjonat
Pasjonat
Postautor: Beggar » 30 wrz 2005, 20:44

i co z tego, że palę sqna że prawie zawsze rozpierdala mnie duma, to prawda że czuje dobrze się jak najaram się..... :P:P:P jarek stary rastafarian co zgubił dred loki, zielony wariat zawinięty w smoking, serce napędza thc jak dynamo tłoki..... :P:P:P
Na przestrzeni lat całkiem inny typ....
Awatar użytkownika
Pegaz
Weteran
Weteran
Postautor: Pegaz » 30 wrz 2005, 21:12

Pytanie czy wam wielbiciele THC jeszcze cos pomoże :D
Awatar użytkownika
Krzych(TenTyp)
Weteran
Weteran
Postautor: Krzych(TenTyp) » 30 wrz 2005, 21:22

Pegaz pisze:Ja mówie o skutkach stwierdzonych w wyniku sekcji zwłok żadne referaty poważnych osób nie potwierdzą tego.

Ja tobie skruciłaem raport WHO Między Narodowej Organizacji Zdrowia wiec prosze miej to na uwadze :D
Jak chcesz możesz sobie poczyać. http://hyperreal.info/drugs/go.to/art/1283

Polecam również : http://hyperreal.info/drugs/go.to/art/1158 -Poradnik Ziołowy

[ Dodano: 2005-09-30, 21:24 ]
I równiez to :D - http://hyperreal.info/drugs/go.to/art/5914
H, man runs over a woman in his car, whos fault is?
Well...
Why is the man...
Driveing in the kitchen ?
Awatar użytkownika
Beggar
Pasjonat
Pasjonat
Postautor: Beggar » 30 wrz 2005, 22:30

Pegaz pisze:Pytanie czy wam wielbiciele THC jeszcze cos pomoże

ale mi nic nie jest :P:P:P
Na przestrzeni lat całkiem inny typ....
Awatar użytkownika
Hyhy
Weteran
Weteran
Postautor: Hyhy » 30 wrz 2005, 22:48

Zdrowy chlop jak kon byl, zeby bylo smieszniej nie pil prawie w ogóle alkoholu, nie jaral duzo szlugow wiec na to nie zwalisz. Lekarz mu poza tym powiedzial to pan sie tak zalatwil narkotykami, bierze pan narkotyki? - Biore. - To musi pan przestac od zaraz.

A koles dalej cpa.
"Jest taka cierpienia granica, za ktora sie usmiech pogodny zaczyna...Hyhy "

hyhy e(L)o :)
Awatar użytkownika
nEO~
Pasjonat
Pasjonat
Postautor: nEO~ » 01 paź 2005, 08:59

marysia to nie narkotyk ::D:D:D:D, ahh wczoraj walnolem 3 bro+pol na trzech. i odjazzzzzd :D:D, kolezanka sie az na ulicy polozyla :D musialem ja niesc na barana :PPP
Awatar użytkownika
mikaaa
Maniak
Maniak
Postautor: mikaaa » 01 paź 2005, 09:27

ja tam póbowałam wiele razy i jakos mi sie to wcale nie spodobało....caly czas sie zastanawiam co inni w tym widza, zadko mialam dobry humor częsiej czulam sie jaka s ocięzala a to bylo okropne uczucie...
you touch me
in special places...
3000GT

Postautor: 3000GT » 01 paź 2005, 09:58

mikaaa pisze:ja tam póbowałam wiele razy i jakos mi sie to wcale nie spodobało....caly czas sie zastanawiam co inni w tym widza, zadko mialam dobry humor częsiej czulam sie jaka s ocięzala a to bylo okropne uczucie...

Wielki LOL , ja tak mialem raz jak nie palilem od 6miesiecy bodajrze , puzniej tydzien : dzien w dzien (tak na rozgrzewke) i w niedziele mialem taki shiz ze mnie ziemia wciagała , tzn czulem sie jak by dzialalo na mnie nie 1G tylko ze 2G przyciagania zmiemskiego . Ale teraz juz tak nie mam i zawsze po paleniu czuje sie na drugi dzien wypoczety :) . A Ty chyba masz tak , bo albo palisz jakiegoś "chemicznego ali" , albo po prostu nie mialas nigdy pozadnej masy , od atmosfery to wsumie tez troche zależy , tzn z kim palisz i co robicie . Moj koleszka tez tak ma i on sie nigdy nie zjaral , tak zeby czuł sie happy . Ale ja mysle ze jak zrobie bongo mojej konstrukcji , co wkrótce nastąpi , to odrazu na nim testuje LOL i zrajamy go tak , ze on nie bedzie wiedzial ze jest zjarany :) hyhyhyhyhy [/i]
Awatar użytkownika
mikaaa
Maniak
Maniak
Postautor: mikaaa » 01 paź 2005, 10:09

3000GT pisze:
mikaaa pisze:ja tam póbowałam wiele razy i jakos mi sie to wcale nie spodobało....caly czas sie zastanawiam co inni w tym widza, zadko mialam dobry humor częsiej czulam sie jaka s ocięzala a to bylo okropne uczucie...

. A Ty chyba masz tak , bo albo palisz jakiegoś "chemicznego ali" , albo po prostu nie mialas nigdy pozadnej masy , od atmosfery to wsumie tez troche zależy , tzn z kim palisz i co robicie .[/i]

juz tak nie mam bo nie ruszam tego wiecej, duzo bardziej podobała mi sie feta i to naprwde ciezo bylo soebie odmówic ,ale z tym tez koniec .Fajki rzuciłam rok temu i calkiem dobze sie z ta abstynencja czuje ( za to mam pare innych uzaleznien ,ale nie maja szkody dla organizmu <banan> )
you touch me

in special places...
3000GT

Postautor: 3000GT » 01 paź 2005, 10:30

:\\\\\\\ , ja twardych narkotykow sie nie czepiam i nie zamierzam , dla mnie to najgorsze co moze byc , szkoda zdrowia na "pyłek" , dla mnie to dziewczyny\kobiety czesciej biora sobie białe niź zielone , maniacy techno tym bardziej z tego co zauważyłem
Awatar użytkownika
mikaaa
Maniak
Maniak
Postautor: mikaaa » 01 paź 2005, 10:36

ech ja tam zadna maniaczka techno nie jestem po prostu lubie czuc sie rześko dlatego trawa odpada....
ale masz racje najczesciej piguly czy biale siegaja ci co uwielbiaja techno
you touch me

in special places...
Awatar użytkownika
Krzych(TenTyp)
Weteran
Weteran
Postautor: Krzych(TenTyp) » 01 paź 2005, 15:11

NIeprawda ja sobie lubie zjesć eske i obejżeć film lub pogadać przy piwku :D Jak to dawno było chyba z puł roku temu :/

Well...

Why is the man...

3000GT

Postautor: 3000GT » 01 paź 2005, 16:36

a nie odbiegajac tak bardzo od tematu :) to co lubicie sobie zjesc na masie ? ( wiem wiem wszystkie jadalne rzczy maja wtedy inny wymiar smaku LOL ) , ale u mnie osobiscie jedzenie czekolady mlecznej powoduje spore emocje :) , słyszałem tez ze budyń waniliowy (ale tego akurat nie mial zawsze kto zrobic hyhyhy) , dobrą kmina też jest cukierek owocowy , a wy co preferujecie ?
Awatar użytkownika
mikaaa
Maniak
Maniak
Postautor: mikaaa » 01 paź 2005, 16:42

Krzych(TenTyp) pisze:NIeprawda ja sobie lubie zjesć eske i obejżeć film lub pogadać przy piwku :D Jak to dawno było chyba z puł roku temu :/

napisane było najczęsciej co nie znaczy ze zawsze .
you touch me

in special places...
Awatar użytkownika
Krzych(TenTyp)
Weteran
Weteran
Postautor: Krzych(TenTyp) » 01 paź 2005, 17:49

3000GT pisze:to co lubicie sobie zjesc na masie ? ( wiem wiem wszystkie jadalne rzczy maja wtedy inny wymiar smaku LOL ) , ale u mnie osobiscie jedzenie czekolady mlecznej powoduje spore emocje usmiech

A znasz chemię tej właśnie substancjii ?
mikaaa pisze:napisane było najczęsciej co nie znaczy ze zawsze .

Bardzo cieszę się ze dostrzegaszmoją idywidualnośc :D

Well...

Why is the man...

3000GT

Postautor: 3000GT » 01 paź 2005, 17:52

chemię w jakim sensie bo nie obczajam
Awatar użytkownika
Pegaz
Weteran
Weteran
Postautor: Pegaz » 01 paź 2005, 18:12

Fitti pisze:marysia to nie narkotyk

A piwo to nie alkohol...aczkolwiek alkohol jest składnikiem piwa..tak jak składniki marysi występują w prawie każdym innym narkotyku..
Nazwa narkotyk oznacza środek który wprowadza w "narkoze"stan odurzenia..nie zaprzeczysz że ziolo tak działa?więc nie zaprzeczaj temu że marysia to narkotyk..bo jest narkotykiem i basta.
Skoro palisz to co za znaczenie jak nazwiesz zioło?Pociesza cię to że powiesz sobie marysia to nie narkotyk? :) Rozpierda*acie mnie palacze zioła...
Awatar użytkownika
Krzych(TenTyp)
Weteran
Weteran
Postautor: Krzych(TenTyp) » 01 paź 2005, 18:43

Ten temat powinien się rozwinać w kierunku substancji poprawiających humorek
O.S.T.R.
Z tygodnia na tydzień
Z Jointa za Jointem
Więcej przieprzu wanili
Tego specyfików zacznijmy

Codzi mi o to zeby zcząć temat o zeczch które mają dla was w codziennym uzytku szczęscie.
Cie heroinowe ale tywoe i normalne DOBRE samopoczucie.
3000GT pisze:chemię w jakim sensie bo nie obczajam

Chodzi o to ze w czekolani jest substancja taka jak serotonina tak zana eska szczęścia [naturalna]
Jak czujesz sie źle to zjedz sobie czekolade i odrazu lepiej :D xD
Pegaz pisze:A piwo to nie alkohol...aczkolwiek alkohol jest składnikiem piwa..tak jak składniki marysi występują w prawie każdym innym narkotyku..

NIe rozdziel pomiędzy składniki psycho aktywne alkochol a Tetra-chloro-kanabilnol, jtórych jest rodzaji ponad 400 pomiędzy dwoma alkocholami matanolowi i etanolowi.
Co jest bardziej szkodliwe?

Pegaz pisze:Nazwa narkotyk oznacza środek który wprowadza w "narkoze"stan odurzenia..nie zaprzeczysz że ziolo tak działa?

Zgadzam sie z oba więc ty zgódź się ze mną, ze to jest to samo. czyli ganja= alkohol.

Dla hyhya
Alkochol wysyła na tamta strone ponad 1 000 osób na tamtą stronę ludzi. Marihuana tego nie robi, jeszcze nie stwierdzono zgonu z nad uzycia tego srodku.
Pegaz pisze:więc nie zaprzeczaj temu że marysia to narkotyk..bo jest narkotykiem i basta.

Jest jest D
Pegaz pisze:Skoro palisz to co za znaczenie jak nazwiesz zioło?Pociesza cię to że powiesz sobie marysia to nie narkotyk?

Ty jeszcze nie ciesz się bo ja tu jestem :D

Well...

Why is the man...

3000GT

Postautor: 3000GT » 01 paź 2005, 19:01

hehehe aha , nom bo nie obczaiłem o co chodzilo z ta chemia hyhyhy ( jednak ja mialem na mysli co innego tzn chodzilo mi o smak przed jaraniem , a po jaraniu<faja> )
Awatar użytkownika
Krzych(TenTyp)
Weteran
Weteran
Postautor: Krzych(TenTyp) » 01 paź 2005, 19:20

Wsumie czekolada to haszysz no ale mniejsza z tym :D

Well...

Why is the man...

Awatar użytkownika
nEO~
Pasjonat
Pasjonat
Postautor: nEO~ » 01 paź 2005, 19:31

dobra przyznam sie.. jestem narkomanem ^_^
Awatar użytkownika
Pegaz
Weteran
Weteran
Postautor: Pegaz » 02 paź 2005, 14:17

Krzych(TenTyp) pisze:Alkochol wysyła na tamta strone ponad 1 000 osób na tamtą stronę ludzi. Marihuana tego nie robi, jeszcze nie stwierdzono zgonu z nad uzycia tego srodku.

Prowadzisz statystyki?
Jeśli nastąpi zawał to niekoniecznie patolog ma ochte wykonać badania ktore potwierdzą że jego przyczyną była marysia..
Krzych(TenTyp) pisze:Alkochol wysyła na tamta strone ponad 1 000 osób na tamtą stronę ludzi. Marihuana tego nie robi, jeszcze nie stwierdzono zgonu z nad uzycia tego srodku.

Porównaj sobie ilu ludzi pije alkohol a ilu pali ziolo..
A z alkocholem chodziło mi o porównanie zwyczajne..niektórzy twierdzą ze piwo to nic takiego..marysia jest wśrófd narkotyków tym czym piwo wśród alkoholi..
Krzych(TenTyp) pisze:Ty jeszcze nie ciesz się bo ja tu jestem

Wiem wiem <browar>

[ Dodano: 2005-10-02, 14:18 ]
Fitti pisze:dobra przyznam sie.. jestem narkomanem ^_^

a teraz won leczyć się :D
Awatar użytkownika
nEO~
Pasjonat
Pasjonat
Postautor: nEO~ » 02 paź 2005, 14:44

nie pojde <browar> :D
Awatar użytkownika
Krzych(TenTyp)
Weteran
Weteran
Postautor: Krzych(TenTyp) » 02 paź 2005, 15:38

Jedna z moich produkcji głosi Obrazek

Well...

Why is the man...

Awatar użytkownika
nEO~
Pasjonat
Pasjonat
Postautor: nEO~ » 02 paź 2005, 16:11

Chyba skozystam ;-) nie chce tak wyglądać, mamooo !! :)
Awatar użytkownika
Krzych(TenTyp)
Weteran
Weteran
Postautor: Krzych(TenTyp) » 02 paź 2005, 23:06

Jesteś chyba dobrym grafikiem... super sygnaturka :d

Well...

Why is the man...

Awatar użytkownika
nEO~
Pasjonat
Pasjonat
Postautor: nEO~ » 03 paź 2005, 13:03

dzieki, jak chcesz moge ci jakas odpicowac 8) 8) :) <krzych ten typ> <krzych ten typ>
Awatar użytkownika
Krzych(TenTyp)
Weteran
Weteran
Postautor: Krzych(TenTyp) » 03 paź 2005, 13:21

Zajżyj na www.digart.pl :D

Well...

Why is the man...

Awatar użytkownika
p1tbull
Entuzjasta
Entuzjasta
Postautor: p1tbull » 03 paź 2005, 14:12

Krzych a czemu nie powiesz nic o negatywnych skutkach palenia jointow ?? Niemam nic do palenia bo wsumie palilem kiedys ogromne ilosci i wyszly mi bokiem ale czemu napiszesz o zanikaniu szarych komórek, o ulotnej pamieci, raku pluc, rozedmie pluc ktorej mozna nabawic sie szybciej niz podczas palenia tytoniu.... to tylko malenki fragmet tego co czyni marihuana chociaz niepotepiam jej... potrafi wyleczyc w odpowiednich sytulacjach : <banan> <banan>
Obrazek

Wróć do „Zdrowie i uroda”