![:] :]](./images/smilies/krzywy.gif)
Swoja droga, tez bede sie musiala przejsc ze 2 razy na solarium w najblizszym czasie, bo za miesiac wyjezdzam w cieple i przydalaby sie jakas baza, zeby sie nie spalic pozniej
![:] :]](./images/smilies/krzywy.gif)
Moderator: modTeam
Wstreciucha pisze:Gosia faktycznie przy ciemnej karnacji nie potrzebujesz wiecej niz raz w tygodniu, ale ja poszlabym tak :
1 tydzien - raz 10minut
2 tydzien - raz 10 minut
3 tydzien - raz 15 minut
4 tydzien - raz 10 minut
Ostatni raz poszlabym na Twoim miejscu na dwa dni przed dniem stodniowki. Do tego kup sobie aktywatory , lub kremy utrwalajace opalenizne. Sa przewaznie z witaminami zarowno te DO jak i PO opalaniu. Sa rowniez kosztowne, ale naprawde warte polecenia. Pamietaj by je rownomiernie rozprowadzic na skorze i na Twoim miejscu nie uzywalabym okularow chroniacych tylko raczej po prostu nie otwierala oczu w lozku podczas opalania. Smiesznie pozniej wygladaja biale obwodki wokol oczu.
Yasmine pisze:TedBundy pisze:poprawia nastrój.
mi tez poprawia. Od razu jakas zywsza jestem
Moon pisze:Mi poprawia leżenie leniwe w skąpym stroju i uczucie jak mnie słonko przypieka i do tego zapach moeje przypiekającej sie skóry [kocham ten zapach].
moon pisze:A frank to ile? [Ja się nie znać]
Gosia... pisze:Aluschaj nie lepiej by bylo isc 2 razy po 5 niz raz 10min??
TedBundy pisze:Jest bardzo dobre na cerę
TedBundy pisze:poprawia nastrój.
Yasmine pisze:mi tez poprawia.
Mia pisze:Natomiast moja kolezanka sie uzaleznila - chodzi codziennie na 5 czy 10 minut bo mowi ze nie wytrzyma bez tego
Mia napisał/a:
Natomiast moja kolezanka sie uzaleznila - chodzi codziennie na 5 czy 10 minut bo mowi ze nie wytrzyma bez tego.
ja tez mam taka w klasie. Dziewczyna wyglada jak mulatka
Chili pisze:ciele nie wiem czy w tym wypadku to dobry pomysł...
Chili pisze:boje sie że bedzie chciał użyć lasera,
anita pisze:NIE RÓB TEGO!
foxy_lady pisze:Bylam wczoraj na solarium i odrazu humor mi sie polepszyl. bede chodzila raz w tygodniu. trzeba sie ratowac przed jesienna depresja.
moon pisze:Oj samoopalacze to horror.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 99 gości