Mia pisze:to zawsze tez ktos dobrze ubrany
i tu pojawia się następny problem - co to znaczy "dobrze ubrany" ? Bo to bardzo szerokie pojęcie....
Moderator: modTeam
Mia pisze:to zawsze tez ktos dobrze ubrany
Andrew pisze: mamy tez 21 wiek czy sredniowiecze , wiec dlaczego nazywasz kogoś (idiotką )
Andrew pisze:Pomijajac dozowniki ...jak zelu nałozysz raz na rece , to sie cały namydlisz , czego mydłem zwykłym (o którym tu mowa ) nigdy nie zrobisz
Andrew pisze: musisz go trzymać w rece i sie nim nacierac
Andrew pisze:do mydelniczki sie lepi , pozostawione w niej namieka !
Sir Charles pisze:A kto Ci każe mydelniczki używać. Wystarczy kratka
Yasmine pisze:Mnie sie wygoleni nie podobaja.U facetow wlosy na nogach, pod pachami, na glowie, zarost - uwielbiam
lollirot pisze:mam słabość to takiego celowego niedbalstwa. piszę kursywą, bo nie o to chodzi, żeby facet chodził 2 tygodnie w jedym podkoszulku, ale taki artystyczny nieład na głownie [byle bez tony żelu ], dwudniowy zarost czy wytarte jeansy są bardzo pociągające
Maverick pisze:Co do metroseksualistow... dla mnie to jak skrywany homoseksualizm... Pewnie maja niezle powodzenie i panow z inna orientacja... A sila rzeczy robienie z siebie obiektu do dymania przez innego faceta jest nie tylko niemeskie ale i obrzydliwe.
Gosia... pisze:Myslalam ze jakies pojecia o kosmetykach mam, ale przyznam sie , ze pierwszy raz slysze, ze mydlo nadaje sie tylko do mycia rak
Gosia... pisze:kurcze naprawde jest duzy wybor mydel a wydaje mi sie, jakby Mia znala tylko mydlo szare.
Gosia... pisze:Rozumiem Cie Mia, ze zele sa swietne , ale no nie masz monopolu na wiedze i Twoja opinia jest opinia subiektywna
Gosia... pisze:Wiec .piwo. nie ma o co sie klocic, kazdy myje sie czym jemu wygodnie
TedBundy pisze:ydło
woda po goleniu
dezodorant
tonik przeczyszczający, jak ktoś ma problemy z cerą
krem do rąk na suchą skórę
Mia pisze:tak slyszalam tez ze faceci nawet wlosy mydlem myja bo tak samo sie pieni jak szampon!
Mia pisze:a bym swojego dziecka nie myla zadnym mydlem babino i dawno nie slyszalam zeby ktos ich uzywal, a uzywane bylo chyba tylko wtedy jak trudno bylo o inne kosmetyki dla dzieci jezor
a nie slyszales o dzieciecych oliwkach, chusteczkach nawlizajacych? jezor
Blazej30 pisze:No tak. Wszyscy niby tacy "męscy" a jak trochę poczekać to się okazuje że nawet olivki do ciała używają.
Sir Charles pisze:Na czas mydlenia wyłączam wodę
Mia pisze:eszcze nie slyszalam, zeby sie komus zel wysliznal z reki .hahaha. albo zeby ktos musial sie schylac po zel, tudziez zeby ktos stal z zamydlonymi jezor oczami i po omacku szukal zelu a z mydlem to sie chyba zdarza
TedBundy pisze:Klasę widać szybko - w rozmowie, sposobie wypowiadania się, używaniu odpowiedniego słownictwa, kindersztubie,podejściu do życia - a nie w cholernych fatałaszkach.....
Mia pisze:dla kobieta z klasa czy facet z klasa to zawsze tez ktos dobrze ubrany.
Yasmine pisze:Mnie sie wygoleni nie podobaja.
Gosia... pisze:Ja uzywam i zelu i mydla, zalezy na jaki zapach mam ochote i co mam akurat w lazience.
Gosia... pisze:ie zauwazylam, zeby mydlo mi bardziej wysuszalo skore niz zel
od strony kolezanki nie padl ani jeden argument swiadczacy o jej ponadnaszej wiedzy w temacie mydeł vs. żeli.
moon pisze:MIał duzo czasu do wyprzedzenia wobec tego
Mia pisze:niech przy zakupie popatrzy na sklad, sprawdzi odczyn Ph, zawartość substancji powierzchniowo czynnych i substancji osłaniająco-natłuszczających, zawartosc srodkow pielegnujacych: lanoliny, wazeliny, letycyny itp i zawartosc cholrku sodu - im mniej tym lepiej dla skory.
Sir Charles pisze:No jasne. A kupując batonika będę porównywał zawartość tłuszczu, weglowodanów itp. Wybierając się na spacer będę porównywał dane o zanieczyszczeniu powietrza. itd itd. Czy przypadkiem nie - (o ironio!) - szkoda życia?
Blazej30 pisze:ale zawsze możesz poprosic sprzedawczynię żeby pomogła. dwa w jednym: poda ci odczyn twojej skóry i swój telefon... gdyby nie zadziałało...
Blazej30 pisze:a co z numerem .evilbat.
Mia pisze:tak w ogole to ja jestem maniaczka kapieli
Mia pisze: wtedy mozna zawsze powieziec ze pani na pewno jest tez ekspertem od namydlania plecow
Yasmine pisze: Kapac w wannie nalezy brac podobno nie czesciej niz 2 - 3 razy na tydzien i nie wiecej niz pol godziny.
kapieli w wannie czy prysznica? Ja po kapieli w wannie czymklowiek bym sie nie myla i cokolwiek bym pozniej za balsam nie nalozyla to skora jest sucha. A po prysznicu tak nie mam. Kapac w wannie nalezy brac podobno nie czesciej niz 2 - 3 razy na tydzien i nie wiecej niz pol godziny.
Blazej30 pisze:niezbyt wyrafinowane, ale spróbuję aniołek
Blazej30 pisze:polecam balsam po kąpieli.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 164 gości