wiesz..wszystko zalezy od ortodonty.ale ceny ida w dol juz powoli.z 4 lata temu to za jeden luk ponad 2 tys sobie zyczyli.
musisz pochodzic i popytac jakie ceny maja.
Moderator: modTeam
Candy Killer pisze:wiesz..wszystko zalezy od ortodonty.ale ceny ida w dol juz powoli.z 4 lata temu to za jeden luk ponad 2 tys sobie zyczyli.
Candy Killer pisze:musisz pochodzic i popytac jakie ceny maja.
c-f pisze:nie wiem, czy zdecydowałabym się na założenie aparatu, gdybym wiedziała, jak bardzo jest to uciążliwe. może to zabrszmi trochę śmiesznie, ale moja wada pomimo tego,że poważna, była jednak mało widoczna. dlatego uważam, że całe to "męczenie" się z aparatem było trochę niepotrzebne.
Yasmine pisze:Ale pomogło ?
Candy Killer pisze:no ja tez musze 8mki usunac bo mi 4 wyrosly i jeszcze bardziej sciskaja zeby,ale czesto jest tak ze dodatkowo jak ktos ma 8mki to usuwaja tez 6tki albo 4ki.
Candy Killer pisze:wizyty sa co miesiac.
Candy Killer pisze:jak masz mala szczeke..w sensie ze zeby sa scisniete mocno(ja tak mam) to wyrwa Ci zeby...najprawdopodobniej po dwa z kazdego luku i wtedy juz jest miejsce:)
dziekiCandy Killer pisze:jezeli masz zdrowa 3 i 5 to mozesz smialo robic mostek..bedzie duzo tanszy od implantow bo implanty kosztuje roznie..w praktyce ok 2tys.
jak chcesz cos wiecej wiedziec to pisz a postaram sie odpowiedziec pozniej jak mama wroci z gabinetu hehe
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 57 gości