Recenzje produktow :)
Moderator: modTeam
hihi a ja uwielbiam blyszczyki
wlasnie te z odbijajacymi swiatlo drobinkami
hihi Yasmine tusz+eyliner to nie jest wcale mocne podkreslenie oczu ;-) ja tez stawiam na mocniejszy makijaz oczu wlasnie a do tego jakis jasny blyszczyk
Ale czasem lubie oczy pociagnac tylko eylinerem i na imprezke mocno czerownym blysczzykiem zrobic usta
ale to tylko na wyjscia na WNS na pewno nie ;-)
- ksiezycowka
- Weteran
nie lubie szminek bo za nic nie moge dla siebie koloru znalezc.
[ Dodano: 2005-09-07, 17:04 ]
jeszcze pytanie: kto poleci dobra kredke do brwi? mam brazowe wloski farbowane, a po lecie brwi mi pojasnialy od slonca i trzeba cos z tym zrobic;)
jeszcze pytanie: kto poleci dobra kredke do brwi? mam brazowe wloski farbowane, a po lecie brwi mi pojasnialy od slonca i trzeba cos z tym zrobic;)
pan nie jest moim pasterzem
a niczego mi nie brak
nie przynależę i nie wierzę
i chociaż idę ciemną doliną
zła się nie ulęknę i nie klęknę.
a niczego mi nie brak
Yasmine pisze:no to henna
nie lubie henna brwi, nie umiem. kiedys tak umazialam, ze wygladalam jak wczesna madonna i pol dnia roznymi srodkami probowalam zmyc;) cud, ze brwi mam jeszcze.
[ Dodano: 2005-09-07, 17:21 ]
chociaz moze z brazowa nie bedzie tak zle [wtedy do czarnych wlosow robilam czarna]. masz racje, ide do drogerii. jakby co, bede krzyczec i marudzic.
a niczego mi nie brak
a niczego mi nie brak
Mi kiedys kosmetyczka zaproponowala i zrobila brwi henna (to byl jedyny raz). Moim zdaniem bylo za ciemne, ale ona tlumaczyla, ze i tak niebawem sie rozjasni. Przez jakis tydzien wygladalo to troche nienaturalnie. Potem przestalam zwracac uwage.
Nie jestem przekonana do henny, choc kredek nie lubie, a brwi mi jasnieja. No trudno![:] :]](./images/smilies/krzywy.gif)
Nie jestem przekonana do henny, choc kredek nie lubie, a brwi mi jasnieja. No trudno
![:] :]](./images/smilies/krzywy.gif)
1, Utwardzacz do paznokci firmy Sally Hansen... oczywiście wygląda niczym bezbarwny lakier, który można też stosować pod lakier koloryzujący. Dobrze się trzyma i rzeczywiście moje paznokcie przestały być tak łamliwe jak przedtem. Ocena: 6
9. Żele i kremy pod prysznic Palmolive - skóra po nich jest gładka i pachnąca (moje faworyty to zapachy: honey&milk, exotic, thermal SPA). Ocena: 5
Mydło - Dove. Delikatne i przyjemnie pachnie
Skóra po jego użyciu jest rzeczywiście gładka. Ale myślę, że większość już wypróbowała. Ocena: 6.
11. Sensodyne - jako osoba z nadwrażliwymi dziąsłami i zębami, zmuszona jestem niniejszej pasty używać i jestem z niej zadowolona. Tylko ta "classic" ma dziwny smak. Ocena: 5.
13. Garnier - mleczko do demakijażu... dosyć łagodne, sprawdzone. Cena: ok 8-10 zł. Ocena: 5.
Nie polecam za to mleczka firmy Bielenda - po jego użyciu miałam podrażnione oczy... białka były zaczerwienione, oczy ropiały mocniej niż zwykle. WIELKI MINUS
14. Herbal Essences - po tym szamponie zawsze mam puszyste włosy (ale orgazmów pod prysznicem nie dostaję). Cena: ok 10-12 zł. Ocena: 5.
Elseve L'Oreal - włosy mam po nim ładne, gładkie i lśniące. Cena - ok 13-14 zł.
Ocena: 5.
(nie wszystkie ceny pamiętałam, niektóre produkty po prostu otrzymywałam w prezencie)
9. Żele i kremy pod prysznic Palmolive - skóra po nich jest gładka i pachnąca (moje faworyty to zapachy: honey&milk, exotic, thermal SPA). Ocena: 5
Mydło - Dove. Delikatne i przyjemnie pachnie
11. Sensodyne - jako osoba z nadwrażliwymi dziąsłami i zębami, zmuszona jestem niniejszej pasty używać i jestem z niej zadowolona. Tylko ta "classic" ma dziwny smak. Ocena: 5.
13. Garnier - mleczko do demakijażu... dosyć łagodne, sprawdzone. Cena: ok 8-10 zł. Ocena: 5.
Nie polecam za to mleczka firmy Bielenda - po jego użyciu miałam podrażnione oczy... białka były zaczerwienione, oczy ropiały mocniej niż zwykle. WIELKI MINUS
14. Herbal Essences - po tym szamponie zawsze mam puszyste włosy (ale orgazmów pod prysznicem nie dostaję). Cena: ok 10-12 zł. Ocena: 5.
Elseve L'Oreal - włosy mam po nim ładne, gładkie i lśniące. Cena - ok 13-14 zł.
Ocena: 5.
(nie wszystkie ceny pamiętałam, niektóre produkty po prostu otrzymywałam w prezencie)
"Jeśli traktujesz życie ze śmiertelną powagą, nie licz na wzajemność" [A. Mleczko]
Yasmine pisze:Chyba tak dlugo nie barwisz !?
nie:) troche pomoglo. przynajmniej nie uciapalam sie jak przy czarnej;)
[ Dodano: 2005-09-07, 20:43 ]
nie chce mi sie wypisywac wszystkiego w jednym poscie, wiec bedzie pojedynczo.
zamiast balsamu do ciala preferuje oliwke dla dzieci johnson's baby, tę różową. zwlaszcza teraz po wakacjach i dlugim przebywaniu na sloncu skora szybko mi sie wysuszala po balsamie, a oliwka dziala jak marzenie. wersja w zelu tez jest ekstra, szczegolnie przypadla mi do gustu ta o kwiatowym zapachu [z pomaranczowa nakretka]. zelowa latwiej sie rozprowadza.
a niczego mi nie brak
a niczego mi nie brak
lollirot pisze:nie lubie szminek bo za nic nie moge dla siebie koloru znalezc.
jak maluje kogos to brwi zwykle przyciemniam brazowym cieniem do powiek, pedzelkiem ladnie rozprowadzam odpowiedni kolor, ale to sobie chyba poprobowac trzeba
Yasmine, mam do Ciebie pytanie, Ty pisalas ze uzywasz cieni z firmy Eveline, czy probowalas moze blyszczykow lub tuszy z tej firmy? Ja jutro pokusze sie na serum przeciw rozstepom i to intensywnie wyszczuplajace z serii SLIM EXTREME 3-D bo kolezanki bardzo polecaly te produkty
[ Dodano: 2005-09-07, 23:22 ]
ptaszek pisze:1, Utwardzacz do paznokci firmy Sally Hansen... oczywiście wygląda niczym bezbarwny lakier, który można też stosować pod lakier koloryzujący. Dobrze się trzyma i rzeczywiście moje paznokcie przestały być tak łamliwe jak przedtem. Ocena: 6
jak najbardziej sie zgadzam
ptaszek pisze:9. Żele i kremy pod prysznic Palmolive - skóra po nich jest gładka i pachnąca (moje faworyty to zapachy: honey&milk, exotic, thermal SPA). Ocena: 5
tez sie zgadzam
ptaszek pisze:Mydło - Dove. Delikatne i przyjemnie pachnie Skóra po jego użyciu jest rzeczywiście gładka. Ale myślę, że większość już wypróbowała. Ocena: 6.
natomiast mi jakos Dove nie odpowiada, jest za bardzo kremowe jak dla mnie, nie wiem jakos ta konsystencja mnie nie przekonuje ;-)
ptaszek pisze:13. Garnier - mleczko do demakijażu... dosyć łagodne, sprawdzone. Cena: ok 8-10 zł. Ocena: 5.
ja uzywam do twarzy toniku i mleczka oczyszczajacego z rozowej serii (z wyciagiem z rozy) Garniera dla skory suchej i wrazliwej - naparwde super, za ta cene ja dale nawet 6
Kupilam dzis Nutri gladka odzywke. Napisze pozniej jak efekt
No wiec uzylam juz 2 razy tej odzywki i moge powiedziec,ze jest 100 razy lepsza od szamponu. Wlosy sa po prostu jedwabiste. Sa tak wygladzone(nie rozprostowane,a wygladzone),ze az czuje jakby bylo ich mniej(co w moim przypadku jest zbawieniem
Ale od kilku dni postanowilam,ze jednak bede wlosy krecic
Pegaz no jak to co
mnie ma wyszczuplic
zakupilam 2 produkty serum intensywnie wyszczuplajace i ujedrniajace i serum przeciw rozstepom
smaruje sie
zobaczymy jaki efekt bedzie
na razie serum wyszczuplajace chlodzi, takie przyjemne uczucie, a zapach ma manetolowy
hihi odezwal sie drugi politlog
[ Dodano: 2005-09-10, 17:23 ]
popieram Yasmine ja tez chce Cie zobaczyc!!
hihi odezwal sie drugi politlog
[ Dodano: 2005-09-10, 17:23 ]
popieram Yasmine ja tez chce Cie zobaczyc!!
Mia pisze:czemu podejrzane ? ee ja sie w jednym miejscu tylko wyszczuplam a nie tak calosciowo
Nie mów że w tym o którym myśle.. Nieeeee rób tego

Ile jest wart świat pełen grubych krat?