Nola pisze:ale w towarzystwie jakiegoś niższego, zwykle czuję się trochę głupio.
Trochę śmiesznie. Bo jak można się czuć głupio z powodu tego, kim się jest? Wzrostu się nie wybierało

Moderator: modTeam
Marissa pisze:Trochę śmiesznie. Bo jak można się czuć głupio z powodu tego, kim się jest? Wzrostu się nie wybierało
lamaa pisze:ale z moim wzrostem 174 cm po prostu czasem czuje sie jakas taka za wysoka? niezgrabna? (nie wiem jak to ująć), jezeli przebywam w towarzystwie dziewczyn o wiele ode mnie niższych.
Yasmine pisze:lamaa pisze:ale z moim wzrostem 174 cm po prostu czasem czuje sie jakas taka za wysoka? niezgrabna? (nie wiem jak to ująć), jezeli przebywam w towarzystwie dziewczyn o wiele ode mnie niższych.
ja też tak mam. Że one takie filigranowe i w ogóle. A właśnie mam same niższe koleżanki tak w przedziale 157 - 164 cm.
eng pisze:Moim zdaniem miłość czy zafascynowanie bierze się z innych cech, a o tym czy ktoś jest interesujący nie mierzy się w centymetrach.
Ale do tego trzeba trochę pożyć
Tarantula pisze: Swoja droga lubie sie czuc taka malutka![]()
Marissa pisze:Trochę śmiesznie. Bo jak można się czuć głupio z powodu tego, kim się jest? Wzrostu się nie wybierało
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 79 gości