sophie ja tez wlasnie

Moderator: modTeam
Mia pisze:Yasmine nie zgadzam sie, kobieta bez makijazu nigdy nie bedzie ladniejsza od tej z ladnie zrobionym nawet delikatnym makijazem. Nie ma na to szans ;-)
Yasmine pisze:Mia pisze:Yasmine nie zgadzam sie, kobieta bez makijazu nigdy nie bedzie ladniejsza od tej z ladnie zrobionym nawet delikatnym makijazem. Nie ma na to szans ;-)
Na prawde ladna kobieta bedzie sliczna bez makijazu i o wiele ladniejsza od takiej ktora tylko jak jest pomalowana jakos wyglada.
[ Dodano: 2005-08-23, 18:58 ]
BTW : Nie chcialabym byc na miejscu faceta, ktory na codzien jest z pieknisia a budzi sie kolo "potwora".
Mia pisze:Ale to nie powod zeby nazywac te ktore sie maluja potworami - bo takie jalowe dyskusje do niczego nas nie doprowadza
Mia pisze:eh tylko tak sei sklada ze te naparwde ladne sie wlasie maluja najczesciej Bo wiedza co dobre
Andrew pisze: Yasmine ...zawsze bedzie potworem ! nawet umalowanym !
Mia pisze: Ale przeciez Ty tez sie malujesz wiec ja nie wiem wlasciwie po ktorej jestes stronie
Mia pisze:Nie wiem naprawde cos sie tak tego pudru uczepila
Yasmine pisze:Od swieta moze byc. Sama np. na Sylwetra uzylam pudru z mieniacymi sie drobinkami(cos w stylu brokatu) i slicznie wygladal. Ale jak widze na codzien wyfluidowane dziewczyny to mi sie chce . Mam wrazenie,ze jakbym taka dotknela to mi wszystko zostanie na palcach.
Mia pisze:hihi - obsesja Ale rozumiem Cie bo obsesje sa przerozne
Mia pisze:jej pasuja np tylko kosmetyki oriflame
Jasta20 pisze:no własnie, jakich kosmetykow drogie panie uzywacie na codzien mam na mysli kosmetyki kolorowe:) pudry, cienie, tusze....
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 61 gości