pończochy
Moderator: modTeam
Moj blad
ahehehe bedzie sie gniewal na kogos innego ;>.
Co do ponczoch ;] to zawsze podniecaly mnie sceny w filmach niekoniecznie erotycznych jak kobiety celowo siadaly w ten sposob by odlslonic podwiazke ;> azeby mogly ja oscentacyjne zakryc
. A kobieta w ponczochach i seksownej bieliznie to juz sama rozkosz nic tylko ogladac 
Co do ponczoch ;] to zawsze podniecaly mnie sceny w filmach niekoniecznie erotycznych jak kobiety celowo siadaly w ten sposob by odlslonic podwiazke ;> azeby mogly ja oscentacyjne zakryc
Chyba kazdemu facetowi podobaja sie ponczochy z krotka spodniczka gdzie widac co jakis czas kawaleczk podwiazki ... Az niemoge sie doczekac studniowki ;D bo juz namowilem moja myszke zeby zalozyla ponczoszki ;D tylko kurce zamiast spodniczki sukeinka i to taka bardziej balowa :O. takze i tak niebedzie ich widac
. Ale mzoe to i lepiej przynajmniej stado facetow niebedzie sie slinic na widok mojej ukochanej 
Hmm niewiem jak jest od tej strony ... iz niewygodne i niemozna dopasowac ... ale dla mnie zawsze ponczochy dodawaly tajemniczosci ... zaslanialy niezalaniajac ... sexowna biala/czarna ielizna i do tego tego samego kolorku ponczoszki ... palce lizac.
A teraz sytuacja z rajstopami sexowna bielizna ... i RAJSTOPY :O. toz to jedynie stanik zostal ktory sexownie wygladay ... rajstopki niedosc ze w kroczy pewnie niedotykaja cialka ... to zaslaniaja seksi majteczki ... blee ;P.
A teraz sytuacja z rajstopami sexowna bielizna ... i RAJSTOPY :O. toz to jedynie stanik zostal ktory sexownie wygladay ... rajstopki niedosc ze w kroczy pewnie niedotykaja cialka ... to zaslaniaja seksi majteczki ... blee ;P.
Imperator pisze:A ja wolę podkolanówki
foxy_lady pisze:mój facet mówił na nie "love killerki" :576:
nazwa mowi sama za siebie.
Czyli krocej mowiac: Antygwalty
A co do ponczoch - czarne lub biale [zalezy jak i ktorej dziewczynie pasuja]........ech marzenie - a raczej spelnienie marzen + odpowiednie stringi
Bo z tylu różnych dróg przez życie, każdy ma prawo wybrać źle...
- ksiezycowka
- Weteran
A istanieja inne?Szukalam i nie znalazlamcytrynka pisze:dziewczyny co sodzicie o noszeniu pończoch samonosnych????

Oj kiedys to tylko. Boom na to byl jakos pod koniec gimnazjum u mnie.cytrynka pisze:czy ktoraj zwas noscila kiedys zamiast rajstop np????
A pewnie ze tak, a zeby razcytrynka pisze:czy uprawialybyscie kiedys sex w samych ponczoszkach?

- pani_minister
- Administrator
- Weteran
- Administrator
ja większośc rzeczy kupuję w necie, bo rzadko mam czas na łażenie po sklepach.... www.lupoline.pl lubię na przykład
![:] :]](./images/smilies/krzywy.gif)
ja większośc rzeczy kupuję w necie, bo rzadko mam czas na łażenie po sklepach.... www.lupoline.pl lubię na przykład
- ksiezycowka
- Weteran
kurcze temat o ponczochach i mnie jeszcze tu nie bylo
uwielbiam i samonosne i do pasa, choc na samonosne jest wiecej okazji. Zwykle mam na tyle zwiewne spodnice czy sukienki ze pas sie odznacza niestety
no baa
co do rajstop-fakt nie przepadam za nimi, ale nosze czasem, bo jak mam mini to wystaajacy pas do ponczoch nie wyglada seksownie wcale
idea ponczoch nie jest to zeby bylo widac ze sie je ma - ja bym nie chciala (jak cytrynka) zeby mi wystawaly albo przeswitywaly, cokolwiek.
a wlasnie
Ja ostatnio kupilam piekne ponczochy, taki wzor kaaretkowy ale nie typowa kabaretka, Kurcze poszukam moze zdjecia w necie
Z Gatty za cos ok 30zl.
Sliczne byly te zjakis zcas temu w H&M samonosne, a koronka we wzor pawich oczek turkus, zeielen mmmm
uwielbiam i samonosne i do pasa, choc na samonosne jest wiecej okazji. Zwykle mam na tyle zwiewne spodnice czy sukienki ze pas sie odznacza niestety

cytrynka pisze:czy uprawialybyscie kiedys sex w samych ponczoszkach? ja kiedys tak zrobilam i bardzo mi sie podobalo bo dalo mi to pawera
!
no baa

co do rajstop-fakt nie przepadam za nimi, ale nosze czasem, bo jak mam mini to wystaajacy pas do ponczoch nie wyglada seksownie wcale
idea ponczoch nie jest to zeby bylo widac ze sie je ma - ja bym nie chciala (jak cytrynka) zeby mi wystawaly albo przeswitywaly, cokolwiek.
sophie pisze:Tylko ciezko z kabaretkami do pasa jest
a wlasnie
Ja ostatnio kupilam piekne ponczochy, taki wzor kaaretkowy ale nie typowa kabaretka, Kurcze poszukam moze zdjecia w necie
Sliczne byly te zjakis zcas temu w H&M samonosne, a koronka we wzor pawich oczek turkus, zeielen mmmm
- tweetuś_18
- Pasjonat
a ja uwielbiam ponczoszki!!! ale wole samonosne, uwielbiam miec na sobie czarne kabaretki, ale inne tez sa okey, zakezy w co jestem ubrana no bo musza pasowac;] rajstop nie nawidze, nie chodze w nich w ogóle, taki jakis dyskomfort czuje!!!
Miłość jest dziką siłą.kiedy próbujemy ją okiełznać, pożera nas. Kiedy próbujemy ją uwięzić, czyni z nas niewolników. Kiedy próbujemy ją zrozumieć, miesza nam w głowach!