Równierz na penisie mam takie małe pęcherzyki prawie nie zauważalne.... dopiero podczas wzwodu można je zaobserować... występują one w pewnego rodzaju zgrupowaniach... W ogólne mi to nie przeszkadza...nie swędzi, żadna substancja z tego nie wycieka... Mam tego rodzaju kropki odkąd pamiętam i wydawało mi sie to normalne... Ale po przeczytaniu tego artykułu troche się wystraszyłem... Czy ktoś ma coś podobnego... albo wie co to jest... Może udać sie z tym do lekarza ale do jakeigo?? urologa czy dermatologa albo może ja tylko panikuje....
Dziwne pechęrzyki... Krosty
Moderator: modTeam
Dziwne pechęrzyki... Krosty
Sprawa wygląda tak przypadkiem... trafiłem... na strone na której były opisane choroby narządów płciowych...i tam pisało o różnego rodzaju pecherzykach. Otóż troche sie wystraszyłem... bo mam na penisie i jądrach... takie dziwne pęcherzyki... Na jądrach szczególnie w miejscach z których wychodzą włosy
może to jakieś cebulki
Równierz na penisie mam takie małe pęcherzyki prawie nie zauważalne.... dopiero podczas wzwodu można je zaobserować... występują one w pewnego rodzaju zgrupowaniach... W ogólne mi to nie przeszkadza...nie swędzi, żadna substancja z tego nie wycieka... Mam tego rodzaju kropki odkąd pamiętam i wydawało mi sie to normalne... Ale po przeczytaniu tego artykułu troche się wystraszyłem... Czy ktoś ma coś podobnego... albo wie co to jest... Może udać sie z tym do lekarza ale do jakeigo?? urologa czy dermatologa albo może ja tylko panikuje....
Ostatnio zmieniony 16 maja 2005, 01:02 przez imba, łącznie zmieniany 1 raz.
- ksiezycowka
- Weteran
http://www.agnieszka.com.pl/forum_php/v ... php?t=3057 - zajrzyj tutaj.
"Gdyby ludzie rozmawiali tylko o tym, co rozumieją, zapadłaby nad światem wielka cisza."