Dziwne pechęrzyki... Krosty

Dział poświęcony wszelkim tematom i zagadnieniom związanym ze zdrowiem bądź też z szeroko rozumianą urodą.

Moderator: modTeam

imba
Zaglądający
Zaglądający
Dziwne pechęrzyki... Krosty

Postautor: imba » 15 maja 2005, 23:01

Sprawa wygląda tak przypadkiem... trafiłem... na strone na której były opisane choroby narządów płciowych...i tam pisało o różnego rodzaju pecherzykach. Otóż troche sie wystraszyłem... bo mam na penisie i jądrach... takie dziwne pęcherzyki... Na jądrach szczególnie w miejscach z których wychodzą włosy :/ może to jakieś cebulki ?? :/
Równierz na penisie mam takie małe pęcherzyki prawie nie zauważalne.... dopiero podczas wzwodu można je zaobserować... występują one w pewnego rodzaju zgrupowaniach... W ogólne mi to nie przeszkadza...nie swędzi, żadna substancja z tego nie wycieka... Mam tego rodzaju kropki odkąd pamiętam i wydawało mi sie to normalne... Ale po przeczytaniu tego artykułu troche się wystraszyłem... Czy ktoś ma coś podobnego... albo wie co to jest... Może udać sie z tym do lekarza ale do jakeigo?? urologa czy dermatologa albo może ja tylko panikuje.... :/
Ostatnio zmieniony 16 maja 2005, 01:02 przez imba, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
ksiezycowka
Weteran
Weteran
Postautor: ksiezycowka » 15 maja 2005, 23:03

Panikujesz. Ale jak na serio Ci to nerwami buja to idź do dermatologa - on Cię uspokoi ;)
Awatar użytkownika
Orbital
Pasjonat
Pasjonat
Postautor: Orbital » 20 maja 2005, 22:05

"Gdyby ludzie rozmawiali tylko o tym, co rozumieją, zapadłaby nad światem wielka cisza."
Awatar użytkownika
Hardcore
Weteran
Weteran
Postautor: Hardcore » 21 maja 2005, 20:21

no tu masz wsjo :) podążaj za.... linkiem :)
When you dream there are no rules. People can fly, anything can happen. (...)
You may think you can fly, but you'd better not try. People can fly

Obrazek
Awatar użytkownika
Maverick
-#
-#
Postautor: Maverick » 22 maja 2005, 10:20

No wic pozwolicie ze... zamkne :D

Wróć do „Zdrowie i uroda”