Przesuniety okres?
Moderator: modTeam
Przesuniety okres?
mam pytanie do kobiet... czy w wieku 18 lat dziewczyna może mieć przesunięty okres o tydzień z powodu głębokiego smutku, wielkiego żalu za swoje postępowanie i cierpienie z tym związane czy to pic na wode fotomontaż?
Żadna na świecie kobieta nie zdoła się oprzeć człowiekowi, którego prawdziwie kocha.
mozliwe ze od tabletek, skoro dopiero zaczela brac a objawy pojawily sie wraz z rozpoczeciem zazywania. Niech zglosi sie do lekarza jezeli sie bardzo zle czuje albo przeczeka az organizm sie przyzwyczai.
Niedawno zaczelam brac tabletki hormonalne (nie antykoncepcyjne) i przez 2 tygodnie chodzilam jak nawalona bo w glowie mi sie krecilo a cisnienie bylo niemal na granicy zapasci czasami ale lekarz kazal dalej brac. Antykoncepcyjne mozna jednak zmienic ale przy anstepnych moze byc podobnie. Ja bym jeszcze chwile przetrzymala skoro to pare dni
Niedawno zaczelam brac tabletki hormonalne (nie antykoncepcyjne) i przez 2 tygodnie chodzilam jak nawalona bo w glowie mi sie krecilo a cisnienie bylo niemal na granicy zapasci czasami ale lekarz kazal dalej brac. Antykoncepcyjne mozna jednak zmienic ale przy anstepnych moze byc podobnie. Ja bym jeszcze chwile przetrzymala skoro to pare dni