Przesuniety okres?

Dział poświęcony wszelkim tematom i zagadnieniom związanym ze zdrowiem bądź też z szeroko rozumianą urodą.

Moderator: modTeam

Awatar użytkownika
Brateczek
Pasjonat
Pasjonat
Przesuniety okres?

Postautor: Brateczek » 16 maja 2005, 23:05

mam pytanie do kobiet... czy w wieku 18 lat dziewczyna może mieć przesunięty okres o tydzień z powodu głębokiego smutku, wielkiego żalu za swoje postępowanie i cierpienie z tym związane czy to pic na wode fotomontaż?
Żadna na świecie kobieta nie zdoła się oprzeć człowiekowi, którego prawdziwie kocha.
Awatar użytkownika
sophie
Weteran
Weteran
Postautor: sophie » 16 maja 2005, 23:08

Z powodu żalu za swoje postępowanie? No zaraz padnę ze śmiechu <rofl2>
Ściema, ściema, ściema. Ja tak uważam...
Jest dużo innych rzeczy, które mogą opóźnić okres, ale nie coś takiego.
No chyba, że to depresja :P (ale taka prawdziwa)
Awatar użytkownika
Brateczek
Pasjonat
Pasjonat
Postautor: Brateczek » 16 maja 2005, 23:10

no właśnie o to mi chodziło, depresja, jakiś większy dołek, totalne załamanie nerwowe, jest to możlwie czy to raczej wina wieku, bo w tym wieku okres dopiero się stabilizuje...
Żadna na świecie kobieta nie zdoła się oprzeć człowiekowi, którego prawdziwie kocha.
Awatar użytkownika
sophie
Weteran
Weteran
Postautor: sophie » 16 maja 2005, 23:15

Jeśli poważne załamanie, to jest możliwe. Co do wieku - to zależy od organizmu, jedne dziewczyny mają ustabilizowany już dosyć wcześnie, inne nie. Mi się ustabilizował dopiero od tabletek (miałam wcześniej zawsze jakieś kilkdniowe do tygodniowych obsuw)
Awatar użytkownika
Brateczek
Pasjonat
Pasjonat
Postautor: Brateczek » 16 maja 2005, 23:18

o, odnośnie tabletek. przyjaciółka od ok miesiąca bierze tabletki na ustabilizowanie go ale od kilku dni strasznie słabo się czuje, jak by wiecznie była napruta a nic nie pije... czy to możlwie że od nich?
Awatar użytkownika
sophie
Weteran
Weteran
Postautor: sophie » 16 maja 2005, 23:20

Pewnie źle dobrane są :>
Awatar użytkownika
Brateczek
Pasjonat
Pasjonat
Postautor: Brateczek » 16 maja 2005, 23:21

dzięki :)
Awatar użytkownika
sarah
Weteran
Weteran
Postautor: sarah » 16 maja 2005, 23:23

mozliwe ze od tabletek, skoro dopiero zaczela brac a objawy pojawily sie wraz z rozpoczeciem zazywania. Niech zglosi sie do lekarza jezeli sie bardzo zle czuje albo przeczeka az organizm sie przyzwyczai.
Niedawno zaczelam brac tabletki hormonalne (nie antykoncepcyjne) i przez 2 tygodnie chodzilam jak nawalona bo w glowie mi sie krecilo a cisnienie bylo niemal na granicy zapasci czasami ale lekarz kazal dalej brac. Antykoncepcyjne mozna jednak zmienic ale przy anstepnych moze byc podobnie. Ja bym jeszcze chwile przetrzymala skoro to pare dni
Awatar użytkownika
Brateczek
Pasjonat
Pasjonat
Postautor: Brateczek » 17 maja 2005, 07:43

dzisiaj poszła do lekarza i się okaże co i jak, a na pewno przekażę jej dzisiaj Twoje rady :)

Wróć do „Zdrowie i uroda”