Tampony!
Moderator: modTeam
Tampony!
Gadalam z przyjaciolka ostatnio i zwierzyla mi sie ze odkryla sposob na seks podczas okresu!!! Zawsze robila rzeczy ktore mnie zaskakiwaly ale teraz to juz nie wiem co mam myslec. Podobno ona i jej maz podczas okresu kochaja sie gdy ona ma wprowadzony tampon, nie jest to moze tak gleboka penetracja ale podobno wystarczajaca! Stosuja do tego celu najmniejszego tampona jakie sa produkowane.
Co o tym myslicie? Robiliscie kiedys tak? Czy to moze byc niezdrowe?
Co mezczyzni na to?
Co o tym myslicie? Robiliscie kiedys tak? Czy to moze byc niezdrowe?
Co mezczyzni na to?
JA TAM SIE KOCHAM JAK JEST OKRES BEZ TAMPONU I NIC SIE NIE DZIEJE ,POMIJAJAC JEGO PIERWSZE 2 DNI , BO WTEDY MA PARTNERKA BARCO CIEKNIE I NI JAK NIE JEST TO MOZLIWE, ALBO RACZEJ KOMFORTOWE , ALE POTEM
HMM JEST OK ! JEST SIE WPRAWDZIE TROCHE BRUDNYM ALE NA TO SA SPOSOBY .
i mówi sie tez zartobliwie i to wy kobiety to wymysliliscie (tak sądze)
Co to za marynarz co to morza czerwonego nie przepłynie :lol:
i mówi sie tez zartobliwie i to wy kobiety to wymysliliscie (tak sądze)
Co to za marynarz co to morza czerwonego nie przepłynie :lol:
poszukuje radia CEZAR - QUADRO unitry diora
Re: Tampony!
Lady pisze:Gadalam z przyjaciolka ostatnio i zwierzyla mi sie ze odkryla sposob na seks podczas okresu!!!
kiepski pomysl
moja kolezanka tak miala ostatnio i musial jej ginekolog usuwac tampona bo wszedl za gleboko.
BlueEyes pisze:No nieźle Student
Dla mnie by to mało komfortowe było, no ale cóż.
I seks ogólnie podczas okresu z tamponem... za kiepską możliwość uważam. Już lepiej bez tamponu, a w koncowych dniach...
A niby czemu malo komfortowe?? Wszystko co wylatuje zostaje na tamponie , a łechtaczka jest na zewnatrz wiec nie wiedze w tym nic niekomfortowego
-
- Zaglądający
Seks podczas okresu nie był dla nas raczej większym problemem chyba że czasem coś mnie bolało ale i ten ból można było zamienić w przyjemny
a już najlepiej to pod prysznicem..Po francusku też było ciekawie nie powiem..ale to już nasze indywidualne upodobania. Jednak z tamponem nie próbowałam i raczej nie mam zamiaru.