Bolą Jaja Jak się Napale
Moderator: modTeam
- Sir Charles
- Weteran
- Weteran
- Uzależniony
No a ja mam troche inna diagonoze i metode leczeni tej dolegliwosci! Na noc, przed snem wypic sobie rumianek.A czemu rumianek? Zaraz sie dowiecie
Druga metoda leczenia tej dolegliwosci jest regularne wypuszczanie gazow, wiadomo jezeli siedzi sie z dziewczyna caly dzien w jednym pokoju to bardzo krepujace jest puszczanie "bakow", stad ten potworny bol
Sam takie cos przezylem i tez na poczatku myslalem ze to od podniecenia(zjazd na recznym nic nie dawal) ale za to rumianek(wiatropedny) i regularne puszczanie bakow wybawily mnie z tej dolegliwosci
juz mi sie to wiecej nei powtorzylo a chyba nikt mi nei wmowi ze widocznei od tego czasu sie nei podniecilem
Pozdro
![:] :]](./images/smilies/krzywy.gif)
![:] :]](./images/smilies/krzywy.gif)
Pozdro
- Krzych(TenTyp)
- Weteran
Coś w tym jest ALE nawet jeżeli niechce mi się pierdzieć
zdaża mi się to a zwłaszcza jak z rana nie "zmarczę świstaka" ..... A w mom przypadku pomaga tylko zjechanie na ręcznym ..... Ulga 100% po 15 minutach 
H, man runs over a woman in his car, whos fault is?
Well...
Why is the man...
Driveing in the kitchen ?
Well...
Why is the man...
Tez mam takie cos czasami , ale odkryłem ze to rowniez wina podniecania sie , oraz ... za ciasnych spodni, czlowiek moze nie chce pokazac 2-diej osobie - dziewczynie ze np staje i zaciska nogi ... a jaja to bardzo czuly i delikatny narzad. Moze to byc wona po prostu za malych majtow : D pozdrawiam ...
Kono pisze:Smiej sie smiej, niedobraJa jakos sie nie smieje sie z kobiet jak maja okres bo bol to nic smiesznego
a jak bylem taki zagazowany to ledwie chodzic umialem i to smieszne nie bylo bo trzeba bylo jezszcze dojechac z jednego konca miasta na drugie
Litosci :509:
szczegolnie powazna sprawa z tymi gazami....
Zreszta ja nie z bolu sie smieje a z Waszych opisow.
People are all the same
And we only get judged by what we do
Personality reflects name
And if I'm ugly then
So are you
And we only get judged by what we do
Personality reflects name
And if I'm ugly then
So are you
- Krzych(TenTyp)
- Weteran
Hmmm... Niepłodności mozesz się nabawić ... Ale ja mam cały czas szerokie spodnie i nosze bokserki i mimo wszystko jak sie straszliwie ale to podkreslam straszliwie napale i nie zmecze dżordża to takie zeczy sie dzieją....
Hmmm.... Ja również się nie smieje ja dziewczyna ma okres
Edit- Chyba z tymi gazami to przesada bo u mnie to niema zadnego wpływu.......
POZDRO 4 ALL
Hmmm.... Ja również się nie smieje ja dziewczyna ma okres
Edit- Chyba z tymi gazami to przesada bo u mnie to niema zadnego wpływu.......
POZDRO 4 ALL
H, man runs over a woman in his car, whos fault is?
Well...
Why is the man...
Well...
Why is the man...
-
- Początkujący
wiecie co tak czytam ten topic i przypomniało mi się to jak byłem młodziutki to też mnie spotykało
nagminnie. A to że materiału genetycznego przetrzymywać za długo nie można to chyba każdy wie
. A tak poza tym to nie dokońca tak jest że jak nie opruźnisz torby to bedzie wieczność bolało . I jeszcze jedno organizm cały czas [produkuje plemniki ale to nie jest tak że torba będzie wiecznie rosła za prawą coraz większej ilości plemników w niej bo panowie nasz organizm sam je wchłania jeśli jest ich nadmiar .