Nierowne wargi sromowe...

Dział poświęcony wszelkim tematom i zagadnieniom związanym ze zdrowiem bądź też z szeroko rozumianą urodą.

Moderator: modTeam

Awatar użytkownika
Kamela12
Maniak
Maniak
Postautor: Kamela12 » 13 kwie 2005, 17:14

akurat Avon to nie jest dobra firma - polecam apteke, tam są fachowe kosmetyki-leki.
A czytałam gdzieś, że niektórzy faceci bardzo zwracaja uwagę na wygląd miejsc intymnych kobiety. Wargi sromowe da sie skorgować operacyjnie i jeżeli komus to przeszkadza to po co sie meczyc - jak mozna sie pozbyc kompleksow ? :)
Nie zawsze da sie siebie zaakceptowac do konca, ale czasem tak -wiec tak tez mozna probowac . Prosze mnie nie objeżdżać teraz, bo dla niektórych wyglad to wazna spprawa i zle sie czuja jak zle - w swoich oczach - wygladaja. Też bym na pewno miala jakies kompleksy gdybym miala nierowne wargi sromowe, ale jestem pewna ze jedynym skutecznym lekiem na ten kompleks bylby moj chlopak :) Dlatego główka do gory - jesli nie przysparza Ci to az tylu niedogodnosci - pokochaj siebie :)!!!!
I don`t like to hear I`m wrong when I`m right...
Awatar użytkownika
Qzik
Entuzjasta
Entuzjasta
Postautor: Qzik » 13 kwie 2005, 17:36

Ja, zamiast chirurga, polecałbym psychologa. Faceci zwracają uwagę na wygląd, ale chyba inaczej niż kobiety. Nas nie interesują walory czysto estetyczne, w szczególności symetria, nas to kręci, jesteśmy wzrokowcami.
Awatar użytkownika
katerina
Pasjonat
Pasjonat
Postautor: katerina » 13 kwie 2005, 22:18

No, wy jesteście prości. Znacie za mało nazw kolorów. Wiem to dobrze. A z symetrią ciała to ładnie widać w lusterku albo na fotografii - trzeba oglądć swoją twarz na połowy - raz lewą, a raz prawą i widać wtedy, że są zupełnie inne. Podobno ma to jakieś umotywowanie w osobowości itd. (każda strona odzwierciedla coś tam, ale nie pamiętam co).
"Mój panie, na cóż tłumaczyć durniowi, że jest durniem. Przecież jego dureństwo na tym właśnie polega, że nie ma o nim pojęcia."
Awatar użytkownika
szopen
Uzależniony
Uzależniony
Postautor: szopen » 13 kwie 2005, 23:45

a ja ostatnio wycztalem, ze jakby ludzkie twarze byly idealnie symetryczne, to ludzie by byli brzydalami, cale piekno polega wlasnie na tych drobnych asymetriach.
A roznica w wielkosci warg sromowych, no coz, jezeli to nie jest jakas ogromna roznica to Twoj chlopak pewnie nawet nie zauwazy, zreszta pewnie bedzie tak zafascynowany ze nie w glowie mu beda asymetrie jakies :)
Uszy do góry :)
Cuda się zdarzają. Co potwierdzi każdy programista :)

pozdrawiam
Awatar użytkownika
Sir Charles
Weteran
Weteran
Postautor: Sir Charles » 14 kwie 2005, 00:21

katerina pisze:No, wy jesteście prości. Znacie za mało nazw kolorów.

licytujemy sie? :D
soul of a woman was created below
Awatar użytkownika
fish
Weteran
Weteran
Postautor: fish » 14 kwie 2005, 01:32

Te, Śliczny, to, że znasz nie znaczy, że odróżniasz :) :)

Joke of course :)
"Ludzie twierdzą, że Ziemia jest okrągła. Ale jak nie chcesz, wcale nie musisz im wierzyć." - Forrest Gump
Awatar użytkownika
Yasmine
Weteran
Weteran
Postautor: Yasmine » 14 kwie 2005, 07:31

Podobno faceci rozrozniaja tylko 16 kolorow :P
Awatar użytkownika
Maverick
-#
-#
Postautor: Maverick » 14 kwie 2005, 07:50

Nie zycze sobie zadnych off topikow
Awatar użytkownika
Sir Charles
Weteran
Weteran
Postautor: Sir Charles » 14 kwie 2005, 09:15

fish pisze:Te, Śliczny, to, że znasz nie znaczy, że odróżniasz :) :)

Joke of course :)

:D ...smiesz twierdzic, ze nie odrozniam morskiego od turkusowego? :wpale: :P :564:
Maverick pisze:Nie zycze sobie zadnych off topikow

Ty zes sie jakis przewrazliwiony ostatnio zrobil - z modem chyba mozna sobie od czasu do czasu malutkiego offika walnac... :D
soul of a woman was created below
Awatar użytkownika
dreamer
Bywalec
Bywalec
Postautor: dreamer » 14 kwie 2005, 19:43

Yasmine pisze:Podobno faceci rozrozniaja tylko 16 kolorow :P

a kobiety ile? 15?:P ;)
Awatar użytkownika
kurek
Maniak
Maniak
Postautor: kurek » 14 kwie 2005, 20:23

ja to mam 32 bity :P
Zamykam oczy i udaje ze nie widze...
Zatykam uszy i udaje ze nie slysze...
Zamykam serce i udaje ze nie czuje...
To nie jest yba najlepsza modlitwa...
.:LZY:.
Awatar użytkownika
Wiola
Bywalec
Bywalec
Postautor: Wiola » 15 kwie 2005, 13:11

charlie81 pisze:
Wiola pisze:najgorsze jest to,ze stosuje rozne kosmetyki np.mydla antybakteryjne,toniki ,maseczki.malo tego wydaje na nie kupe kasy.i sa one nabywane ze znanych firm typu avon itd,bylam nawet u dermatologa

polecam nieco drogi, ale skuteczny Effaclar Gel (tylko w aptekach) - nie potrzebujesz wtedy zadnych maseczek, ani tonikow...
Wiola pisze:niektorzy mowia ze hajtanie jest dobrym sposobem na pozbycie sie tradzika ,

o w morde misia :)
powtarzam po raz N-TY: duzo snu, malo stresu, a nie wychodzenie za kogos za mąż... :D :547:
wiesz dzieki wielkie za rade i mysle,ze moze wyprobuje ten lek.zreszta pierwsze slysze . jakby co,to ci odpisze czy pomogl czy nie.najgorsze jest to ,ze mam 23 lata skonczone a tradzik przewaznie kojarzy sie z nastolatkami a ja jestem wyjatkiem. ale jedno jest pewne mecze sie z nim kupe czasu,chyba dobrze sie czuje na mojej skorze.snu mi nie brakuje a ciekawe by to bylo gdybym miala dziecko jak by to dalej sie potoczylo z ta moja dolegliwoscia,cale szczescie,ze mezowi podobaja sie moje pryszcze.chyba stalam sie dojrzalsza jak nigdy wczesniej. :)
Awatar użytkownika
Qzik
Entuzjasta
Entuzjasta
Postautor: Qzik » 15 kwie 2005, 14:06

mezowi podobaja sie moje pryszcze

To się ich nie pozbywaj!!!
Awatar użytkownika
Wiola
Bywalec
Bywalec
Postautor: Wiola » 15 kwie 2005, 14:22

Qzik pisze:
mezowi podobaja sie moje pryszcze

To się ich nie pozbywaj!!!
jak nie bede miala innego wyjscia to tak bedzie w koncu on jest dla mnie najwazniejszy a mam nadzieje,ze innym tez nie przeszkadzaja :)
Awatar użytkownika
Qzik
Entuzjasta
Entuzjasta
Postautor: Qzik » 15 kwie 2005, 14:36

Wiedziałem. Ehhh...
Ostatnio zmieniony 15 kwie 2005, 16:29 przez Qzik, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
Pogosia
Pasjonat
Pasjonat
Postautor: Pogosia » 15 kwie 2005, 16:24

Wiola pisze:najgorsze jest to ,ze mam 23 lata skonczone a tradzik przewaznie kojarzy sie z nastolatkami a ja jestem wyjatkiem. ale jedno jest pewne mecze sie z nim kupe czasu,chyba dobrze sie czuje na mojej skorze.snu mi nie brakuje a ciekawe by to bylo gdybym miala dziecko jak by to dalej sie potoczylo z ta moja dolegliwoscia

trądzik wcale nie jest przypadłością nastolatków, mozesz go dostać nawet w wieku 40 lat...
jeśli chodzi o dziecko, to rzeczywiście w czasie ciązy gospodarka hormonalna Ci się stabilizuje, buzia wyglada jak pupcia niemowlaczka...ale to tylko w czasie ciązy :-) po porodzie może być jeszcze gorzej :-DDD
Some things in life are like fucking for virginity - you know it's pointless but it feels so good that you just don't want to stop.
Awatar użytkownika
Maverick
-#
-#
Postautor: Maverick » 18 kwie 2005, 08:25

Pogosia pisze:trądzik wcale nie jest przypadłością nastolatków, mozesz go dostać nawet w wieku 40 lat...

Zle sformuowanie.
Powinno byc:
Tradzik nie jest przypadloscia glownie nastolatkow, albo wylacznie.
Bo przypadloscia nastolatkow jest, a starsi ludzie maja go zdecydowanie rzadziej i w mniejszej ilosci.
Awatar użytkownika
katerina
Pasjonat
Pasjonat
Postautor: katerina » 18 kwie 2005, 22:06

...smiesz twierdzic, ze nie odrozniam morskiego od turkusowego?

Charlie, pominąłeś jeszcze akwamarynę, kobalt, błękit i błękit paryski...
:564:
A trądzik jest metafizyczny.
"Mój panie, na cóż tłumaczyć durniowi, że jest durniem. Przecież jego dureństwo na tym właśnie polega, że nie ma o nim pojęcia."
Awatar użytkownika
kurek
Maniak
Maniak
Postautor: kurek » 19 kwie 2005, 17:02

i zgnila zielen!!!!
Zamykam oczy i udaje ze nie widze...

Zatykam uszy i udaje ze nie slysze...

Zamykam serce i udaje ze nie czuje...

To nie jest yba najlepsza modlitwa...

.:LZY:.

Wróć do „Zdrowie i uroda”