meskie fryzury
Moderator: modTeam
- ksiezycowka
- Weteran
dlaczego?
bo mi sie przetluszczaja
i musze je myc codziennie
dlatego najchetniej gole sie na 2-3mm
ale niestety kck mi tak nie pozwala
a na dodatek moja kuzynka jest fryzjerka
i jak wraca z jakiegos kursu to sie doszkala na mnie
buehehheehs....
ale ja jestem biedny, co?
dlaczego?
bo mi sie przetluszczaja

dlatego najchetniej gole sie na 2-3mm
ale niestety kck mi tak nie pozwala
a na dodatek moja kuzynka jest fryzjerka
i jak wraca z jakiegos kursu to sie doszkala na mnie
buehehheehs....
![:] :]](./images/smilies/krzywy.gif)
ale ja jestem biedny, co?
Zamykam oczy i udaje ze nie widze...
Zatykam uszy i udaje ze nie slysze...
Zamykam serce i udaje ze nie czuje...
To nie jest yba najlepsza modlitwa...
.:LZY:.
Zatykam uszy i udaje ze nie slysze...
Zamykam serce i udaje ze nie czuje...
To nie jest yba najlepsza modlitwa...
.:LZY:.
- ksiezycowka
- Weteran
- Weteran
- Weteran
W ogóle są bardzo liczne, ale cienkie. Jeszcze je oczywiście poniszczyłam farbując. Teraz odrosły mi moje naturalne i staram się je wzmonić.
Tylko, że ich złośliwość polega na tym, że zawsze kiedy gdzies idę i nie jest to wązne wyjście np. do koleżanki się pouczyć to się przecudnie układają. Za to kiedy idę gdzieś i jest to ważne np jakaś impreza to wyglądają jak szopa!!Albo w ogóle się buntują-każdy w inną stronę!
Problemem jest to, że z nimi nie można nic zrobić. Pianki, żele i inne cuda niewidy u mnie trzymają się ok. 1 h nie dłużej. Choćby były najmocniejsze.
To taki typ włosów, który odziedziczyłam po matce mającej identyczne problemy jak nie większe. Jej np trwała trzyma się tylko 3 dni albo krócej.
Tylko, że ich złośliwość polega na tym, że zawsze kiedy gdzies idę i nie jest to wązne wyjście np. do koleżanki się pouczyć to się przecudnie układają. Za to kiedy idę gdzieś i jest to ważne np jakaś impreza to wyglądają jak szopa!!Albo w ogóle się buntują-każdy w inną stronę!
Problemem jest to, że z nimi nie można nic zrobić. Pianki, żele i inne cuda niewidy u mnie trzymają się ok. 1 h nie dłużej. Choćby były najmocniejsze.
To taki typ włosów, który odziedziczyłam po matce mającej identyczne problemy jak nie większe. Jej np trwała trzyma się tylko 3 dni albo krócej.
- Sir Charles
- Weteran
- Weteran
- Weteran
ptaszek pisze:a...kociaczku, ja też lubię długowłosych mężczyzn. Ale niestety - długie też nie wszystkim pasują
. Poza tym jeśli już facet je zapuszcza, to powinien o nie dbać! (tak jak np. charlie81
)
hehehe dziekuje bardzo za komplement
- Lady_Jesika
- Uzależniony
Ja tam nie lubie u chłopaków długich włosów. Podobają mi się takie o długości 5, 6 cm. bo za krótkie to też nie za dobrze. Jeżeli chodzi o farbowanie to też jestem sceptyczna no ale niektórym ładnie w farbowanych włosach.
"Wczuj się w smutek usychającej gałązki, gasnącej gwiazdy i konającego zwierzęcia,
lecz przede wszystkim odczuj ból i smutek człowieka"
- ksiezycowka
- Weteran
- Weteran
kociak pisze:A co zrobić jak włosy się cały czas elektryzują? :567: :566:
musisz isc do specjalistycznego sklepu fryzjerskiego i poprosic o antystatyczna szczotke, a poza tym to chyba z tego co wiem jest jakis kosmetyk Sunsilk w sprayu ktory wlasnie przeciwdziala elektryzacji wlosow
soul of a woman was created below
- ksiezycowka
- Weteran
- Weteran
- Weteran
- Weteran
staruszku - najlepsza fryzura- dlugie wlosy
tzn jak nie masz pomyslu. wtedyjak Ci juz jakis fryc wpadnie w oko to do fryzjera i w 30 minut masz fryzurke, a jak golisz si en aglowie
to... musisz troche poczekac. A dlugie wloski tez sa fajne. Tylko, ze czesto trzeba myc i nieraz sa dosc uciazliwe. jezeli nie masz jako takiej cierpliwosci to nei radze.
z reszta nie wszystkim pasuja one tak jak mnie
tzn jak nie masz pomyslu. wtedyjak Ci juz jakis fryc wpadnie w oko to do fryzjera i w 30 minut masz fryzurke, a jak golisz si en aglowie
z reszta nie wszystkim pasuja one tak jak mnie
"A great song can be found anywhere. Do yourself a favor ang go find the originals"
- Sir Charles
- Weteran
fajnie też wyglada jak facet ma włosy dlugosci ok. 6cm i maksymalny nieład na głowie wspomagany minimalną ilością żelu ... długie włosy tez sa fajne np. takie do ramion lekko krecone (jeśli facet jest jeszcze blondynem to wyglada to bosko
)
"tak bardzo Cie kocham moj aniolku...ojb..."
nedly pisze:fajnie też wyglada jak facet ma włosy dlugosci ok. 6cm i maksymalny nieład na głowie wspomagany minimalną ilością żelu
też tak sądzę
Polecam serwis dla zaginionych i znalezionych zwierzaków http://zaginiony-znaleziony.pl/
- Sir Charles
- Weteran
- Uzależniony
- Weteran
A ja jakoś tak nigdy specjalnie nie przykładałam wagi do koloru włosów. Choć bardziej podobają mi się bruneci ale znam też paru fajnych blondynów. Ważne aby dbał o włosy
.
"Wczuj się w smutek usychającej gałązki, gasnącej gwiazdy i konającego zwierzęcia,