Depilacja
Moderator: modTeam
Depilacja
Nie znam sie na tym, a moze sie to okaza ciekawa alternatywa.
Zastanawiam sie nad depilacja twarzy zamiast golenia. Jakimis woskami czy czyms co wyrywa wlosy z cebulkami. Gole sie od razu do razu i wkurza mnie czyszczenie maszynki z dlugiego zarostu. Strasznie szybko sie zapycha, a woskie czy czyms tam bym to machnal za jednym razem.
Na co patrzec?
Zastanawiam sie nad depilacja twarzy zamiast golenia. Jakimis woskami czy czyms co wyrywa wlosy z cebulkami. Gole sie od razu do razu i wkurza mnie czyszczenie maszynki z dlugiego zarostu. Strasznie szybko sie zapycha, a woskie czy czyms tam bym to machnal za jednym razem.
Na co patrzec?
- ksiezycowka
- Weteran
- Administrator
- Weteran
- Weteran
- Entuzjasta
- Początkujący
Znajoma wydepilowała część twarzy swojemu mężowi. Ból przeogromny, twarz cała czerwona w bąblach. Raczej nie polecam. Włosy na twarzy faceta są trochę inne, niż włosy na nodze kobiety. A i skóra, jej delikatność i unerwienie na twarzy zdecydowanie większa, niż na nodze, nawet u kobiety.
Jeżeli już to tylko laser. Gdyby ceny tego zabiegu były przystępniejsze, sam bym już to dawno przetestował. Nie cierpię mieć zarostu, ale jeszcze bardziej nie lubię się golić.
Jeżeli już to tylko laser. Gdyby ceny tego zabiegu były przystępniejsze, sam bym już to dawno przetestował. Nie cierpię mieć zarostu, ale jeszcze bardziej nie lubię się golić.
-
- Początkujący
Faktycznie używanie depilatora boli, boli i boli, jednorazówki wymagają czasu. Więc ja ostatnio przestawiłam się na depilację laserową i bardzo sobie chwalę. Spróbujcie dziewczyny.
Ostatnio zmieniony 01 sty 1970, 01:00 przez anastazja4390, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Początkujący
Polecam depilację laserową, przy takim rozwiązaniu może występować lekkie podrażnienie skóry, ból lub inne niekomfortowe uczucia lecz nie zawsze występują, zależy to ogólnie od genów, a dokładniej cery oraz włosków. Jest to także kosztowne i potrzeba kilku spotkań aby uzyskać wymarzony efekt ale spokój jest na długi czas. Gładkość utrzymuje się długo i nie marnuje czasu w porównaniu do stałych czynności takich jak golenie, czyszczenie sprzętu, ogólnie kupowanie maszynek czy kremów.
Ostatnio zmieniony 01 sty 1970, 01:00 przez Kelnka, łącznie zmieniany 1 raz.
Re: Depilacja
Hejka, ja bardzo polecam depilację laserową. Byłam ostatnio w Gabinecie Kosmetycznym Twoje Zacisze i skorzystałam z ich usługi depilacji laserem- super!
Teraz już nie muszę bawić się w golarki czy woskiem. Bardzo polecam ten zabieg, naprawdę uprości Wam życie. Polecam powyższą klinikę, ponieważ to sami doskonali specjaliści i ceny mają całkiem fajne.
Teraz już nie muszę bawić się w golarki czy woskiem. Bardzo polecam ten zabieg, naprawdę uprości Wam życie. Polecam powyższą klinikę, ponieważ to sami doskonali specjaliści i ceny mają całkiem fajne.
-
- Bywalec
Wosk jest świetny, ale do tzw wąsika nad wargą. Grubych, twardych, męskich włosów nie złapiesz wszystkich za jednym razem, a po drugie to boli bardzo mocno.
laser lepszy nie musicie sie bawić w ciągła depilację, laser i po sprawie
Tez uważam, że nie ma nic lepszego niż laser vectus Efekty suer, mega komfort, wygoda, nie musieć uzywać maszynki niemal codziennie. Ja chodzę do salonu Mariposa https://www.depicare.pl/ super salon, sprawdzone miejsce no i maja vectusa.