Domowa pielęgnacja
Moderator: modTeam
- majkawazka
- Bywalec
Dziewczyny znacie jakieś sposoby na pielęgnację ciała domowymi sposobami? Jakieś maseczki, czy pilingi, specyfiki do włosów? Stawiam na naturę, nie lubię chemii, a wiem, że to co naturalne jest zawsze zdrowsze i lepsze dla naszego ciała. Ja robię sobie zawsze maseczkę z jogurtu i drożdży, ale przecież mogą być inne sposoby. Czekam na propozycję.
Ostatnio zmieniony 09 gru 2010, 18:27 przez majkawazka, łącznie zmieniany 2 razy.
Też tylko pilling kawowy znam.
To akurat nieprawda - składniki są niewyselekcjonowane, więc część z nich rzeczywiście pielęgnuje, ale inne mogą podrażniać. Do tego dochodzi nie zawsze praktyczna konsystencja, trudność ze zmyciem - nie, dzięki.
Może lepiej zainwestować w dobre kosmetyki ekologiczne?
majkawazka pisze:Stawiam na naturę, nie lubię chemii, a wiem, że to co naturalne jest zawsze zdrowsze i lepsze dla naszego ciała.
To akurat nieprawda - składniki są niewyselekcjonowane, więc część z nich rzeczywiście pielęgnuje, ale inne mogą podrażniać. Do tego dochodzi nie zawsze praktyczna konsystencja, trudność ze zmyciem - nie, dzięki.
Może lepiej zainwestować w dobre kosmetyki ekologiczne?
pan nie jest moim pasterzem
a niczego mi nie brak
nie przynależę i nie wierzę
i chociaż idę ciemną doliną
zła się nie ulęknę i nie klęknę.
a niczego mi nie brak
nie przynależę i nie wierzę
i chociaż idę ciemną doliną
zła się nie ulęknę i nie klęknę.
- majkawazka
- Bywalec
- Bywalec
Dzindzer pisze:Jest jeszcze coś z awokado, tylko zawsze zanim się zabrałam za szukanie to jakoś mi to awokado znikało
sama zjadasz czy twój facet ci kradnie ukratkiem?
Ostatnio zmieniony 02 sty 2011, 18:43 przez smierdzigeba, łącznie zmieniany 1 raz.
- ksiezycowka
- Weteran
teraz modne sa kosmetyki naturalne dobrze, bo są świetne, przeszłam na takie i jestem zadowolona, moja skóra jest w lepszym stanie
Re: Domowa pielęgnacja
u mnie druga połówka dostała w prezencie pistolet do masażu z medivona (GUN PRO X) i najczęściej weekendowo robi sobie wieczorki spa. Siada przed TV i masuje sobie obolałe części ciała. Nie powiem czasami sam też używam