bóle miesiączkowe
Moderator: modTeam
bóle miesiączkowe
Dziewczyny co bierzecie przy miesiączce? Strasznie się kiepsko wtedy czuje, zazwyczaj pęka mi głowa i boli mnie brzuch, po ciązy jakoś bardziej mi się to nasiliło i leki które do tej pory brałam nie pomagają
Re: bóle miesiączkowe
Od kiedy biorę pigułki antykoncepcyjne to nie mam z tym problemu. Biorę belarę i bóle miesiączkowe poszły w zapomnienie. Do tego PMS wcale mi nie dokucza.
Byłam w aptece i podpytałam farmaceutkę czy czegoś mocnego na taki ból nie ma . Poleciła mi vemonis femi, tabletki duzo nie kosztowały a są bardzo dobre. Ból szybko po nich minął, warto było kupić, bo działają na mnie lepiej niż te które kupowałam wcześniej.
-
- Zaglądający
Na bóle miesiaczkowe najlepiej działają tabletki antykoncepcyjne. Zero bólu, krótki okres i regularne miesiączki. A o receptę to aktualnie można prosić lekarza bez wychodzenia z domu np. na lekarzonline.eu
takich tabletek nie znałam, muszę się za tym vemonis rozejrzec w aptece, też mnie zawsze boli brzuch aż się skręcam, widziałam ze te tabletki to tez rozkurczowo działają, fajna opcja nie trzeba kilku różnch leków brac
Ten vemonis i na mnie dobrze działa, brałam już je przez dwa okresy, zawsze szybko działają i ból zaraz mija, siostra też ma bolące miesiączki i też jej te tabletki pomagają.
u mnie takie bardzo mocne bole miesiaczkowe byly jednymi z wielu objawow endometriozy, tak wiec kobitki, nic nie wolno bagatelizowac, obecnie jestem pod opieka pani dr Jacko, przyjmuje w szpitalu Medicover, stosuje sie do jej zalecen odnosnie ruchu, diety, czuje sie duzo lepiej
-
- Zaglądający
nospa max oczywiście, jak bardzo boli nimesiol ale i ja mam akurat okropne kwrawienia więc kupuję hemorigen
ja tez przez to przechodze...