opryszczka
Moderator: modTeam
opryszczka
Jak tego dziadostwa się szybko pozbyc? usta mnie swędzą pewnie lada moment coś wyskoczy
Re: opryszczka
możesz zacząć od razu brać hevipoint, już przy pierwszych objawach można działać, ja zawsze się tymi tabltkami ratuję, szybko działa, po paru dniach opryszczka znika. Zawsze jak jestem chora to mi takie niespodzianki wyskakują.
-
- Początkujący
Najlepsze są plasterki compeed! Szybko pomagają i opryszczka jest mniej widoczna!
-
- Początkujący
plastry i maści
Jak tylko zaczyna swędzieć czy piec to smaruj maścią.
mi jakoś plastry totalnie nie podeszły, ciągle mi się zsuwały albo odklejały, wolę sztyftem smarowac, a hevipoint ma chyba jako jedyny na rynku w takiej formie preparat na opryszczkę, jest bardzo wygodny w używaniu i skutecny
ja jakoś się do plastrów nie mogę przekonać, rolują mi sie, ciągle je czuję na ustach i wcale nie sa niewidoczne, wole jednak hevipoint, a jak ktoś nie chce się smarować to jest też wersja w tabletkach.
-
- Zaglądający
Poproś lekarza o receptę na skuteczny lek i problem z głowy. Możesz to zrobić nawet zdalnie.
-
- Zaglądający
Bez recepty również kupisz skuteczny lek na opryszczkę, np. Engystol - lek "stary", sprawdzony i skuteczny.