Zadaję to pytanie, ponieważ mam 167cm. wzrostu, ważę max. 58kg. Rozmawiam z chłopakami częściej niż z dziewczynami, ponieważ lepiej się dogaduję, lecz NIGDY żadnemu się nie podobałam. Zdaniem dziewczyn- którym zresztą nie wierzę- jestem jedną z ładniejszych dziewczyn w klasie.
Chcę się dowiedzieć co podoba się chłopakom- ogólnie, a przy okazji, co we mnie może ich odpychać.
Dziękuję za każdą odpowiedź. Aven
Jakie kobiety najbardziej podobają się chłopakom?
Moderator: modTeam
Kilku stwierdziło, że mimo wszystko nie chcieliby nigdy ze mną chodzić.-
[ Dodano: 2013-06-22, 10:29 ]
A w dodatku powiedzieć, że mam doskonałe kontakty z dziewczynami, to tak, jakby stwierdzić, iż 90% populacji to geje i lesbijki.
W dodatku z większością z nich chodziłam do klasy od podstawówki i w tedy byłam BARDZO gruba, miałam królicze zęby- mam poprawiony zgryz i spiłowane siekacze, poza tym klika razy zwierzali mi się, powierzali pewne tajemnice i ogólnie traktują mnie teraz jak kumpla. Miałam też intensywny trądzik- zniknął i nie mam blizn.

[ Dodano: 2013-06-22, 10:29 ]
A w dodatku powiedzieć, że mam doskonałe kontakty z dziewczynami, to tak, jakby stwierdzić, iż 90% populacji to geje i lesbijki.

W dodatku z większością z nich chodziłam do klasy od podstawówki i w tedy byłam BARDZO gruba, miałam królicze zęby- mam poprawiony zgryz i spiłowane siekacze, poza tym klika razy zwierzali mi się, powierzali pewne tajemnice i ogólnie traktują mnie teraz jak kumpla. Miałam też intensywny trądzik- zniknął i nie mam blizn.
Oczekujesz, że będziesz się podobać facetom, których znasz od lat i którzy pamiętają Cię jeszcze jako grubaskę z dziwnymi zębami i pryszczami na twarzy...?
Poznawaj NOWYCH ludzi i nie wbijaj się w relacje koleżeńskie - popracuj nad spojrzeniem, tonem głosu itp. Jak się przypadkiem z którymś zaprzyjaźnisz, wtedy pytaj, dlaczego nie wyszło.
Poznawaj NOWYCH ludzi i nie wbijaj się w relacje koleżeńskie - popracuj nad spojrzeniem, tonem głosu itp. Jak się przypadkiem z którymś zaprzyjaźnisz, wtedy pytaj, dlaczego nie wyszło.
-
- Początkujący
- Początkujący
- Początkujący
Re: Jakie kobiety najbardziej podobają się chłopakom?
NATURALNE
dziewczęce ale każdy ma inny gust by ładną mieć cere zadbaj o sowją dietę.
Re: Jakie kobiety najbardziej podobają się chłopakom?
NATURALNE
dziewczęce ale każdy ma inny gust by ładną mieć cere zadbaj o sowją dietę.