lokówka na prezent
Moderator: modTeam
lokówka na prezent
Znacie jakieś ciekawe modele? Chcę kupić siostrze bo wiem ze jej stara lokówka się rozleciała a ona lubi kręcić włosy.
Re: lokówka na prezent
fajny pomysł na prezent, może spodoba jej się babyliss c419e, robi ekstra loki, świetni wygląda bo jest taka złota
. To na pewno fajna propozycja dla osób które lubia wyrazisty look i nie boję się eksperymentować z włosami, bo robi takie naprawdę mocne loki
Już niedługo dzień babci oraz dziadka, więc chciałbym Wam polecić pewną oferte. Jeżeli będziecie szukac prezentu dla swoich dziadków to znajdziecie najróżniejsze sprzęty kuchenne oraz akcesoria , które mogą przydac sie na co dzień.
Też myślę o lokówce, widzę ze polecacie markę babyliss, czy oni mają może jakiś model który by się nadał do bardziej delikatnych wlosów??
-
- Początkujący
Ja niedawno kupiłam sobie od nich właśnie model C638E. Sprzedawca powiedział mi, że czarne płytki ceramiczne będą bardzo dobre dla delikatnych i długich włosów. Na razie sprawdza się bardzodobrze. Cena też jest nie za wysoka, więc myślę, że to dobra opcja na prezent.
Widziałam, że ten model babyliss ma aż 6 temperatur do wyboru, na której najczęściej kręcisz loki? Czy na niskiej temperaturze też da się ładne i trwałe zrobić?
-
- Początkujący
Według mnie babyliss ma bardzo dobre sprzęty . Jednak wiadomo sporo jest również opcji takich jak allegro. Masz wszellkiego rodzaju porównywarki cenowe. Na pewno coś znajdziesz za cenę jaką oczekujesz 
Dzięki dziewczyny za wszystkie podpowiedzi, kupiłam ta lokówkę babyliss. Rewelka, robię loki nałogowo, w wakacje mam 3 wesela i na pewno będę się czesała sama. Już sobie opacowałam kilka ładnych i efektownych fryzur a bardzo łatwych do zrobienia, dużo kaski zaoszczędzę dzięki temu bo jednak pójście za każdym razm do fryzjera to koszt prawie taki jak lokówka.