Używacie? Czy działają? No i jakie?
Ostatnio zastanawiam się nad prezentem dla swojego mężczyzny. Już kompletnie nie mam pomysłów. Chciałabym coś oryginalnego, a nie krawat czy skarpetki ;] Staram się go zawsze czymś zaskoczyć. No ale jak pisałam - już / na razie nie wiem czym. I tak se pomyślałam, że feromonów to on nigdy i od nikogo nie dostał. No i se pomyślałam, że ja też ich nigdy nie używałam. Zastanawiam się czy warto w nie zainwestować
Feromony
Moderator: modTeam
Feromony
"Największą karą dla kłamcy jest nie to, że ktoś mu nie wierzy,
ale to, że on sam nie potrafi uwierzyć nikomu."
Ja nigdy nie miałam. Kiedyś jeden znajomy sobie jakieś kupił. Postanowił je wypróbować na jakiejś imprezie plenerowej, chciał zobaczyć czy obecne tam niewiasty będą patrzyły na niego bardziej chętnym i przychylnym okiem. Na niewiasty to nie zadziałało, ale wszelkie robactwo w postaci komarów, much i czterech kleszczy lgnęło praktycznie tylko do niego.
hehehe no ja bym się wkurzyła jakbym kupiła i by działały na robactwo
Andrew nie no nie chcę żeby inne leciały Z tego co czytałam to nie jest tak, że od razu ktoś tam lata tylko przychylniejszym okiem patrzy dobre np. przy obronie pracy
Andrew nie no nie chcę żeby inne leciały Z tego co czytałam to nie jest tak, że od razu ktoś tam lata tylko przychylniejszym okiem patrzy dobre np. przy obronie pracy
"Największą karą dla kłamcy jest nie to, że ktoś mu nie wierzy,
- ksiezycowka
- Weteran
- Początkujący
Nie zgodzę się z tym co Wy piszecie. Działanie feromonów jest udowodnione badaniami.