Adamiec pisze:Skoro według niej, miseczkę E można dostać jedynie od obwodu 80 no to nie jestem tego taki pewien. Nie jest to najpopularniejsza konfiguracja, ale jeśli ja - będąc facetem - wiem, że nie ma większego problemu z 75 E, no to coś chyba słabo szukała....
Trochę to była taka figura stylistyczna, bo jeśli szukam 70E to nie interesuja mnie inne rozmiary, więc czy 75 czy 80 się zaczyna - to mnie to ryba. Ponadto - nie piszę, że nie istnieja, tylko że nie idzie złapać - bo nawet jak się pojawia na sklepie, to znikaja szybko.
A trafiaja się rozmiary, nie mówię, że nie, bo w sumie jakieś cyckonosze mam
Sklepy odzieżowe - faktycznie posucha, nawet nie szukam.
Ale też sklepy bieliźniane - sieciowe, raczej słabo stoja z większa rozmiarówka. Co z tego, że istnieje, skoro nigdy nie ma na stanie.
Niektóre z pojedyńczych sklepików maja, ale niestety, nie można sobie "poprzebierać" w modelach, tylko sa 3 do wyboru i koniec. Dwa, które znalazłam, były bardzo fajne, ale w jednym w ofercie bielizna bardziej erotyczna (i śmieszne, bo marki polskie, a jestem za granica), w drugim elegancko-wykwitna. A ja chciałam zwykły, bazowy cyckonosz, który mogę nosić pod wszystkim
Dlatego przerzuciłam się na internet, koleżanka poleciła goraco bravissimo - i faktycznie super - tylko ja sprawdzam opinie o danym modelu przed zakupem i biorę tylko te oceniane pozytywnie. Kupiłam dwa - i były świetne, tylko niestety ja teraz rosnę w tempie geometrycznym, więc sobie długo w nich nie pochodziłam i już sa ciasnawe...
Konrad - jeśli by faktycznie były takie wygodne - to można sprawdzić. Poleceń nigdy za wiele