Mia pisze:Yasmine pisze:Moja koleżanka depilację nóg (depilatorem) na 2 dni rozkłada, tak boli .
Wlasnie <boje_sie>
Boli rożnie - w zależności od fazy cyklu. Przed okresem zwykle bardziej. I to wyraźnie.
Moderator: modTeam
Mia pisze:Yasmine pisze:Moja koleżanka depilację nóg (depilatorem) na 2 dni rozkłada, tak boli .
Wlasnie <boje_sie>
Moja koleżanka depilację nóg (depilatorem) na 2 dni rozkłada, tak boli .
tank girl pisze:Przed okresem zwykle bardziej. I to wyraźnie.
Yasmine pisze:podobno najbardziej boli koło kostek
Aż sie boję pytać co Ty tam jeszcze tym depilatorem katujesz... brrrrDzindzer pisze:a mnie własnie najmniej nogi bola.
Czyżbyś nie posiadała włosków na owych częściach ciala?nadia pisze:Jak tak to czytam, to się cieszę, że akurat problemu z goleniem nóg i rąk los mi oszczędził ...
Nie możemy tu mówić o modzie, bo moda to krótkotrwała popularność czegoś nowego w jakiejś zdziedzinie. Gładkie nogi chyba nigdy się nie znudzą.nadia pisze:Swoją drogą.... to straszne, że w imię jakichś tam "kanonów" mody kobiety tak się dobrowolnie katują.
Mia pisze:Moja kolezanka tez nie depiluje rak, czy nog. Po prostu nigdy nie golila i ma baaardzo delikatne wloski gdzieniegdzie, a na nogach w ogole nie ma
Jawka pisze:nadia napisał/a:
Jak tak to czytam, to się cieszę, że akurat problemu z goleniem nóg i rąk los mi oszczędził ...
Czyżbyś nie posiadała włosków na owych częściach ciala?
Jawka pisze:nadia napisał/a:
Swoją drogą.... to straszne, że w imię jakichś tam "kanonów" mody kobiety tak się dobrowolnie katują.
Nie możemy tu mówić o modzie, bo moda to krótkotrwała popularność czegoś nowego w jakiejś zdziedzinie. Gładkie nogi chyba nigdy się nie znudzą.
nadia pisze:Ale mam za to kilka ciemnych włosków wokół sutków. Czasem je wyrywam pęsetą, a czasem nie.
nadia pisze:PRzecież nogi goli się zaledwie od 15 maksimum 20 lat w Polsce. Jeszcze pokolenie mojej mamy (57 lat aktualnie) nóg w ogóle nie goliło ...
Mia pisze:nadia napisał/a:
Ale mam za to kilka ciemnych włosków wokół sutków. Czasem je wyrywam pęsetą, a czasem nie.
podobno nie powinno sie wyrywac
Mia pisze:nadia napisał/a:
PRzecież nogi goli się zaledwie od 15 maksimum 20 lat w Polsce. Jeszcze pokolenie mojej mamy (57 lat aktualnie) nóg w ogóle nie goliło ...
Hmm, moja mama ma 49 lat i golila nogi juz
moon pisze:Wielu mezczyzn ponoc uwazalo te owlosione nozki sa bardziej sexy [ ].
nadia pisze:Owszem. Gładzizna totalna. No może jakieś pojedyńcze na łydkach.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 38 gości