wkladka domaciczna
Moderator: modTeam
wkladka domaciczna
mam problem.po drugiej ciazy zdecydowalam sie na spirale antykoncepcyjna.wszystko mialo byc piekne,tylko ze mi strasznie dlugo sie to normowalo.w maju zalozylam wkladke,i do wrzesnia mialam plamienia.od lipca bylam na urlopie w pl,do konca sierpnia-bagatelizowalam to.pozniej wrocilismy do domu,zrobilam sobie termin u mojej gin.-ale ona mi powiedziala ze to normalne-ona sama jest nie przyjemna i zalezy w sumie jaki ma humor-ale ja tez za duzo nie pogadam z nia,bo nie potrafie w obcym jezyku sie perfekcyjnie wypowiedziec.wiec zawsze wracam do domu troche przybita swoja pustka-ale dostalam akies zele i antybiotyk i bylo ok.az do teraz.dostalam okres normalnie,skonczyl sie mi i zaraz mialam kontrole u gin.bo prawie tak wypadlo-po kontroli mialam troche ostrzejszy seks i znowu krwawie-partner mi mowil ze czul moja spirale-lekarka mi mowila ze to normalne,a ja na forach czytam ze to nie normalne-a i jeszcze jedno-czy od spirali moze bolec krzyz???ja niedlugo nie bede umiala wstac-teraz juz mam namiary na pl lekarke-musze zrobic termin i pojde tam-ale predzej chcialam zapytac kogos czy ma moze ktos podobny problem??
myszka:D
- ksiezycowka
- Weteran
Maverick pisze:Lepiej idz do faceta ginekologa.
Ja wolę i dlatego od 13 lat mam tego samego pana ginekologa Panie też były i nigdy więcej ;/
Maverick pisze:A skad opinie ze jak cos kobiecie dolega i chce to wyleczyc to powinna isc do faceta?
Od kobiet i podpisuję się pod tym
marysia pisze:nic w tym dziwnego,nie wiem czy wiesz -ale nie chodzi mi o wkladke higieniczna!!!!tylko domaciczna,tkzw.spirala-ponoc nie powinien jej czuc
Oj tam, Endriu stary jest i przejęzyczył się
marysia, bardzo prawdopodobne ( właściwie stawiam na to ), że Ty po prostu nie możesz stosować takiej antykoncepcji, bo nie tolerujesz tego, ale Twoja lekarka chyba strasznie uparła się przy tym
"Cause we all have wings, but some of us don’t know why"
Joe Cocker
Joe Cocker
marysia pisze:nie mam Cie za idiote,ani nikogo tutaj!!!
ale ja tu pytam o moj problem...a nie lubie jak ktos bagatelizuje tak jak
Ty w swoich wypowiedziach,a przynajmniej tak zrozumialam-odpowiedzi jak do nastolatki"niedoswiadczonej"-nie obrazajac mlodziezy
Styl pisania masz nastoletni, może to dlatego?
to moze nie bagatelizowanie,ale takie emoty zostaw dla siebie a teraz wieczorkiem na zgode,moze rzeczywiscie sie unioslam
Ostatnio zmieniony 07 gru 2011, 13:39 przez marysia, łącznie zmieniany 1 raz.
myszka:D