Dlaczego po przytuleniu chlopak idzie do lazienki?
Moderator: modTeam
Dlaczego po przytuleniu chlopak idzie do lazienki?
No wlasnie, dlaczego podniecony mezczyzna idzie do lazienki? Czy tam sie zaspakaja? jak neytralizuje napiecie?
Morze rzeczywiście chłopak jest bardzo nieśmiały, albo nie jest pewien czy Ty tego chcesz. Czasem kobiety sprawiają wrażenie bardzo niedostępnych. Jeżeli chcesz czegoś wiecej sama zrób pierwszy krok... Może go to przekona.... Trudno powiedzieć. A odnośnie sygnałów: dla mnie sygnałem zachęty jest gdy dziewczyna patrzy się na mnie, przytula, soada obok, szuka jakiegoś kontaktu... Ważna dla mnie jest równiez rozmowa, lubie gdy jest luźna i nie sztuczna. Ale z każdym facetem jest inaczej. Może po rostu ten potrzebuję więcej czasu.
Więcej czasu... raczej wątpie. Wydaje mi się, że on czeka na "pozwolenie" z twojej strony. Ale jak mu je przekazać? No cóż wg mnie wystarczy zwykła rozmowa. Albo można spróbować ośmielić go trochę bardziej zadając pytania typu czego w tym momencie najbardziej pragnie. To może rozwiać twoje wątpliwości.
Czemu lata do łazienki? Może ma problem z pęcherzem
. Albo z popędem...
Czemu lata do łazienki? Może ma problem z pęcherzem
Piggy in the garden,
Piggy in the pool.
Swim, now, little pig!
Piggy's looking cool.
Piggy in the pool.
Swim, now, little pig!
Piggy's looking cool.
Anonymous pisze:To jak mu dać do zrozumienia, że chcę? :shock:
Rozmowa wystarczy, szczera, na luzie. Jesli cos pojdzie nie tak, zauwazysz ze On poczul sie zmieszany, usmiechnij sie, obroc w zart, aby nie bylo Mu glupio.
Jesli Twoj facet jest niedoswiadczony, to chyba jedynym sygnalem, ktory poprawnie odczyta jako przyzwolenie na sex, bedzie sciagniecie Mu spodni. :wink:
Wez interes w swoje rece!;)
- Dziki Wilk
- Pasjonat