Mia pisze:ja od jakiegos czasu preferuje szorty
ja je preferuję praktycznie od zawsze, ale niestety nie pod każde ubranie się nadają
Moderator: modTeam
Dzindzer pisze:Mia napisał/a:
podobno 80% kobiet nosi zly rozmiar biustonosza
Ja kiedyś należałam do tych 80%
Nola pisze:Mia napisał/a:
ja od jakiegos czasu preferuje szorty
ja je preferuję praktycznie od zawsze,
Nola pisze:ale niestety nie pod każde ubranie się nadają
O nie, nie, nie! Absolutnie!Złoty pisze:wydawało mi się że jeśli będą z jakiegoś super miłego w dotyku, ładnego
materiału (jedwab czy coś) to przebiją wszystko.
Obrzydlistwo to by było. Wszystko by mi na taki widok opadłoZłoty pisze:acet też mógłby mieć w gatkach jakiś wyszywany na półprzeźroczystym materiale, na zasadzie koronki, wzorek???
Tym bardziej jeśli mówimy o tribalach.Złoty pisze:jakąś grafikę w stylu tribalowych tatuaży
księżycówka pisze: Obrzydlistwo to by było. Wszystko by mi na taki widok opadło![]()
księżycówka pisze: Tym bardziej jeśli mówimy o tribalach.
Ten sam efekt jak dla mnie...Złoty pisze:Nie mówię że całe miały by być półprzeźroczyste ( fuj! ) ale wstawka z boku lub z tyłu...
Ty to może już przestań czuć, co? Bo jak kulą w płotZłoty pisze:czuję że się trafiła osoba mało hardcorowa
I tak już jest zbyt rozbudowana. Dawno już chyba duszę diabłu oddałamZłoty pisze:Oj, to czuję że się trafiła osoba mało hardcorowa. Ale jeśli byś chciała, droga księżycówko poskakać w któryś czwartek W klubie Park (widzę że z Warszawy jesteś) z długowłosym to może damy radę odkryć Twoją mroczną stronę![]()
Ale nie tylko. Widziałam sporo swego czasu np czerwonych obcisłych z czarnymi lamówkami i z boku z przodu z tymi jego ohydnymi tribalami. No, ale nie pół prześwitujących. ;DDDzindzer pisze:CK
Ej no, od niedawna tu jest w końcuDzindzer pisze:toś walnął
księżycówka pisze:Ale nie tylko.
księżycówka pisze:i z boku z przodu z tymi jego ohydnymi tribalami.
księżycówka pisze:obcisłe bokserki najlepsze są
<ślini się> Wielbię męskie pupy!Dzindzer pisze:krąagłą jędrna odstająca pupcie to poezja
księżycówka pisze:Nawet na all są "bokserki z tatuażem" ( ;DD ) :
http://www.allegro.pl/item559041636_bok ... oz_xl.html
http://www.allegro.pl/item559795306_uom ... ratis.html
Marissa pisze:Ja dalej do nich należę
Nola pisze:ja je preferuję praktycznie od zawsze, ale niestety nie pod każde ubranie się nadają
księżycówka pisze:Yhym. To ja tej paczki już nie dostanę?
Złoty pisze:Precyzuję od razu że mam na myśli jakąś grafikę w stylu tribalowych tatuaży:
Hyhy pisze:wszystko jedno ma byc sexi
no Drogie PanieMijka pisze:że nie trzeba profesjonalnej bra-fitterki
Ładny komplecik. Mi się podobaMijka pisze:obwjrzałam top 10 bisutnoszy, ten mi się podoba:
Hyhy pisze:stanik to stanik ktos Wam musi go dobierac?
Hyhy pisze:no Drogie Panie dajcie pokoj stanik to stanik ktos Wam musi go dobierac?
Hyhy pisze:Cos takiego by chyba pasowalo do mojej slodkiej blondyneczki:)
http://www.intymna.pl/kat...f484f726d545ade
księżycówka pisze:To musi być akurat część garderoby idealnie leżąca.
Widze w czym chodzi przy mnie i w czym spi:) tylko tym sie moge kierowac, ewentualnie po prostu wysle jej kilka rzeczy i zapytam w czym by sie dobrze czula, bo przeciez wygladac bedzie wspaniale we wszystkimksiężycówka pisze:Hyhy, nie wiesz nawet jaką ona lubi bieliznę? A rozmiar znasz? A wiesz jaki krój? Żebyś nie kupił czegoś totalnie źle leżącego na niej, bo dziewczę albo nie będzie tego zakładać albo się zdeformuje jeszczeKupowanie bielizny wg mnie ma sens albo z konkretną osobą albo kiedy się kogoś bardzo dobrze pod tym względem zna. To musi być akurat część garderoby idealnie leżąca.
Akurat znam dobre damskie zapachy ktore prz okazji mnie zaj... krecaHyhy, kup jej może perfumy?
Hyhy pisze:bo przeciez wygladac bedzie wspaniale we wszystkim
Hyhy pisze:Akurat znam dobre damskie zapachy ktore prz okazji mnie zaj... kreca
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 130 gości