Witam,
mam takie pytanie jak w temacie, nie bardzo mogę znaleźć odpowiedź.. , mianowicie jak sie pozbyć owłosienia na tyłku pomijając zabiegi laserowe... ? czy ma ktoś taki problem z którym walczy ?:D
pozdrawiam
Owłosienia na tyłku u faceta..
Moderator: modTeam
Owłosienia na tyłku u faceta..
Ostatnio zmieniony 31 sie 2008, 16:35 przez kony, łącznie zmieniany 1 raz.
chyba już jest taka natura facetów że mają owłosione dup.ki
ja też mam. Dlaczego chcesz sie ich pozbywać....jak dla dziewczyny to się spytaj jej najpierw czy jej to przeszkadza. Wtedy będziesz działał. Myśle że zaakceptuje to jaki jesteś. Moją dup.kę moja dziewczyna akceptuje
a co do pytania jak sie tego pozbyć to mozna się golić co kilka dni albo wosk. W sumie to metody pozbywania się owłonienia obojetnie jaka to jest okolica ciała są takie same

a co do pytania jak sie tego pozbyć to mozna się golić co kilka dni albo wosk. W sumie to metody pozbywania się owłonienia obojetnie jaka to jest okolica ciała są takie same
Ostatnio zmieniony 31 sie 2008, 16:50 przez Misiak22, łącznie zmieniany 1 raz.
www.fotom.ovh.org Naprawde świetne fotki
kony pisze:czy ma ktoś taki problem z którym walczy ?
Tak ja mam; mianowicie z bezsennością walczę.
Misiak22 pisze:jak dla dziewczyny to się spytaj jej najpierw czy jej to przeszkadza.
A jak dla chłopaka?
kony pisze:mianowicie jak sie pozbyć owłosienia na tyłku pomijając zabiegi laserowe... ?
Dlaczego pomijając? Same zalety:
- najlepsze i najtrwalsze efekty, jak mniemam
- możesz po tym uznać się za twardziela
- ... albo superbohatera
- jak się poszczęści, to może i coś zmutuje.
kony pisze:mianowicie jak sie pozbyć owłosienia na tyłku pomijając zabiegi laserowe
cos w sprayu i zapalniczka
shaman pisze:Misiak22 napisał/a:
jak dla dziewczyny to się spytaj jej najpierw czy jej to przeszkadza.
A jak dla chłopaka?

Fuck it all! Fuck this world!...
Fuck everything that you stand for!...
Fuck everything that you stand for!...
- unlucky_sink
- Maniak
Wystarczą plastry do depilacji.kony pisze:mianowicie jak sie pozbyć owłosienia na tyłku pomijając zabiegi laserowe...
"Mężczyzna kolo 30 czy 40 nie wiąże się z mlodszą kobietą dla jej jędrnego ciala i przeklutego języka. To czysta propaganda. Wiąże się z nią, by móc stać się tym,kto spieprzy jej życie." T. Parsons
Mysiorek pisze:A co? Imprezka w "Błękitnej Ostrydze"?

Mysiorek pisze:Po co sie będziesz kosił?
Od wczoraj cisza, więc chyba jednak prowokacja

Swoją drogą, to co to za parcie na to, aby facet taki gładki był?

Mati pisze:cos w sprayu i zapalniczka
Przy odbycie

"Cause we all have wings, but some of us don’t know why"
Joe Cocker
Joe Cocker