SYFY NA PLECACH!
proste pytanie, jak sie tego ustrojstwa pozbyc? Strasznie mnie to denewuje, bo ani na basen pojśc ani nic...
znacie jakieś środki, sposoby no pozbycie sie tego? HELP

Moderator: modTeam
Nemezis pisze:wystaw sie troche na slonce - podobno opalanie pomaga
Yasmine pisze:pomaga, ale tylko chwilowo i to bardzo złudne. Bo słońce działa bakteriobójczo (a wiadomo, że to bakterie są przyczyną zapaleń). Naskórek jednak grubieje i często po pewnym czasie objawy są jeszcze silniejsze
Mia pisze:Najlepiej dermatolog + kosmetyczka
Jose pisze:Witam drogich parafian. Mam taki problem...
SYFY NA PLECACH!
proste pytanie, jak sie tego ustrojstwa pozbyc? Strasznie mnie to denewuje, bo ani na basen pojśc ani nic...
SYFY NA PLECACH!
jaguar166 pisze:Wizyta na solarium zawsze się przyda... Wypali syfy
akurat tu nie wyrazasz swojego ZDANIA a dajesz RADY - po pierwsze nie szkodzic - jak nie wiesz co w praktyce twoje porady moga wywolac, to nie radź, prostejaguar166 pisze:Bez sensu od razu krytykować czyjeś zdanie...;/ Liczy się kazda opinia nawet zwykłych ludzi a nie tak wybitnie zdolnych jak powyżej
jaguar166 pisze:Wałkując ten temat dajemy mu wszystkie sposoby i metody...
jaguar166 pisze:Bez sensu od razu krytykować czyjeś zdanie...;/
jaguar166 pisze:Niektóre komentarze to potrafią dobić ludzi!
SYFY NA PLECACH!
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 87 gości