wymioty w czasie okresu-co o tym sądzicie?
Moderator: modTeam
wymioty w czasie okresu-co o tym sądzicie?
od jakiegoś czasu pierwszy dzien okresu to dla mnie porażka, otoż mam ogromnie bolące skurcze i robi mi sie niedobrze i konczy sie na tym ze wymiotuję... pomaga mi gorące polewanie brzucha prysznicem i jedne takie tabletki... jak zalicze te trzy rzeczy wtedy jakos przyzwoiciej sie czyje... niepokoja mnie te wymioty, nigdy tak nie mialam... moze ktos wie od czego moze tak byc..?
Ostatnio zmieniony 28 mar 2008, 18:02 przez szaman, łącznie zmieniany 3 razy.
- ksiezycowka
- Weteran
Od miesiączki. Ja może nie wymiotuję, ale mi też niedobrze i prawie nie jem przez to, bo potem tak mnie nudzi, że ciężko wytrzymać. Tak bywa. To, że kiedyś kogoś brzuch przy tym nie bolał czy nie czuł mdłości nie znaczy, że z biegiem czasu tak się nie stanie.szaman pisze:moze ktos wie od czego moze tak byc..?
- *marzyciel*
- Entuzjasta
- Bywalec
- Uzależniony
Miałam tak, jak byłam nastolatką i myślę, że jest to związane z hormonami. Ogólnie przeżywałam horror, bo inne sensacje też były...
Po 20 roku życia, a właściwie po pierwszym porodzie, wszystko unormowało się i jest ok do dzisiaj. Także głowa do góry, szaman, i czekaj cierpliwie <browar>
Po 20 roku życia, a właściwie po pierwszym porodzie, wszystko unormowało się i jest ok do dzisiaj. Także głowa do góry, szaman, i czekaj cierpliwie <browar>
"Cause we all have wings, but some of us don’t know why"
Joe Cocker
Joe Cocker